donderdag 31 januari 2013

Oh wat mooiiii...Swap met Melanie

Oh lieverds ik ben net even helemaal stil gevallen, nadat ik net wel ook hardop 'Wowwwww' heb gezegd.

Ik kreeg net mijn swap post binnen van Melanie.
Tegenwoordig moeten er eerst foto's van de mooie verpakte pakjes of mooie enveloppen worden genomen, alvorens toe te komen aan het uitpakken ervan.
En daar kwam ie dan...Wowww! Ik zit hier alleen in de huiskamer en was bezig met het leuke post gedeelte voor Zaanse Zolder Syl die nog Give Away post van mij tegoed heeft. Oh ik ben af aan het dwalen hihihi. Ik was bij mijn 'Wowww' gebleven...

Ik ben er nu helemaal stil van, dit prachtige mixed media canvasje zoals Melanie het noemt.
Om jullie een idee te geven van de grootte, het is 20 x 20cm, dus best groot!
Langer naar haar kijkende ontdekte ik tekst in haar prachtige roze jurk van een Nederlands - Engels woordenboek.
Hoe toepasselijk want ik heb wat met de Engelse taal omdat ik een aantal jaren Engelstalige mannen gedate heb, nou ja destijds waren het de mannen van mijn dromen hihihi en in mijn hart zullen ze altijd een mooi plekje behouden, want daar draag ik ze met me mee :). Maar zie je daar ga ik weer ;)...heb je het in de gaten?

Ik verdronk in haar prachtige blauwe ogen en er kwamen net tranen opzetten en jawel hoor daar zijn ze weer. Pff troebel zicht ... Dit schilderijtje heeft volgens mij helende krachten en ja daar word ik stil van...alhoewel ik hier natuurlijk gezellig met jullie zit te kletsen ;).
Het hele engeltje is gemaakt van dat woordenboek als ik het goed kan inschatten...echt super mooi! En dus ook super speciaal! Dankjewel lieve Melanie!! En dankjewel lieve Engelen voor de inspiratie die jullie Melanie gaven <3 data-blogger-escaped-.="" data-blogger-escaped-br="">
Eigenlijk behoort deze blogpost in mijn engelenblog, dus vandaag maak ik er een dubbele blogpost van. 13.03 uur mailde ik Melanie en nu zie ik weer 13.31uur op mijn telefoon terwijl ik dit aan het typen ben.

Ik laat jullie nu ook even de armband en de engeltjes hanger dien die ik voor Melanie maakte van Fluoriet edelsteen kralen. Ik had haar een paar oorbellen willen maken, maar de fluoriet kralen die ik gebruikte zijn 1cm in doorsnee tot 1,5 cm. Te groot en te zwaar voor een paar oorbellen voor bij de armband, dus ik maakte er een hanger van in Melanie's favoriete kleur paars. De enige donkere kralen die ik nog had van de fluoriet edelsteen kralen. Ook gaf ik haar een tinkerbel erbij, mijn gevoel zei me dat en ik zat precies goed met mijn gevoel, want Melanie is er heel blij mee.

Zo maken we allemaal de wereld een stukje mooier, door samen te swappen, weg te geven, elkaar leuke post te sturen. Ik ben zo blij dat jullie lieverds in mijn leven zijn gekomen!


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. Dat leuke hertje staat bij Melanie op haar visite kaartje, so cute!









woensdag 30 januari 2013

Creatief met hertjes

Gisterenavond en vanmiddag ben ik creatief met hertjes geweest. Natuurlijk kan ik niet veel laten zien, het is een verrassing voor Moos.

Maar het stempeltje dat ik voor Ellen maakte van het blog Ietsiepietsiekitschie kan ik wel laten zien. Ze stelde een swap voor en ik vind haar omhaakte kaarten met strik helemaal geweldig.

Ook Emmel stelde een swap voor, ze wilde graag het 'blinde' hertje.
Allebei naar aanleiding van deze blogpost.
Morgen kan ik die twee swaps op de post doen en dan eindelijk ook die van Syl en Christian.
Vandaag kon ik maar niet de start knop vinden en kreeg weinig uit mijn handen, maar de hertjes post voor Moos is in ieder geval onderweg.

