dinsdag 22 maart 2016

Dankbare Knuffel Dinsdag


Dag lieverds het is vandaag weer dankbare dinsdag en tegenwoordig probeer ik altijd op dinsdag hier op mijn creatief blog een blogpost te delen. 
Ik ben nu een beetje leeg, wilde eigenlijk gaan relaxen, maar wil toch even een blogpost maken.
Vorige week ontving ik een stel lieverds van Angelique, ik was toevallig weer eens op bezoek bij Angelique, volgens mij door Essebes haar dankbare dinsdag blogpost en ging natuurlijk ook even gezellig in haar winkeltje snuffelen. http://mwlbyangelique.blogspot.nl/p/haakwerk-te-koop.html
Mijn oog zag daar Draak Daantje en het toeval wil dat ik draakjes heel leuk vind, dus die lieverd die wilde ik heel graag thuis hebben. 
 

Iets verderop zag ik Zebra Zoey en ook die lieverd riep mijn naam. Ik mailde Angelique en zo gingen de twee lieverds op weg naar het verre zuiden, het was even iets langer reizen via Kiala, maar het is hun uitermate goed bevallen. 


En oh wat zijn ze mooiii, Draak Daantje heeft meteen mijn hart gestolen en Zebra Zoey waar ik achteraf nog even over twijfelde is zo mooiii. 
En weet je wat leuk is...manlief zei meteen dat die leuk was voor in de Mini Cooper, dus Zebra Zoey ging meteen mee op reis door het heuvelland achter op de hoedenplank. 
Nee lieverds geen gezellige onderweg foto's, manlief sjeest door het heuvelland, het is al een kunst dat hij gezellig is blijven zitten. 


En draak Daantje hangt gezellig aan mijn Kunstboer tas 'Parrots' te bungelen en gaat gezellig overal mee naar toe waar ik ook heen ga ;). 
Zo lieverds ik ga ervandoor, dikke dankbare knuffels voor mijn blogdinnetjes, zo leuk al die contacten. Laten we maar lekker met ons allen liefde verspreiden en dikke knuffels. Eentje maakte ik vandaag helemaal happy als winnares van de winactie op mijn Tante Betsy blog :). 

Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. Liefde is sterker dan haat.....Dikke knuffel XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joehoe! Zoey en Daantje verspreiden ook liefde en een glimlach!
  Heeft Zoey alleen geen helm of veiligheidsgordel nodig? :-)))
  Veel liefs van een gelukkige, trotse, bijna-eigenaresse van een unieke 'Susan-spread-the-love-necklace'!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk en ik geniet van je blogje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoey is lief en cool! Gezellig dat hij mee kan in de mini. ;-))XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoey heeft het zo te zien helemaal naar haar zin, die houdt wel van een beetje adrenaline ;-)
  Dank je wel dat je deze 2 geadopteerd hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuk blog heb je! Ik doe er positiviteit op en nieuwe inspiratie. Ik ga je volgen.
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt al zoveel vrolijkheid aan en om je hangen en nu ook nog dat draakje! Als iemand weet hoe ze vrolijkheid moet verspreiden ben jij dat wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...