woensdag 26 maart 2014

Alweer 3 banen verder, bezig aan een leuke tas en toch maar niet in het AD

Hey hallo lieverds daar ben ik weer...3 banen verder...aan mijn rok hihihi...wie weet krijg ik hem vandaag wel af...wat verderop komt een foto ;). 

En op mijn werk ben ik weer eens lekker creatief bezig, nadat ik gisteren ook nog een jurk voor mode met een missie afmaakte. 
We gaan diverse items maken van jeans voor de open dag die er binnenkort komt (datum is nog niet bekend ;)) en ik besloot om aan de slag te gaan met de combinatie van jeans en kant. We gaan tassen maken...een andere collega heeft zich op het maken van telefoonhoesjes gestort. En anderen zijn weer bezig met het maken van kussens hoorde ik. 

Ik naaide alvast een strook van een kanten gordijn onder een zak (en daarbij goed opgelet dat de zak nog gebruikt kan worden :)) en een kleine doilie (kanten kleedje) die we van de kledingbank in Maasbracht kregen boven een zak ;). 

En dit is dan mijn rok met 7 stroken als ik het goed heb...strook 8 zit er ook al op, maar nog geen foto gemaakt ;). 

Gisteren kreeg ik een mailtje van Do Prins een interviewer van het AD of ik voor de weekendversie wat zou willen vertellen over mijn creatieve blog. Ik heb er een nachtje over geslapen maar toch bedankt voor de eer. Want het is een hele eer, maar wil toch liever niet in een landelijk dagblad staan met mijn naam en met een foto. Ik weet dat nu natuurlijk ook jan en alleman mee kan lezen, maar dit is toch anders. 
Ik had al hier een oproepje willen doen, maar ze heeft al iemand anders gevonden die wel graag wil meedoen. 
Hihihi ik kan bijna een extra blogpagina maken met het kopje 'niet in de pers', want ik kreeg ook al eens een uitnodiging voor een interview op de radio. 

Eigenlijk had ik er gisteren helemaal niet over hoeven na te denken viel me vanmorgen in, want ik gaf gisteren ook al aan op het werk dat ik niet met mijn foto voorop op een folder wil komen te staan om meer mensen te werven die op onze werkplaats willen komen werken. Ik vind het niet erg als ik er met een kleine foto in kom te staan, maar een groto foto en voorop...hell no!!

Ik sluit af met een foto collage van foto's die ik gisteren maakte op weg terug naar huis. Ja het echt te zien dat ik in een katholiek deel van het land woon...diverse mooie plaatjes merkte ik op al fietsend en hebben alledrie te maken met kloosters. 

En thuisgekomen lag er nog een envelop op de deurmat van Janina met een paar postzegels en een lief zelfgemaakt kaartje en zaadjes voor violen. Ik heb ze meteen gezaaid! Gewoon vol in de grond, nou ja van een pot...ik ben dit jaar ongelooflijk slecht in zaaien...ik heb 5 zaaibakjes staan en er komen maar in drie enkele plantjes heel voorzichtig boven de grond. Dus ik heb nu de gok genomen en ze meteen in een pot gekieperd ;) komt goed :). Dankjewel lieverd!

Ik ben by the way ook ongelooflijk slecht in het onderhouden van contacten, lieve blogdinnen die wel eens met me snailmailden...ik kom er gewoonweg niet aan toe, maar jullie zijn wel in mijn hart hoor en ik ben jullie niet vergeten! Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Lekker bezig Susan, die rok gaat geweldig worden!
  En waarom zou je in de krant willen eigenlijk, ik zou het ook niet zo snel doen nee. Lief van Janina hè, ik kreeg ook zulke lieve post ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou ook niet in de krant of waar dan ook willen verschijnen. Je rok wordt super mooi, maar dat had ik als gezegd. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en ik denk ook aan jou bij elke engel die ik zie:)
  of je vinger-haak-lintje in onze tuin ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Susan,

  Daar gaat je kans om wereldberoemd te worden...:)

  Mooie foto's heb je gemaakt. Doe je dat al fietsend of stap je ervoor af?
  Ik maak onderweg rijdend in de wagen foto's van landschappen die ik mooi vind....ik kan het niet laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kei leuk je korte jeans met kant en je strokenrok, wauw!!!! Jij gaat de show stelen daar...
  En stoer om te bedanken voor het AD ik hou van zulke acties hihi
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je rok wordt steeds mooier!!
  En, ik ben het met je eens, iedereen kan je blog bekijken, maar om nou met je gezicht (naam en toenaam) in de krant te komen... Nee, zou ik ook niet doen!
  Jij doet zulke leuke dingen met spijkerbroeken... Echt heel gaaf! Moet ik toch ook eens proberen, aangezien mijn zoon om de haverklap met kapotte broeken thuiskomt.
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ... wat een eer dat het AD je gebeld heeft, haha. Ik zou ook bedankt hebben voor de eer hoor. Maar je moet het zien als een groot compliment! Succes met al je banen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel tof zeg jeans en kant!! Dank weer voor je lieve berichtjes op mijn blog, altijd zo leuk! En ik ben momenteel zo slecht in reageren.... kom ook helemaal niet aan blogs lezen toe... dus excuses hiervoor!!
  Succes met je banen en met de jeans en het kant! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke creaties weer. Ben stiekem ook wel een beetje benieuwd naar de tassen die jullie gaan maken. Ja ik hou wel van tassen. En hihi leuke hè snailmailen. Ik heb er ook te weinig tijd voor. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...