dinsdag 1 maart 2016

Genoten van de jurkjesdag samen met de jurkjeszusjes

Hey lieverds er is weer een week voorbij gevlogen, die helemaal in het teken van Tante Betsy en de jurkjesdag stond. 
Ik had een meeting met de jurkjeszusjes van een besloten Facebookgroep afgelopen zaterdag en wat was het een feestje. 
Veel mensen vinden zoiets spannend, maar ik draai mijn hand daar niet voor om zo'n zaal vol met 'vreemde' vrouwen. 


Alhoewel ik heb wel mega slecht geslapen, maar dat kwam meer omdat ik me afvroeg of er wel ook jurkjeszusjes zouden zijn die een Tante Betsy jurk/outfit zouden aan doen of meenemen...nergens voor nodig gezien het grote aantal vrouwen hierboven op de foto ;). 
Tante Betsy sponserde namelijk ook mee, alsmede andere merken, de organiserende dames hadden dat zelf allemaal geregeld. 


Ik had wel al met sponsor Sokken-online contact gehad over de jurkjesdag, ik nam dan ook een tas vol met Apollo panty's mee. 
Die zouden verloot worden met de tombola, de dames hadden een paar prachtige hoofdprijzen, diverse rokjes van verschillende merken én een Tante Betsy jurk van stenen winkel/webwinkel So Much. 
Maar de 36 Apollo panty's waren ook een feestje, zoveel gelukkige winnaressen, zo leuk!  


Verder waren er diverse stands, sieraden, make up, kledingmerk Halsoverkop en nog drie paar creatieve stands van vrouwen die zelf jurkjes, rokjes, omslagdoeken en sieraden maken. Eigenlijk ben ik daar zelf nauwelijks aan toe gekomen, ik heb me wat afgekwebbeld met de jurkjeszusjes, heb nog gekeken naar jurkjes die te ruil of te koop waren...och ik heb gewoon met volle teugen genoten!
Het was een heerlijk feest vol herkenning, lekkers en zelfs mooie gezang...want we hadden een jarige jet onder ons, wow wat klonk dat prachtig die 'lang zal ze leven'.


Oh ja ik had ook nog een verrassing bij me van Tante Betsy, een heuse Tante Betsy taart verzorgd door gefelicitaart.nl. 


Ik wist wel dat er een verrassing zou komen op vrijdag...dat las en hoorde ik woensdag toen een andere verrassing kwam, een jurk uit een oude collectie die echt superrr is en de nieuwste hoodie, Hoodie Black Fit, oh prachtig!...maar een taart dat had ik zelf niet kunnen verzinnen ;). Hij was prachtig én heerlijk! Jammie!


Zo girls, nog even een fotoowtje van de inhoud van mijn Goodiebag, een tas (een kaart en een pen...die zag ik nu net pas in de keuken liggen whahaha) van King Louie, kortingsbon van 10% van Tante Betsy (niet op de foto), een chocolaatje (zit al in mijn buik), och gewoon een heleboel leuks van de aanwezige stands. Het roze armbandje kocht ik bij een jurkjeszusje én de Apollo panty won ik :D. En oh het groene eendje kreeg ik van een lief jurkjeszusje :). Warme creatieve groetjes van Susan

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...