Ik kreeg vandaag een lief Sonny geluks engeltje dat Moos voor me besteld heeft bij Sonny Angels, nadat ik haar verteld had dat ik haar wel een hertjes stempel wilde maken. In mijn engelenblog zie je meer foto's.
Ik maakte gisteren een kleurrijke ketting voor haar en daar kan ik een heel klein sneakpeakje van laten zien, maar niet teveel want het moet een verrassing blijven ;).

Ik kreeg ook nog post van Tante Jannie, daar wijd ik binnenkort een blogpost aan. Ook kreeg ik mail van Melanie dat mijn gedeelte van de swap binnen is. Altijd fijn om te horen dat de post veilig is aangekomen. Mijn post voor Tante Jannie en Els (Els deelde het hier, zie haar foto, ik stuurde haar een wolkenclub stempel en andere wolken post ;)) is ook binnen gekomen en iedereen is even happy met leuke post. Leuk toch!
Dankjewel lieverds!

Warme creatieve groetjes van Susan









dinsdag 29 januari 2013

Leuke Post verstuurd

Vandaag ben ik alleen maar bezig met leuke post geweest.

Kaartjes schrijven, leuk inpakken, goed inpakken dat het niet kan beschadigen in de post, stempelen...you get the picture...
Je vraagt je soms af waar de tijd heen vliegt, hij vloog vandaag om...

Maar ik kan in ieder geval drie mensen blij maken, waarvan twee blogdames.
Een swap, ja die van Melanie ;). De hertjes swaps daar ga ik vanaf morgen mee aan de slag.
En nog een Give Away flop...nog eentje rest me nog...waar ik morgen verder mee aan de slag ga, het Give Away gedeelte is klaar, maar ik voeg er nog wat leuke post aan toe...maar Merula mag de hare een dezer dagen verwachten.

Morgen is het hier dus hertjes time :D.


Warme creatieve groetjes van Susan





maandag 28 januari 2013

Swap Sneakpeak

Vandaag laat ik een sneakpeak zien van een swap waar ik gisteren en vandaag mee bezig was.

Niet dat ik daar zo lang mee bezig ben geweest hoor hihihi. Gisteren hadden we een lekker lui dagje en vandaag ben ik de stad in geweest en effe bij vrienden op bezoek geweest én heb ik weer heerlijke aardappel prei soep à la Janina gemaakt :).

Ik hoop mijn gedeelte van de swap morgen te kunnen versturen naar Melanie.

Ik zag bij haar vaker de prachtigste creaties voorbij komen en ook prachtige engeltjes en heb haar een aantal weken geleden een swap voorgesteld.

Ze heeft gisteren al een foto van kunnen zien, van de armband die ik voor haar maakte. Meer omdat ik wilde checken of het wel wat voor haar was en of de edelstenen kralen niet te groot waren. Maar ze was er helemaal happy mee, dus dat is mooi:).
Ik moet wel nodig gaan zorgen dat mijn fluoriet kralen weer worden aangevuld, maar daar moet ik manlief eens lief voor aankijken ;).

Het zijn kralen van Fluoriet, die hebben vaak een prachtige kleurenschakering van donkerpaars naar lichter paars naar groen en helder fluoriet. Dit is een van mijn favoriete edelstenen.
En voor Melanie de perfecte edelsteen vanwege de werking en ook omdat paars ook haar favoriete kleur is.

Werking: Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. Het bevordert het concentratievermogen en is een goede hulp bij het leren.

Fluoriet is een uitstekend hulpmiddel bij klachten als stijfheid, artritis en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.


Warme creatieve groetjes van Susan

zondag 27 januari 2013

Daar is dan mijn lente/zomer dromenvanger!

Vandaag is het dan dé dag om mijn gepimpte dromenvanger met jullie te delen.
Ik heb net even op internet alle bloglinks zitten te zoeken van alle spulletjes van blogsters die erin hangen.
Want zoals jullie nu wel kunnen zien heb ik hem gisteren over de top zitten te pimpen hihihi.
De dromenvanger/dreamcatcher is gemaakt van een rolstoel wiel onderdeel en is ongeveer 52cm in omtrek ;).

