maandag 29 juni 2015

Back home again, der Urlaub ist vorbei

Zo lieverds onze vakantie is weer over, ons Mini weekendje in Duitsland is voorbij (er waren 249 Mini's in totaal met ook nog dag gasten met Mini's). 
Jullie hebben al mee kunnen genieten van onze dagen in Berlijn en nu mogen jullie meegenieten van wat wolkenfoto's en Classic Mini Cooper foto's en Susan in Tante Betsy jurkjes. 



Iedere dag een andere Mini Cooper uitgezocht om mijn outfit bij te showen. Gisteren Nicholas, een lid van de organiserende Mini club gevraagd om samen mee op de foto te gaan. 


Hij prestenteert altijd de tombola, iedere deelnemende Mini rijder maakt kans op prachtige prijzen gesponsord door diverse standhouders. Wij wonnen deze keer niks maar mochten wel weer naar voren komen om een fles Jägermeister in ontvangst te nemen. 


Alle buitenlandse gasten worden per land naar voren gevraagd. De Denen drinken de fles altijd helemaal leeg met zo'n twintig man, tegenwoordig neem ik ook het heft uhm de fles in handen en maak hem open en zet hem ter plekke aan mijn mond. Hihihi ja dat vinden de Duitsers wel leuk, manlief en een andere Nederlander namen met mij een slok. 


Ik heb de hele week Duits gesproken, okay ook Nederlands met manlief ;) en dit weekend waren er zelfs Engelsen, dus ook weer lekker los kunnen gaan in Engels. 
Duits is geen taal die ik goed spreek, maar over een maand zijn manlief en ik alweer tien jaar samen en in die tien jaar heb ik meer Duits gesproken als ooit. Dus inmiddels spreek ik wel een aardig woordje over de grens. 


Het Mini event werd georganiseerd op een oud industrieel terrein, ik hou daar wel van, grote oude industriële gebouwen. De watertoren op dit terrein zal er naar alle waarschijnlijkheid komend jaar niet meer zijn. Vind ik wel jammer want het is een markant gebouw. 


Het was de eerste keer dat het event op dit terrein werd georganiseerd en dat is goed bevallen. 
Zo nu back to normal, nou ja vandaag naar Maastricht om mijn moeder te ondersteunen. 
Gisteren kon ik by the way wel de grond kussen toen we thuis waren. Heb toch meerdere keren mijn hart moeten vasthouden en manlief moeten manen om rustiger te rijden en aan de kant gaan staan om te slapen. Hij was gisteren niet in best shape, maar het is goed gekomen en we zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, de mini een keertje op een haartje na bij parkeren op een rastplatz...



Warme creatieve groetjes van Susan

Ps ik heb deze prachtige creatie niet zelf gemaakt, maar wow wat een werk en wat een hoop strijkkraaltjes. Een Mini vriendin kocht deze mooie  creatie. Twee van mijn creaties/kettingen gaan by the way naar Japan :D. 

14 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie weer veilig terug zijn en het zo lekker hebben gehad.
    groetjes Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. home sweet home en je creaties naar Japan whooohoooo wat gaaf
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat idee vind ik ook wel heel gaaf. Wie weet dat ik de volgende keer als ik die jongen zie dat ik hoor of ze bevallen... Knuff!

      Verwijderen
  3. Cool, Japan!! Fijn dat je veilig terug thuis bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sayonara! Japan! Goed joh!
    Gelukkig zijn jullie weer veilig thuis.
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Japan dat is geweldig! Net zoals al die mini's en jou jurken.....
    Draag jij alleen maar Tante Betsy jurken?? Hoe geweldig is dat.
    XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa ik draag alleen nog maar Tante Betsy jurken ;). De rest van mijn garderobe ligt onaangeroerd in mijn kast en verdwijnt mondjes maat richting marktplaats. Zo sponsor ik mijn Tante Betsy jurkjes gekte ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. Hahaha Susan, geweldig ! Ik durf te wedden dat er op dat mini-treffen niémand anders was die voor elke mini een passende outfit had, maar jij wel, met de tante betsytjes !!
    En is je man zo'n "wilde chauffeur", dat je blij was thuis te zijn ? Mannen toch...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi nee over het algemeen loopt men op zo'n kampeerweekend niet überhip erbij. Een andere dame heeft ook altijd mooie jurkjes aan. En ik zag nog een dame met haar dochter in Desigual jurkjes...zag er ook heel leuk uit!
      Nee manlief is normaal niet iemand die hard rijdt, maar deze keer was hij er niet helemaal bij, slaaptekort en daardoor zo snel mogelijk thuis willen zijn. Maar heb hem duidelijk te verstaan gegeven dat ik me nog nooit zo onveilig heb gevoeld. Geloof dat die opmerking wel is binnen gekomen. Knuff!

      Verwijderen
  7. Bij elke auto een ander jurkje :) fijn dat je weer heelhuids terug bent en lekker hebt genoten! Houd dat vakantiegevoel nog maar even vast, want het wordt tropisch!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ow zo veel bij te lezen hier! Ik hoe de reactie even kort, zit op telefoon. Maar allemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat heb je weeral gehad. Het mooiste accessoire bij de auto's ben jij toch wel hoor. ;-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat gaat de tijd snel he, Je bent al weer terug voor je het weet maar wel met een rugzak vol mooie herinneringen. Het is toch ook wel fijn om weer thuis te komen. ;-) O, ja dat Duits speken is best wel moeilijk. Ik word hier ook vaak door dagjes mensen aangespoken, entschuldigung wissen sie woh ... strasse ist??? Ja jo, dort.. hahahaha.. immer gerade aus :-) Of zo iets...Ik schik vaak zo dat ik begin te stotteren. Maar na een weekje Duitsland spreek ik auch een bisschen besser... hihihihihi.
    Nu weer ff alle gekheid op een stokkie,, fijn dat je weer heelhuids thuis bent meis. Dikke knuf ut Enske.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi zo kun je toch mooi af en toe beetje je Duits oefenen. Ja op de Mini weekends mag ik soms meerdere talen door elkaar spreken, Engels, Duits, Nederlands en soms ook nog Frans. Inmiddels gaat me dat switchen vrij goed af ;). Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...