maandag 3 november 2014

Liefdevolle zondag en een gift op maandag

Gisteren was een liefdevolle geefdag, manlief met liefde zijn haren getrimd, iets wat ik niet echt graag doe. Ik doe het al jaren hoor, maar om nu te zeggen dat ik dat met liefde doe...mmm...maar gisteren dus wel.


Gisteren ook naar de rommelmarkt geweest, ik ben op zoek naar een leuk lint om op mijn jas te naaien die ik aan het vermaken ben. 
Niks gevonden, wel een mooi geborduurd tafelkleed, met veel vlekken, maar ik knip er wel omheen.


Ook nog wat spulletjes gekocht om sieraden mee te maken en engeltjes. 
De verkoopster die ik al jaren ken een dikke knuffel gegeven, alsook toen we weer verder gingen na vanalles bij haar gekocht te hebben. Een geef en ontvang momentje naar mijn hart!


Hier nog een fotoowtje van mijn mannetje met zijn kortgewiekte kopje, hier liep hij speciaal even om, op weg naar de Trödelmarkt, tussen geparkeerde auto's om een foto van deze beauty te maken. 


's Middags gingen we even een uurtje naar een old timer meeting. Nog even boodschappen gedaan bij de Aldi daar in de buurt die op zondag open was. Manlief zette me voor de deur af met de boodschappen ipv bij de garage die een paar blokken verderop ligt. Dus dat was een fijn ontvang moment, hij kreeg een dankjewel en een kus van me :). 


Vandaag op Geefdag 3 een praatje met de buurman gemaakt in de tuin, we kwamen opeens op het onderwerp fruit, hun buurvrouw heeft nog een hoop druiven hangen aan haar kant, en ik bood aan om mijn twee bakken rode bessen (die bevroren in de diepvries liggen) te komen brengen zodat de buurvrouw er nog wat mee kon doen, iets van kan maken. 


Ik ging vandaag ook nog naar de kapster en deed mezelf een nieuwe coupe kado :). 

Bij de dames van een tweedehandskledingwinkel heb ik twee euro extra betaald, 5 euro ipv 3 euro voor een tshirt en een leuke katoenen lap met olifanten. Een extra bijdrage voor het goede doel waar alle opbrengsten naar toe gaan. 
 

Ik kreeg ook nog een leuke reactie van Marloes dat het doorgeefboek goed is aangekomen. Mijn gift aan haar was een mooie toepasselijke boekenlegger (ik zocht even haar verjaardag op ;)) van Josephine Wall. 


Ik deed er ook een mooie kaart van dezelfde kunstenares bij...ja mag hem gerust houden hoor lieverd, doe je er lekker weer een andere kaart bij als je het boek doorgeeft!


Kijk eens naar de details


Ik hou ervan! In Amerika zag ik voor het eerst haar kaarten, ik kocht ze in een groter formaat voor weinig geld en lijste ze in. Ik heb ze nog steeds, het zijn gewoon prachtige kunstwerken!


Lieverds ik ga lekker van mijn mannetje genieten! 


Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. mooi kapsel, zowel voor man als vrouw
  (hoewel er in dat van jou wel een stuk minder liefde ligt, :) )
  mooie borduurlap, daarin zou ik zelf ook meteen beginnen knippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent de maand al goed begonnen lees ik! En die nieuwe coupe heb je dan ook verdiend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie coupe, mooie giften, mooi mens XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi mooi mooi!!
  Zeker ook je nieuwe coupe!
  Je bent een voorbeeld!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent toch z n schat he met al die verwen dingen ,ja die kaart is werkelijk prachtig dank dank dank lieve knuffel marloes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...