dinsdag 4 maart 2014

Dankbare carnavalsdinsdag

Oh yess mijn etsy aankoop is binnen die ik deed bij Carousel Ink en dat op dankbare dinsdag!
Het is een burlesque legging...nou ja dat is de naam van de legging ;)...en hij past...yeahhh! 

Ze hadden de legging leuk ingepakt en ik kreeg er een mooie ballonnen kaart bij. Daar hebben ze by the way ook een legging van. 
De legging is van prachtige kwaliteit, ook al is de mijne 'reduced' omdat de print niet helemaal okay zou zijn, maar daar zie ik niks van...ik vind hem prachtig. 
En omdat ze in de reduced versie alleen maar S, M en L hadden bestelde ik hem in L...terwijl ik normaal toch een XL zou gekozen hebben voor mijn flinkere bovenbenen...maar hij past en daar ben ik wel heel blij mee!

Op de foto's zie je mij met drie verschillende cowboy laarzen aan, rechts in het midden waren eigenlijk de laarzen die ik van plan was te gaan dragen. Maar de kortere cowboy laarzen vind ik er beter bij staan. 
Jullie snappen natuurlijk al dat die legging en laarzen bij mijn Elf Fantasy Fair/Elfia outfit nummer twee horen...voor een plaatje van de hele outfit moeten jullie nog zeker een zestal weken geduld hebben. Die deel ik pas als ik werkelijk op de fantasy fair ben...is veel leuker met zo'n prachtig kasteel als achtergrond ;). 

Waar ik ook dankbaar voor ben zijn de prachtige Meindl's die ik kocht via marktplaats voor manlief. 
Hij is donderdag jarig en dit is een perfect kado voor hem...vooral omdat het de 'Meindl perfect' is ;). 
Hij heeft maar een klein maatje (dezelfde als mij hihihi...en ik heb voor mijn lengte...1.56m best een grote schoenmaat...maat 39 ;)) en deze is dan ook moeilijk te krijgen. 
Én het zijn normaal hele dure schoenen, je betaald er wel €259 voor, dus voor €100 was dit een koopje, maar het is en blijft een gok om zo'n bedrag neer te tellen via marktplaats en het te laten verzenden, maar het is allemaal goed gegaan en daar ben ik dankbaar voor. 

Nog iets om dankbaar voor te zijn is de flow die vandaag op de deurmat lag :). Ik kreeg met mijn verjaardag in augustus van manlief en dochterlief een abonnement kado :D. 

Ook dit prachtige wolkenweer is iets waar ik dankbaar van genoot toen ik vanmiddag in het bos ging wandelen. 

En last but not least ben ik dankbaar dat ik een give away won bij hout en draad; http://houtendraad.blogspot.com/
Ik las het toevallig toen ik nog even naar mijn oudere blogposts keek, Christel liet een reactie achter...maar jammergenoeg krijg ik sinds enkele maanden niet meer van alle reacties een mailtje...dus kan het nog wel eens gebeuren dat ik er mis. 
Dit is de foto die Christel deelde, als de give away binnen is kom ik hem hier nog eens delen met jullie. 
Het boekje zal me in ieder geval veel inspiratie kunnen geven op vilt en borduur gebied...tsja haken kan ik niet...dat zit niet in mijn vingers...ik zal in ieder geval kwijlend kunnen kijken naar die creaties hihihi. 
En die leuke flow kaarten, daar ga ik dan weer eens enkele van jullie blij mee maken!

Lieverds nog een fijne dankbare carnavals dinsdag! Wij vieren het niet en het gros van jullie natuurlijk ook niet, maar diegenen die wel lekker gaan stappen heel veel plezier!
Jammergenoeg kan ik geen foto's met jullie delen van mijn dochter in haar vampieren cape die ik maakte voor haar. Ze heeft de buikgriep gehad en is alle dagen binnen moeten blijven, maar wel ben ik   dankbaar dat ze weer op aan het knappen is. Wie weet gaat ze/gaan ze wel mee naar ons verkleedpartijtje met pasen ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan


Oh ja de link naar Carousel Ink op Etsy; https://www.etsy.com/shop/Carouselink
'Wearable art to express your inner fairytale' zie ik nu staan...perfekt toch voor mijn steampunk look!



9 opmerkingen:

  1. Een mooie dankbare dinsdag, ik hou ervan, X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk, de Flow ligt ook hier klaar om gelezen te worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je pakketje binnen is gekomen. Het blijft toch altijd spannend wat bestellen overzees. Geniet van je flow. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou dat was zeker een dankbare dinsdag ,gezellig dat je mee doet en het met ons deelt ,liefs en een dikke knuffel marloes
    Prachtige legging

    BeantwoordenVerwijderen
  5. fijn dat de legging goed past! Fotootje is wel heel klein hoor, kan het niet zo heel goed zien :) Alvast gefeliciteerd met man (wij hebben ook allebei dezelfde schoenmaat, maar dan 42 :)
    Enne lekker lezen in de flow!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja dat is waar dat de 'benen' foto's klein zijn, natuurlijk ook een beetje express gedaan om niet zo bontificaal in de picture te staan in mijn legging hihihi. Maar ga ook mijn rok erop aanpassen zodat de legging straks toch goed zichtbaar blijft. Hoop vandaag aan de slag te gaan met de rok, verder zal ik vandaag in de weer zijn met chili maken voor morgen en ook nog wat te bakken ;).
      En wow dat is dan weer een grote maat, maar jij zult vast en zeker een lange dame zijn dus dan komt dat weer overeen. Mijn moeder die even groot is als mij heeft maat 36 en ik ken meerdere vrouwen van mijn lengte die dan maximaal maatje 37 hebben...och ja ik lig er niet wakker van en manlief ook niet dat hij zo'n klein maatje heeft hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  6. Goede aankopen gedaan dus!!! Ben heel nieuwsgierig naar je gehele outfit!!! Hopelijk wordt het vandaag net zulk mooi weer als gisteren, lekker van genieten!!!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een verwennerij weer, zo allemaal bij elkaar. En om op je reactie bij Merula terug te komen: volgens mij kunnen jouw benen dat wel hebben hoor, om zo in de picture te staan. Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik kan het ook niet goed zien op de foto maar gelukkig past ie !!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...