maandag 24 maart 2014

De dagen vliegen hier voorbij met zoveel banen

Goedemorgen lieverds ik zie dat het alweer een aantal dagen geleden is dat ik een blogpost deelde. 
Eigenlijk heb ik helemaal niet zo heel veel te delen, ik ben druk met mijn rok en heb er al 5 banen op zitten. 


Maar heb er nog heel wat te gaan...pff wat een werk, maar wel heel leuk om te doen hoor...om de rok vorm te zien krijgen. 


Om laag drie er goed op te krijgen heb ik op advies van mijn werkbegeleidster de elastiek uit de rok losgehaald en nu ziet ie er natuurlijk heel anders uit zo uit model. 
Op de foto hierboven had ik hem alleen vastgespeld, na het loshalen en opnieuw vast spelden bleek ik wel 20 centimeter te kort te hebben. Nou ja van dat gordijn heb ik genoeg hoor, dus een stuk ertussenin gespeld ;). 

Vrijdag was ik met een vriendin naar de Ikea en ik moest meteen aan Els denken toen ik achterdoor in het restaurant (het kindergedeelte) lampenkappen zag hangen met wolken erop. 
Ik heb ze verderop in de winkel dan ook even gefotografeerd. 

Die blauwe vind ik natuurlijk het mooiste. Gisteren ook weer even genoten van al die wolken in de lucht...geen foto's ;). 

En zaterdag gingen we weer even naar een rommelmarkt in Duitsland, die er niet was ;)...nou ja de buiten rommelmarkt was er niet want er was en een voetbalmatch en nog een ander festijn. 

Maar de binnen rommelmarkt was er wel waar we alleen maar even bij een kennis van ons langsgingen en ik wel nog heel even ging kijken bij het vrouwtje waar ik dit gordijn kocht. Kijken of ze nog meer had ;). 
Deze foto deelde ik al eerder voordat jullie denken wat hebben die daar in Limburg toch een prachtig weer hihihi. Ik gebruikte de gerimpelde onderkant voor baan 3 en wordt ook baan 6 of 7...en zeer zeker ook de allerlaatste zodat het weer mooi samen komt met de voorkant waar er maar 3 banen op zitten. 

Ik kocht by the way wel wat spijkergoed bij dat vrouwtje waar ik vorige keer dat gordijn kocht. En achteraf bleek zelfs een spijkerbroek mijn maat te zijn en nu heb ik dus een spijkerbroek voor 20 cent hihihi whahaha. 
Ja alle kleding op de hoop was 20 cent per stuk. Ik kocht 4 jeans (om te slopen... behalve die nu die ene dan ;)), een giletje...dat ook blijkt te passen, en nog twee gordijntjes...totaal niet mijn smaak, maar kocht die om te recykleren en wat ziet mijn oog nu als ik er eentje op de foto wil zetten...ik zie wolken. 
Dus heb hem maar even aan het afdak buiten gehangen, heb ik toch nog een mooie wolkenfoto om met jullie te delen al is het grauw en grijs buiten hihihi. 

En last but not least kocht ik dit lopertje, ik kon haar daar niet laten liggen. 

En ik showde aan dat vrouwtje een foto van de voorkant van mijn rok (de vastgespelde versie). Ze vond het shabby chic en glunderde helemaal dat ik haar gordijn in mijn rok had gebruikt. Nou ja het gordijn dat ik bij haar kocht...en ja het kostte ook 20 cent :).
Maar ik betaalde 2 euro (1 euro extra, ik kocht 5 items die keer) en voor gordijn twee waar ik achteraf voor terugliep gaf ik 50 cent :D. 
Lieverds heb een fijne dag! Dikke knuffels! 


Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

 1. Ik ben zo benieuwd hoe je rok er uit gaat zien als hij klaar is!!
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In elk geval hele democratische aankopen gedaan voor die prachtrok van jou! Tof al die wolkjes, ja dat zijn echt wel lampjes voor Els :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoor die rok zo maken. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, je rok wordt zo ongelofelijk geweldig! Super gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een klus die rok, maar hij wordt zeker mooi!!
  En oh echte Els-lampen, haha, wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hihi ik was even in de war toen je het had over 5 banen (dacht banen als werk zeg maar :) Leuk de wolken lampen idd helemaal Els!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die rok gaat de show weer stelen ,echt zo super leuk ,sprookjes achtig

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaa Marloes haalt me de woorden uit mijn mond, sprookjesachtig en het wolkengordijntje daar zie ik een leuk horretje in...latjes eromheen en voor een raam....
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat.....wordt sprookjesachtig mooi dat kan niet anders:)
  lieve groet,
  Letty/Elle-Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe jij toch iedere keer weer iets mooie in die stoffen ziet. Echt..... geen woorden voor. Ik heb altijd alleen idee mij dingen die ik in mijn hoofd heb, waar ik dan vervolgens wat bij zoek.

  Volgens mij gaat het wel mooi worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...