dinsdag 4 november 2014

Mooie geefactie vandaag en mijzelf ook een kado gegeven

Jippie vandaag kwam het kado voor mezelf aan dat ik kocht via marktplaats. Ik heb mezelf verwend met een paar supermooie laarzen van Neosens. Marleen onze werkbegeleidster heeft ook zulke laarzen (de effen zwarte leren versie) en vorige week heb ik er al een paar keer smachtend naar gekeken. Vrijdag kwam het gesprek erop omdat ze mijn laarzen mooi vond die ik die dag aan had en zo hoorde ik dat de hare van Neosens zijn. 


Deze laarzen waren echt voor mij bestemd, ik was meteen verliefd op ze. Die print wow! En ook nog eens in mijn maat en tsja het was wel genoeg geld, maar niet als je ziet wat ze in de winkel kosten. En deze zijn ook nog eens helemaal nieuw.
Ik kreeg er ook nog een leuke kaart bij met een lieve tekst en de schoenendoos zat verpakt in een Desigual kledinghoes. Leuk die lieve extraatjes, dus mooie ontvang momenten vandaag. 


Vanmiddag kwam er naast de gewoonlijke geefmomenten een bijzonder geefmoment op mijn pad. 
Een meid voor me in de rij bij de Prijsmepper had €2,50 tekort bij het afrekenen van kinderspeelgoed en creatief spul. 
Ze besloot met veel moeite om de klei dan maar niet te nemen, het kon niet worden gereserveerd. 
En toen besloot ik haar de €2,50 te geven, iets dat ik normaal niet zomaar zou doen. 
Ze had er moeite mee om aan te nemen, maar ik stond erop en zei dat het geefmaand was. Uiteindelijk accepteerde ze en ik kreeg een dikke knuffel van een wildvreemde vrouw...mooi toch?! 


En ik ik rekende dit af voor €5 samen. Volwassen creatief spul was te koop voor €1 voor 4 stuks. 
Ik vond twee verpakkingen met een lap stof en zocht nog twee andere items erbij, een adressenboekje en strijkemblemen. En die houten harten daar kan ik weer postzegels op gaan plakken ;). 


En vandaag gaf ik ook een portie vertrouwen in een vrouwtje van marktplaats, ze kocht wat bij me maar het geld stond nog niet op mijn rekening. Ik had het gisterenavond al ingepakt en besloot om het toch al te verzenden omdat ik toch nog wat anders bij de post moest afgeven. Vanmiddag checkte ik mijn rekening en het geld stond er op! 
Normaal wacht ik altijd tot ik zie dat het geld ook erop staat. 


En ik mailde vandaag ook een akkoord op een bod dat ik normaal niet geaccepteerd zou hebben. Op een paar laarzen die me toch niet lekker zaten en ik eens in de kringloop kocht. Och ja zo hou ik mijn laarzenverzameling een beetje in evenwicht ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan



12 opmerkingen:

  1. wauw wat een gave laarzen, zeer sexy mevrouw! Lief dat je de 2,50 gaf aan iemand die je niet kent. Fijn gevoel toch ook om een beetje vertrouwen te hebben in de medemens!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik vind ze ook supergaaf en ben er echt heel blij mee. Was al wat langer op zoek naar een hogere hak laars, maar toch niet te hoog. Knuff!

      Verwijderen
  2. fietfieuw mooie laarzen!!! En wat een kadootje zo mooi verpakt. En je giften zijn weer helemaal Susans, warm! X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal suzan ,mooie laarzen en fantastische geefmomenten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed bezig! Mooie laarzen en ook weer geef-momenten. Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, wat een supergave laarzen. En ja, jij weet wat geefmaand inhoud, mooi verhaal. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed bezig!! En prachtige laarzen! Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie laarzen! En die stof, die komt van de Kruidvat, kocht ik daar vorig najaar in de uitverkoop voor €2,- en dat was al 70 % korting. Je hebt daar dus echt een koopje aan!
    groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Thanks allemaal met de complimentjes op mijn nieuwste laarzen. Ja ik vind ze ook helemaal super en was instant verliefd toen ik ze op marktplaats zag. En was blij dat ze voor mij voorbestemd waren. Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wauw wat een mooie laarzen zeg, heel erg gaaf! En wat super lief dat je de klei hebt betaald , je hebt een hart van goud!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een lief gebaar dat je haar die 2,50 zomaar gaf! Dat zal ze niet gauw vergeten! En je laarzen zijn mooi, helemaal jouw stijl! Lief wat je schreef over mijn gedichtje trouwens!! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...