dinsdag 15 maart 2016

Dankbaar voor mijn creatieve werkplek

Hey lieverds ik mocht afgelopen donderdag en vrijdag weer eens heerlijk creatief op het werk zijn. 
Ik merk dat ik daar toch wel extra energie van krijg, natuurlijk is het leuk om te werken aan de collecties voor Mode met een Missie, maar lekker recykleren vind ik stiekem het allerleukste. 


We hebben een opdracht om gordijnen te maken voor pashokjes en mijn handen jeukten al om er mee aan de slag te gaan, maar werkcoach Mariëtta bleek er al mee bezig te zijn kreeg ik eerder te horen. 
Maar wat bleek Mariëtta vond het leuk om er samen met mij mee aan de slag te gaan, yihaaa!
Ik had het namelijk even gehad met werken voor Mode met een Missie, normaal hoef ik maar een item te maken van een model, maar omdat er een paar zieken waren en dames zijn gestopt met werken heb ik aan drie oh nee vier broeken gewerkt, twee van pieppp stof, dus ik was dolblij met deze creatieve opdracht. 


Het is de bedoeling om de broeken in zijn geheel terug te laten komen in de gordijnen voor de pashokjes. Een gordijn is ver af, er komt nog een finishing touch aan hoor, want de band van een jeansbroek die ik aan de zijkant naaide om hem af te werken ziet er toch wel heel leuk uit. 
Dus wordt vervolgd en hopelijk ook met foto's hoe de gordijnen er uit eindelijk bij komen te hangen. 
Zo lieverds ik ga er weer vandoor, vandaag wel aan een nieuw Mode met een Missie kledingstuk begonnen een grijze linnen jurk, maar die lijkt me wel heel leuk om te maken. 
Wie weet deel ik daar ook eens foto's van. 


Oh voordat ik het vergeet, ik was ook thuis weer eens creatief en maakte een ketting, die ik weg geef op mijn Tante Betsy blog http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/03/365-days-of-happy-tante-betsy-dresses.html


Warme creatieve groetjes van Susan

12 opmerkingen:

 1. Wat een gave gordijnen worden dat! Zal wel heel zwaar worden en best onhandig onder de naaimachine, maar het resultaat is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onder de naaimachine viel het nog wel mee. Is een industriële naaimachine, het enige was dat daar geen groot tafelblad aan zit en het gordijn nog wel eens aan de punt bleef steken verder eigenlijk geen probeem mee gehad. Hebben hem wel in twee gedeeltes genaaid, dat scheelt. Knuff!

   Verwijderen
 2. Wat een stoer pasgordijn! Leuk! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het ook zo heerlijk om daar mee aan de slag te gaan en zoiets al passend en metend en naaiend te creëeren. Knuff!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke opdracht. Wel zwaar onder de machine lijkt me. Je straalt helemaal op de foto . Top!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaa dat zal van de fijne energie zijn die ik ervan kreeg. Zo leuk om te doen. Vind het heerlijk om te recykleren en er iets nieuws van te maken. Knuff!

   Verwijderen
 4. Leuk die gordijnen ,enne als ik eerdaags ga shoppen met mijn dochter ga ik eens speuren naar tante betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee voor een pashokje z'n gordijn. Lijkt me wel zwaar om te naaien, maar jullie zullen wel speciale naaimachines hebben, denk ik.,.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwwww, wat gaaf!!!!
  Ik heb ook nog een hele grote tas met spijkerbroeken liggen, ga daar eens gauw mee aan de slag.
  Je kunt er zoveel mee maken.
  Ben heel benieuwd hoe de gordijnen staan bij het pashok, doe je daar ook nog gauw een foto van?!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie gordijnen! Enne....de kleur rood staat je heel goed!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...