zaterdag 8 maart 2014

Yes give away geluk én rommelmarkt happiness

Als allereerste mijn verontschuldigingen dat ik jullie met mijn blogbericht van gisteren heb laten schrikken, dat was niet mijn bedoeling...nou ja een heel klein beetje hihihi. 
Ik vind het soms moeilijk om een pakkende titel te bedenken voor mijn blogpost. En och ja het waren in feite toch een beetje blogoverpeinzingen vandaar ;). 

Deze blogpost heette eerst anders maar er viel al typende aan deze blogpost een leuke envelop op de deurmat van Christel van het blog www.houtendraad.blogspot.com met daarin de give away die ik bij haar won en ik beloofde al eerder dat ik die met jullie zou delen...maar eigenlijk wilde ik mijn rommelmarkt vondsten met jullie delen ;) hihihi. 

Christel dankjewel voor je prachtige pakket, helemaal superrr! Ik ben er blij mee :D. 
Alleen merk ik nu dat het boek dat ik won eigenlijk bijna niks van vilt en borduren bevat. Er staan allemaal haak accesoires in en ja als ik een ding niet kan is dat haken whahaha (en nee ik ga het niet leren, ik heb het gewoon niet in de vingers en heb genoeg andere leuke hobbies waar ik al tijd te weinig voor heb). 
Ik had gehoopt dat er ook borduursels (met uitleg) en vilt accesoires in zouden staan...helemaal niet erg...dan kan ik er weer iemand anders blij mee maken...die het haken wel in de vingers heeft zitten. 

Vanmorgen zijn we weer eens naar de rommelmarkt in Aken geweest. Manlief gaf al gisteren aan dat ik de wekker kon zetten, maar ik wilde eigenlijk eens lekker uitslapen dus zette hem op 9uur. 
Nou ik was al om kwart over zes wakker :( pff...heb het tot kwart over acht in bed volgehouden en toen lekker gaan douchen en klaargemaakt om te gaan rommelen. 

Ik had het geluk dat manlief halverwege de markt een bekende tegenkwam zodat ik lekker om mijn gemak heb kunnen rommelen tussen stofjes en oh wat ben ik er blij mee. 
Een kanten gordijn die ik goed kan gaan verwerken in mijn elf fantasy fair outfit nummer 2. 

En deze leuke stofjes die moesten gewoon mee. Vooral dat roze ruitje...die had ik ook als eerste gescand tussen alle rommel die op de grond lag. Het rood, wit, blauwe tafelkleed ook al zo super en dit kitschige tafellaken ging ook mee. 

Ik scoorde al een zakhorloge op de rommelmarkt, yess ook goed voor bij mijn steampunk outfits :D. Dus Susan is weer helemaal happy!

Nu scoorde ik nog iets leuks en wil een van jullie daar happy mee maken. 
Maar eerst nog effe wassen en dan nog wat anders erbij verzinnen. 
Binnenkort meer erover...wel een kleine sneakpeak :). 

Lieverds heb een fijn weekend, hier in het zuid limburgse schijnt het zonnetje volop, hopelijk bij jullie ook!

Warme creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

  1. Mooie give away heb je gewonnen bij Christel. En ja, je rommelmarktvondsten zijn geweldig. Ik kom nooit leuke dingen tegen, snif, snif. Hier is het ook prachtig weer. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superspulletjes heb je gewonnen en ook je vondsten zijn weer fijn voor je outfits !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ooooh je bent wederom weer de bofbibs, en manlief die een bekende tegenkwam en zoveel moois!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie spulletjes, ben benieuwd naar je outfit, dat moet met deze spullen weer helemaal goed komen.

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohhh heerlijk is dat he...rommelmarkten en kringloop winkels...makes me happy tooo en dat boekje waar veelal haakpatronen instaan heb ik ook maar dan digitaal....niet jou ding inderdaad...erg jammer!Benieuwd wat je weer gaat maken zoal!


    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijke dingen heb je weer gevonden op de rommelmarkt. En wat ben je verwend....
    En, nog bedankt voor je lieve berichtje bij mij!
    X Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooo wat een heerlijke spulletjes heb je gescoord en geniet van het zomerse weer vandaag, liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...