woensdag 19 november 2014

Creatief voor de Handmade Market en toch nog wat geefmomenten

Dag lieverds op dit moment staat mijn week in het creatief zijn voor de allereerste Natural Home Handmade Market in 't blauwe huis te Heerlen komend weekend, nou ja zaterdag voor mij. 
Maar toch heb ik mijn best gedaan om de geef en ontvangmomenten te noteren zodat ik ze niet vergeet.


Vandaag op geefdag 19 een goede vriendin van me een berichtje gestuurd, haar laatste tattoo sessie is vandaag en dan is haar oude tattoo helemaal getransformeerd naar een happy tattoo à la Miss Poppy. Er is ook een kaartje onderweg naar haar (volgens mij leest ze niet op mijn blog mee dus kan ik het hier delen ;)). 


Mijn vader belde vanmorgen om me te vertellen dat de moeder van een oude vriendin overleed.
Ik was al op de hoogte maar wel blij met de herinnering om een kaartje te sturen. 


Mijn moeder opgebeld om te vragen hoe het gisteren was, ziekenhuis bezoekje. Ik heb een beetje met haar mee gebrainstormd hoe het nu verder aan te pakken. 

En ook aan een lieve blogdame een kaartje gestuurd, nou ja kaartjes :). Binnenkort zal ik ze delen. 


Ontvangmomentjes;
Ik ontving post van Marloes, een mooi en lief etuitje gemaakt door Marloes. Love it en zal het zekers gaan gebruiken lieverd! Thanks! 


Post van een vriendin van ons met het krantenartikel (aan de BN'ers geadresseerd ;)). 


Nonnevot die ik gisterenavond van manlief kreeg die laat thuis kwam van werken en waar ik me vandaag op trakteer. Van iedere hap dankbaar genoten, mmm jammie. En manlief een sms'je gestuurd om hem te bedanken. 


Geefdag 18 dankbare dinsdag
Mijn collega's opgevrolijkt met mijn groene tante Betsy jurk ;). Nee hoor een collegaatje vind groen helemaal niks...
Eigenlijk ook geen complimenten gekregen, maar dat maakt mij niets uit hoor want ik ben er heel blij mee en vind dat hij me goed staat :D. 

Vanmiddag boodschappen gedaan, wie weet is het morgen geen mooi weer en hoef ik er dan lekker niet uit ;). 
Een vriendin van me opgegeven bij een little give away, nou ja helemaal niks little's aan, het vive la vie boek van Ingthings...

En een medegever bij de give away van Christel van Hout en Draad opgegeven als mijn kans...ik ben al pas heerlijk door haar verwend en Marieke zou het dolgraag willen winnen. 


Kanten kleedjes in suikerwater gedrenkt zodat ik er weer kommetjes van kan maken, handig als decoratie materiaal voor aanstaande zaterdag als ik op de handmade market ga staan. Vandaag heb ik het nog eens overgedaan met meer suiker en minder water want ze leken me wat slapjes en nog twee kleedjes extra...hoop dat ze goed uitharden. 

Meegedaan met een actie om een poncho te winnen voor dochterlief bij Knipmode. 


Terwijl ik bezig ben de boel de te sorteren met al mijn materialen om sieraden te maken. Een zakje houten treintjes 'kralen' gevonden, ik ga er een 'ketting' van maken en ze weggeven. 
Maar denkelijk gaat dat deze week nog niet lukken. Ik ben namelijk druk bezig met kettingen maken voor de handmade market waar ik zaterdag sta. 

Maandag, geefdag 17
Ik had willen uitslapen, maar als die radartjes van mij eenmaal gaan draaien dan is er geen stoppen meer aan. Ik heb me ontbijt op bed gemaakt en ga lekker in bed aan de slag met edelstenen kralen. 
Beneden in de huiskamer is het me nog te koud en te donker. 


Mezelf voor de rest van de dag rust gegeven, nou ja gewoon lekker relaxed engeltjes gemaakt van edelstenen kralen. 

Ik kreeg een whatsapp berichtje van een vriendin dat we in de krant stonden (gefotografeerd in de pop-up weggeefwinkel op zaterdag) en omdat we al lang niet meer 'gepraat' hadden, even uitgebreid de tijd genomen om te chatten. 

Ook voor mijn vader de tijd genomen om samen te praten toen hij belde. Gelukkig konden we deze keer wat langer als 7 minuten praten ;). 