De spulletjes die ik hieronder noem heb ik niet op volgorde van leukigheid gedaan, geen alfabetische volgorde...gewoon zoals het me uitkwam ;).


* De gehaakte bloemen kreeg ik van Ellen, die ze speciaal voor in mijn dromenvanger maakte, ze had onlangs een Give Away en ik won niet, maar toch eigenlijk ook wel ;). Ze haakte ze in mijn favoriete kleuren Roze/Rood/Oranje. Thanks Ellen nu kun je zien hoe ze eruit zien in deze super gepimpte dromenvanger.

* De blauwe gehaakte bloemen kreeg ik eens van Noofs, volgens mij was het aan het einde van haar 365 dagen project en ze heeft destijds heel wat volgers blij gemaakt tijdens een Give Away. Ik heb eindelijk een goed plekje ervoor gevonden lieve Noofs!

* Het rode kaboutertje uit Zweden! is van Aankleedpopje Ria, die heb ik vlak voor de kerst gewonnen bij haar Wekelijkse Weggeef Woensdag.

* Het roze gehaakte engeltje is gemaakt door MiM speciaal voor mij. Als twee blog dames die elkaar gevonden hebben en onze liefde voor engelen delen en beiden een engelenblog hebben. Okay of MiM doorgaat met haar engelen blog is nog even afwachten, de 366 x Engel is klaar. Ze heeft nu ook een blogpauze ingelast op haar MiM's tasjes blog, maar heeft er wel een leuke Give Away...

* De twee engeltjes beneden aan de dromenvanger aan weerszijden van mijn mini dromenvanger zijn van Kathy, die heb ik gekregen bij onze swap van een aantal maanden geleden.

* Roze/rood hartje in het midden zat op de verpakking van mijn engelenswap die ik onlangs deed met Sil.

* De groene ster met elfje kreeg ik pas per leuke kerstpost van Zaanse Zolder Syl, ik had hem eerst in mijn engelen tak hangen, maar wilde haar nu wel graag in de dromenvanger hebben.

* De wit/groene hanger links kreeg ik samen met een kerstkaart van Lien, van het Keetje van Lien.

* Het domino kaartje kreeg ik eens van Snijboon, volgens mij ook bij een gewonnen Give Away, ik vond het wel grappig om die erin te hangen.

* Het lieve roze gehaakte uiltje kreeg ik van de week van Maddy, als dank voor mijn verrassings post, die ik haar stuurde als volger nummer 111. Hangt ze er niet schattig bij?

* Er hangt nog iets in van Maddy, mijn nicht Maddy hihihi. Ik kreeg het jaren geleden bij de kerstpost en ik vond het nu perfect erbij passen. Het hangt tussen de oranje vlinder rechts en de paarse gehaakte bloem van Ellen.



Ik heb heel bewust bepaalde symbolen in de dromenvanger gehangen; vlinders, engeltjes, elfje, kaboutertjes, uiltje, boeddha, Turks oog...
Allemaal krachtige symbolen... Oh ja een hertje kon er ook niet in ontbreken :p.

Zo heb ik dus een hele krachtige dromenvanger gecreëerd met mooie symbolen, maar ook met heel veel liefde van jullie lieve blogdinnen. Ik heb nog even gekeken in mijn lades of ik van andere lieve blogdinnen niks had om erin te hangen, maar nee nog niet ;). Niet dat er nu nog zoveel plek is hihihi, want voor mijn doen hangt ie wel heel vol.

Ik heb jaren geleden geleerd tijdens een verjaardags workshop van mijn dochter hoe een dromenvanger te maken bij mijn Reiki master.
Het was een heel bijzonder verjaardagsfeestje. Nog anderhalve week en dan wordt die dame van me al weer twintiggg! Wow wat een getal. Ze zal toen 8 zijn geweest...
Hier kun je mijn allereerste dromenvanger zien http://365dagencreatief.blogspot.nl/2011/12/dag-8-23-december-2011-kerst.html, ander dromenvanger blogposts vind je onder het label 'dreamcatcher'. http://365dagencreatief.blogspot.nl/search/label/Dreamcatcher


Lieverds ik wens jullie nog een hele fijne zondag en yess de dooi komt eraan...met mijn fleurige dromenvanger roep ik hierbij de lente aan whahhaha...rest mij alleen nog te zeggen...

