donderdag 25 juni 2015

Tante Betsy is leaving Berlin

Zo lieverds vandaag is onze laatste dag in Berlijn, we vertrekken naar de Mini meeting en zullen de komende dagen naar alle waarschijnlijkheid geen wifi oftewel wlan hebben. 
Ik ga wat foto collages met jullie delen van ons bezoek aan Berlijn. 


We bezochten een deel van de Berlijnse muur die er nog staat. Liepen van Metrostation Warschauerstrasse tot aan Metrostation Ostbahnhof.


Checkpoint Charlie wilde manlief ook bezoeken. 

En we gingen gisteren nog eens terug naar de wijk Kreuzberg. Niet dat we er heel veel van gezien hebben want we hadden pijn aan onze voeten van al dat vele lopen wat we de afgelopen dagen hebben gedaan. 


We bezochten in Kreuzberg een kerkhof, nou ja enkele kerkhoven...ze liggen achter elkaar. Ik hou van oude graven, heerlijk vind ik dat om er tussendoor te lopen. Mensen die me al langer volgen weten dat het voor mij heaven on earth is ;). 


Maandag bezochten we de wijk Kreuzberg ook al. Liepen langs het water... Ingrid ik maakte nog een foto voor je ;). 


Ook namen we een kijkje bij de Siegessäule, nou ja we liepen heel wat trappen om bovenaan een kijkje te nemen. 
Pff ik heb het geweten de afgelopen dagen dat ik maandag zoveel trappen heb gelopen. 
Ik deelde mijn verslag daarvan op mijn engelenblog http://anangeleachday.blogspot.de/2015/06/engelen-in-berlijn.html

Tsja selfie's maken is een kunst...niet mijn afdeling zonder selfie stick :p. 


Maar ik ben blij dat we Berlijn bezocht hebben en als het aan mij ligt komen we nog eens terug, maar dan met beter weer ;). 


Oh ja natuurlijk nog even een overzichtje van mijn Tante Betsy foto's :). 
Ja ik merkte toch wel dat men af en toe naar me keek, vooral de nieuwe Tante Betsy jurk, dress Holiday had bekijks...nou ja ik had bekijks ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

 1. Leuke collage 's heb je gemaakt , jullie hebben veel gezien.
  Berlijn heeft kennisgemaakt met tante betsy :-)
  Veel plezier bij de minimeeting !
  lfs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat leuk een mini inkijkimpressie van jullie vakantie in Berlijn. Leuk dat je het met ons deelt. Heel veel plezier bij de mini-meeting. Lieve groetjes Dikke knuf Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt heel Berlijn opgevrolijkt!
  Ik hoorde het op het nieuws; ze hebben daar weer goede hoop op een échte zomer dankzij een kleurrijke wervelwind met selfie stick hihihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha wat ben je toch een heerlijk ding. Op de Mini meeting heeft er echt een wervelwind van Tante Betsy jurkjes rondgedwaald...nou ja ze vlogen niet rond hoor. Maarreh iedere dag een andere outfit en op een dag zelfs twee...heb ook veel complimentjes gekregen en reclame gemaakt ;). Knuff!

   Verwijderen
 4. Heerlijke stad lijkt me Berlijn!
  Die selfies van jullie! Hilarisch :-)))))
  Jou man kijkt nog wel serieus maar jij bent zo grappig!
  Ik zit met een glimlach naar het scherm te kijken.
  XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik kon er eigenlijk geen enkele uitkiezen die ik echt leuk vond. Stond ik er een beetje leuk op, stond manlief minder op de foto en zo vise versa. Daarom maar een collage ;), hebben jullie ook nog wat te lachen hihi. Knuff!

   Verwijderen
 5. Zo, dat ziet eruit als een heerlijk bezoek. Die zere voeten begrijp ik heel goed. Nu lekker naar huis en bijkomen van deze heerlijke trip (in een tante Betsy jurk uiteraard!).

  Groet Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa inderdaad alhoewel ik 's avonds thuis vaker lekker in een hele lange mouwloze jurk loop, vrijheid en blijheid. Maar verder altijd in Tante Betsy jurk ;). Knuff!

   Verwijderen
 6. Een prachtige stad hoor, leuk al die collages. Kerkhoven hebben vaak de mooiste tuinen, het is er heerlijk stil en je hebt ook vaak hele mooie beeldhouwwerken. en ja heel veel engelen :-) Ik vind de hekken vaak ook erg mooi. Ikwil wel geloven dat je zere voeten hebt, je loopt toch heel wat af he in z'n wereld stad. Jammer van het weer maar er komt beter weer aan dus straks helemaal genieten op de mini- meeting. Nog veel plezier.

  Lieve groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk zijn oude kerkhoven, love them. Er was wel een graf tombe die creepy was, je kon door het gebroken glas van een ruit naar binnen kijken en zag je dat de stenen 'kist' op een kier stond...'s avonds wil ik daar toch niet rondhuppelen. Maar verder is het heerlijk toeven. Knuff!

   Verwijderen
 7. Leuke collages, je maakt me wel warm voor deze stad!
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben gek op stedentrips en Berlijn stond nog altijd op mijn lijstje. Echt een aanrader hoor. Knuff!

   Verwijderen
 8. Heeeee de selfies zijn leuk !!! Nu zien we je eens wat beter (ik bedoel dan gezicht alleen, geen tante betsy jurk die de aandacht afleidt hihi) !
  En ik heb de foto gezien die je gemaakt hebt voor me hihi.... Nounou, daar in Berlijn kijken de ezeltjes boos !
  (Enne, ik loop ook graag op kerkhoven rond... Toch de oude kerkhoven. Mooi en rustig, nietwaar...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja kunnen jullie lekker om mijn selfie's lachen, vond het wel grappig om ze zo als collage te delen. Maarreh ik had wel een Tante Betsy aan hoor hihihi. Mijn holiday dress :p. Ja dit was een kunstzinnig ezeltje. Knuff!

   Verwijderen
 9. Hooooiiii

  Nou ik ben benieuwd Tante Betsy 2.0 is in aantocht. Als het goed is ga ik in augustus naar Berlijn! Komt er nog zo'n kleurexplosie vanuit Nederland naar Berlijn! Hihi.....Super leuke foto's lieverd!


  XxxxX

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...