Voor het eten gekozen voor de minder snelle oplossing en krieltjes gebakken. Mijn man is gek op gebakken aardappelen en natuurlijk groente en vlees erbij. 


Oh ja manlief nam een 'kerstpakket' doos vol met walnoten mee van zijn werk, mooi ontvang momentje, ik kan er nog maanden van gaan genieten. Even kijken of ik ze nog moet drogen...Essebes heb je tips?

Oh ja ik heb mezelf verwend met nog een tante Betsy jurkje wat ik erg leuk vond. En de verkoopster op marktplaats de vraagprijs ervoor gegeven. 


Visitekaartjes gemaakt nav een idee op Pinterest, een pak inzichtkaarten met op de achterkant een sticker met erop Susan Creatief en het 365 dagen creatief emailadres en een leuke engeltjes stempel :). 
Ik vind de inzichtkaarten wel goed bij me passen en wie trekt er nu niet graag een inzichtkaart. Deze kunnen ze meenemen en is meteen een visitekaartje, bewust gekozen voor weinig info ;). 


En een begin gemaakt met halsjes maken om de kettingen aan te hangen. Enkele kettingen heb ik al die weg mogen voor de verkoop, ik heb ze nooit gedragen. Maar deze week gaan er nog meer volgen. 
Dat halsjes idee (foto is van een Pinterest link) moet ik nog even verder uitwerken, kijken of het wel stevig genoeg is. 

Geefdag 16 manlief en ik hebben ons een dagje rust gegeven. Heerlijk de hele dag in bed blijven luieren, wel ben ik ook creatief geweest en heb ik engeltjes gemaakt van edelstenen kralen. 


's Middags kwam dochterlief en haar vriend ze moesten wat scannen en ik heb ze mijn tijd gegeven en de pc alvast aan gezet zodat ze meteen aan de slag konden. 
Mijn dochter een dikke knuffel gegeven en meegeholpen wat spullen naar beneden te dragen. 

Later in de middag met mijn moeder gebeld, ik zag haar op de chat van facebook en stelde voor even naar haar te bellen. 
Ik heb haar mijn volle aandacht gegeven en geluisterd naar haar verhaal. Op haar beurt luisterde ze ook naar mijn enthousiaste verhaal van de handmade markt waar ik zaterdag op ga staan en naar mijn ideëen daarover. 


Ik heb ook een leuk visitekaartjes idee gevonden op Pinterest, later deze week meer erover. Nou ja dat idee heb je hierboven al kunnen lezen en zien...dit is de originele afbeelding. 

En voor manlief en mezelf heb ik de hele dag de catering verzorgd op bed ;). Van hem kreeg ik dan weer regelmatig een kus :D. 


Warme creatieve groetjes van Susan die het leuk zou vinden als je in de buurt woont of zoals Dinah familie of vrienden in de buurt van Heerlen hebt wonen om reclame te maken voor de handmade market in 't blauwe huis. Als ik het goed begrepen heb is de entree gratis ipv €1,50. 


9 opmerkingen:

 1. De visitekaartjes zijn leuk ! Heel slim bedacht, zo op inzichtkaartjes ! Het ideetje van de speelkaarten vind ik ook wel leuk !
  Je had zo te lezen een drukke week ! En het moet grappig zijn om jezelf in de krant te zien ;-)...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo heb ik al eens visitekaartjes ergens gezien op een oud kwartetspel met dieren. Ook erg leuk!

  Je week zat volgens mij lekker vol! Je hebt in elk geval weer prachtige dingen gemaakt en weggegeven!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je goed bezig, zowel met geven en ontvangen als op het creatieve vlak. Zou graag een engeltje van je kopen voor een lieve vriendin, stuur je een berichtje.
  Warme groet,
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Geven doet krijgen he! Fijn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben jij goed bezig! Bezig bijtje ook, druk met van alles en nog wat. Ik vraag me af waar het Blauwe huis in heerlen ligt? Ik ga het eens googlen! Veel succes met de voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey lieve Susan heeeeel veel succes op de markt en wat ben je verwent door Marloes!Lief van haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Druk druk druk. maar wat een leuke ideeen voor de markt.Je visite kaartjes zijn echt heel erg orgineel. En wat staat je tante Betsie jurk je mooi... Prachtig ♥ it!!!
  Ik wens je voor morgen een hele gezellige dag toe op de markt. En wie weet komt er nog familie van me langs. :-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dikke kus, wij vinden je lief!!! Merci merci merci!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo zo wat een drukte en toch heel leuke geefmomenten. Knap van je.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...