Warme creatieve groetjes van Susan


Oops ik vergeet nog iets, helemaal beneden hangt nog een mini dromenvanger. Die ik een aantal jaren geleden heb gemaakt voor in onze Mini (die we niet meer hebben), maar die is er nooit in komen hangen. Ik vind hem niet passen in onze koperkleurige Mini Cooper, dussss hangt ie nu onderaan zijn grote zus hihihi.










zaterdag 26 januari 2013

Sneakpeak Dromenvanger en afvallen?

Oh wat zal ik blij zijn als het gaat dooien, de sneeuw en de gladheid over zijn en ook de kou.

Ik mis het om het bos in te gaan en lekker even stoom af te blazen en genieten van het bos.
Ja ik weet dat ik er nu ook heen zou kunnen, maar ik weet van voorafgaande jaren dat ik daar alleen maar op 'eieren' loop omdat ik niet op mijn gezicht of liever gezegd mijn kont wil gaan ;).
Ons bos heeft namelijk heuvels en dalen en is niet vlak zoals andere bossen in Nederland zullen zijn.

Gisteren was weer een weeg moment en de weegschaal gaf 300 gram meer aan als de laatste keer. Heel logisch hoor want ik heb niet veel gewandeld, uhm niks dus en de winter is natuurlijk de verkeerde tijd om af te vallen. Dan heb je net extra voedingsstoffen nodig.

Maar ik ben ook niet zozeer aan het dieten hoor, daar doe ik niet aan. Ik ben bezig met een ander voedingspatroon te ontwikkelen, vaker per dag kleinere porties eten. Ik ben een grote eter, al vanaf tiener af aan. Dus dat duurt even voordat je een nieuw ritme hebt om vaker te eten, gezonder en minder grote hoeveelheden.

En ja vooral nu in die koude dagen ga ik dan toch wel in de mist. Maar daar lig ik geen moment wakker van hoor, ik vind niet dat ik nu al gefaald heb. Ik ben er nog lang niet, maar stap voor stap kom ik er!


Warme creatieve groetjes van Susan die vandaag haar dromenvanger heeft gepimpd, vandaag een sneakpeak, morgen deel ik hem helemaal.

vrijdag 25 januari 2013

Mijn orgonite glitter beertjes

Mijn orgonite glitter beertjes zijn uit de mal. Ze zijn gelukkig goed gelukt want dat is toch altijd spannend.

Nu liggen ze lekker buiten uit te harden, nou ja het is buiten natuurlijk flink koud, dus of ze er zo lekker liggen te liggen ;) hihihi.

Ik maakte al eerder een orgonite beertje maar dan helemaal van aluminium. En natuurlijk met een bergkristallen punt erin :).

Dus naast dat ze goede energie in huis brengen, orgonite helpt tegen de straling van al die apparaten in huis, zijn ze ook nog eens heel leuk.

Verder ben ik vandaag weer heel veel met huishoudelijke taken bezig geweest, op de fiets boodschappen gaan doen en bijna op mijn gezicht gegaan ;) én heb ik twee 'leuke post' enveloppen op de brievenbus kunnen doen.
Twee lieverds waar ik op regelmatige basis leuke post van krijg worden dan verrast.

Mijn verjaardags verrassing voor Lovely Tough Cookie is ook aangekomen, ze is vandaag jarig en natuurlijk heb ik haar ook verrast met een hertjes stempel. Ze schreef van de week dat ze mijn stempels leuheuk vond hihihi.

Een heel fijn weekend lieverds!


Warme creatieve groetjes van Susan

By the way dat leuke roze beertje op de foto van de verjaardags verrassing is niet wat LTC gekregen heeft, het is de kaft van het briefpapier (jammergenoeg is het op, op 1 papiertje na als ik me goed herinner). Maar ik ga natuurlijk niet delen wat ik geschreven heb, dat is persoonlijk ;).





donderdag 24 januari 2013

Hertjes hertjes hertjes

Ja ik ben into hertjes... Ik ben hertjes stempels aan het maken...

Ik heb er eentje gemaakt voor Ellen die de winnaar was van de Dankjewel Give Away
keuze hertjes.
Ze heeft het hertjes bedeltje aan haar telefoon gehangen, super toch!

Ik heb er nog eentje gemaakt voor Maddy die volger 111 is en die ook het liefst die hertjes had willen winnen, dus heb voor haar een verrassing gemaakt met hertjes als thema.

Ik heb er gisteren eentje gemaakt voor Moos, die zo enthousiast reageerde op de blogpost van Maddy.
Nou ja eigenlijk heb ik er twee gemaakt, want nummer een mislukte...het oog ging er per ongeluk al gutsend uit :(. Dan maar nog eentje gemaakt.
Die ene kan ik natuurlijk altijd met zwarte inkt stempelen en met zwarte inkt een oogje maken.
Óf een klein oogje snijden uit gum en daarmee stempelen...

Lieve Moos het is nog niet onderweg want ik wil natuurlijk nog wat leuke extraatjes erbij maken en vandaag ben ik alleen maar bezig geweest met huishouden...dus nog wat daagjes geduld, maar dat komt wel goed hè ;).

En vandaag kreeg ik leuke post van Maddy, mét de hertjes stempel op de envelop hihihi, zo leuk om te zien. Ze wilde me bedanken voor mijn verrassing en stuurde me een prachtig gehaakt uiltje. Die gaat zekers weten mijn dromenvanger in...zo zie je maar weer dat het goed van me was om te wachten met pimpen.

Van de week deelde ik op mijn engelenblog mijn kaarsenplateau met engeltjes en de lieve bambi die ik op de beurs 'Beleef' kocht in Maastricht. Ik kocht daar ook een leuke recycle plastic zak met een hertje, die hangt eerlijk gezegd onder de trap in de kelder (schaam schaam), maar iedere keer als ik de kelder inloop geniet ik ervan hoor hihihi.

Dit was mijn hertjes hertjes hertjes blogpost van vandaag en ben nog lang niet klaar met de hertjes hoor, maar dat zien jullie binnenkort wel ;).


Warme creatieve groetjes van Susan









woensdag 23 januari 2013

Bezig met leuke post

Ik ben vandaag bezig met leuke post. Ik had vandaag de Give Away enveloppen naar Merula en Syl willen sturen, dat zijn de laatste twee die nog moeten, maar zie een produktiefoutje bij de recycle portemonnees dus zal daar eens in moeten duiken hoe ik dat kan oplossen, dat gaat me nu niet meer lukken.

Maar had wel al andere leuke post klaar gemaakt die wel zo op de bus kan.

Gisteren kreeg ik ook leuke post in de brievenbus.
Ik kreeg leuke post van Ellen van Ellebel, ze had een Give Away en iemand anders had gewonnen maar ze wilde mij toch ook verblijden met wat gehaakte bloemetjes voor in mijn dromenvanger.
Die heb ik bewust nog niet gepimpt omdat ik die bloemetjes heb afgewacht, hoop daar een dezer dagen de tijd voor te hebben.

Hier loopt namelijk alles effe anders omdat manlief thuis zit vanwege het weer, uitzendkrachten zitten met dit weer als allereerste thuis. Dus we zullen blij zijn als het weer warmer wordt, dat brengt meer geld in het laatje.

Oh ja ik kreeg ook nog leuke post uit Engeland, mijn swap met een Postcroster. Ik stuurde haar een Nouvelles Images kaart en een andere leuke kaart en leuks. Ik kreeg van haar een Mini Cooper kaart met Mini Cooper postzegel! Superr!
Manlief vond hem ook prachtig!

En gisteren gingen we ook nog naar een kringloop vlakbij vrienden van ons, we waren er nog nooit geweest (is pas open) en ik heb wat leuke dingen gescoord.
Dat doosje is een muziekdoos, manlief zei al 'we krijgen een kleinzoon!' en ik 'maar wie weet ooit nog een kleindochter ;)'.
Verder zie je drie kaartenboekjes, Rome (gaan we dit jaar heen), Parijs (blijft mijn lievelingsstad) en Nürnberg (prachtige oude kaarten en toevallig hebben we daar een IMM gehad...internationale mini meeting). Fozzie vind ik so cute, een van mijn favorieten ;) en dat boek daar heb ik plannen mee (ergens in the future :)).


Warme creatieve groetjes van Susan









dinsdag 22 januari 2013

Sjors en Sjimmie Enveloppen

Vanmorgen heb ik weer eens een aantal Sjors en Sjimmie enveloppen gemaakt. Ik heb ze al eens eerder gemaakt voor 'Maak het voor Maud' project van Lot.

Sjors en Sjimmie was een van mijn favoriete strips als kind en geloof me ik zou het niet over mijn hart kunnen krijgen om mijn eigen Sjors en Sjimmies te verknippen. Ik heb nog de echte oude :). Maar dat lukt me ook niet met de oudjes van de kringloop, mààr de nieuwere versie wel.
Ik heb er ook nog wat anders leuks mee gemaakt, maar dat deel ik binnenkort wel als het aangekomen is ;).


Weet je nog dat ik vorige week bij de kringloop die PTT postzak kocht en wat Tiny boeken en nog wat andere?
Ik wilde met die andere aan de slag, maar bij de aanblik op al die leuke en schattige plaatjes kan ik het maar weer eens niet over mijn hart krijgen. Ik moet toch echt op zoek naar boeken die half uit elkaar liggen hihihi.
Ik wil jullie natuurlijk niet onthouden van een blik in deze boeken :).


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. Enveloppen tutorial van Dreamstuff







maandag 21 januari 2013

Glitterbeertjes in de maak

Vandaag heb ik weer eens met hars gespeeld en heb ik drie glitter beertjes gemaakt.
Met dit weer zal het wel even duren voordat ze goed genoeg zijn uitgehard, dat wordt nog een paar dagen geduld hebben.

Eigenlijk zijn dit ook orgonite beertjes want het is een combinatie van hars met metaal (brons) en edelsteen (bergkristallen punt).

Als je klikt op de label orgonite kun je er meer over lezen bij mijn orgonite verhaal.
Maar in feite zet orgonite negatieve energie om in positieve.

Veel mensen zijn gevoelig voor straling van alle apparaten in huis en omgeving.
Ik heb het niet zelf verzonnen, maar het is me enige jaren geleden op mijn pad gekomen en wij hebben nu bij iedere tv, computer en bij de draadloze telefoon orgonite staan.

Ook heb ik chembusters in huis en buiten in de tuin staan, deze hebben nog een grotere reikwijdte doordat er koperen buizen in verwerkt zijn.
Deze heb ik ook zelf gemaakt en ben er nog steeds erg trots op dat ik die gemaakt heb.
Ik neem ook altijd mijn baby chembuster mee in mijn tas (als ik het bos in ga neem ik hem altijd mee in mijn jaszak of in mijn hand).

Weet je je kunt zelf veel meer als dat je denkt. Ik had ook nooit gedacht dat ik met hars zou gaan werken. En dat zonder hulp van mijn man ;). Wij zijn niet zo goed in samenwerken, dus doe ik dat soort dingen zelf. Hij legt me soms wel wat uit, maar meestal is het gewoon even goed nadenken met die blondine hersens van mij hihihi en van fouten maken leer je :).


Warme creatieve groetjes van Susan


Ps. Als je nu zo'n beertjes mal (van Ikea) in huis hebt (of in de kringloop tegenkomt :)) en er niks mee doet dan hou ik me van harte aanbevolen. Wie weet kunnen we swappen...

zondag 20 januari 2013

Populaire Post

Mijn postzegelkaart is in Amerika aangekomen. Leuk is dat om dan te horen wat de ontvanger er dan vind.

Hij stuurde me een berichtje in het Nederlands (je kunt zien dat hij de tekst door een translator heeft gehaald, maar zo leuk).
"Dank jewel voor het mooie kaartje! Ik houde het zeer, en ook houde ik de zegels! Ze zijn echt mooi en zeer interessant. Tot ziens! Don"
"houde" is natuurlijk "love". Hij vindt de kaart heel leuk in ieder geval.

En ik zag ook dat 10 andere postcrossers het kaartje bij hun favorieten hebben toegevoegd. Ik ga zeker eens binnenkort rondsnuffelen op hun profiel en wie weet valt er wat te swappen.


Ik heb ook een berichtje gehad uit Engeland dat mijn Mini kaart onderweg is. Ik had op haar profiel een leuke Mini Cooper kaart gezien en een swap voorgesteld. Ik stuurde haar een Nouvelles Images kaart en een oude ansichtkaart van Rotterdam (een reprodruktie) en nog wat ander leuks.

Kijk maar eens mee! Oh ja kreeg ook nog deze leuke Mini kaart (Austin Mini Pick-up) van mijn vader toegestuurd, nou ja hij was aan manlief en mij geadresseerd :).


Warme creatieve groetjes van Susan die nog wat stempels heeft gemaakt





zaterdag 19 januari 2013

Stempels maken is zó leuk

Zo ik heb weer een paar stempels gemaakt.
Het hertje en het Dick Bruna engeltje kennen jullie al.
De wolk is nieuw, overgenomen van de Wolkenclub afbeelding van Els.

Het engeltje is trouwens mijn eerste stempel die ik gemaakt heb tijdens de workshop van MiM in Maastricht, bij haar allerbeste vriendin van de gehele wereld thuis.

Het hertje heb ik trouwens mogen overtrekken de tweede keer dat ik MiM heb gezien, bij haar thuis.

De wolk heb ik net heel voorzichtig overgetrokken op mijn iPhone scherm ;).

Wij hebben vandaag een lekker lui dagje en zitten/hangen in bed en tsja om de hele dag tv te kijken daar heb ik net wat teveel voor omhanden.
Daarom heb ik mijn spulletjes mee naar boven genomen en ben. Ik lekker aan het gutsen op mijn schootdienblad.

Ik had nog wat restjes van gummen, daarom is het engeltje en de wolk niet helemaal recht op de gum, misschien toch maar nog even bijsnijden ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

vrijdag 18 januari 2013

Aan de slag voor Christian en Siem

Vandaag ben ik aan de slag voor Christian (zoon van Syl) en Siem (zoon van Merula).
Syl en Merula hadden bij de Dankjewel Give Away allebei gekozen voor het stripboek en ik mocht daar creatief mee aan de slag.
Pagina's genoeg in dat stripboek, dus worden ze allebei uhm allevier verrast ;).

Van Christian weet ik dat die van voetballen houdt, dat is makkelijk met een stripalbum over voetballen ;).
Maar van Siem wist ik dat niet en bij navraag bij Merula blijkt hij toch meer van de voertuigen afdeling te zijn.

Voor Siem zijn recycle portemonnee heb ik dan ook een pagina genomen uit een stripboek van Sjors en Sjimmie.
En voor Christian natuurlijk eentje met een voetballer.

Nu ben ik enveloppen aan het maken met de mal die ik van manlief kado heb gekregen (herinneren jullie nog het kerstboom verhaal?).
Het is de eerste keer dat ik die gebruik. Normaal maak ik mijn enveloppen naar aanleiding van een tutorial die ik eens bij Dreamstuff (klik hier voor de tutorial) heb gezien. Heel makkelijk en zo kun je bijna de hele pagina gebruiken.
Maar deze is ook heel makkelijk en ik hoef er niet veel voor weg te knippen.

Lieve Syl en Merula als alles goed is ga ik na het weekend jullie pakjes versturen, alsook die van Ellebel en Maddy.
Maar daar mail ik jullie allemaal nog even persoonlijk over.


Warme creatieve groetjes van Susan en een heel fijn weekend gewenst!

Ik lees net dat Ellebel me gaat verrassen met gehaakte bloemetjes voor in mijn dromenvanger. Dankjewel, heel lief van je en ook heel lief dat aanbod van Vera :).

Ennuh Syl de dromenvanger is 52cm in omvang ;).



donderdag 17 januari 2013

Dromenvanger in de maak

Mijn vrolijke lente/zomer dromenvanger is in de maak. Nou ja hij moet alleen nog maar gepimpt worden.

Ik heb de dromenvanger weer gemaakt van een rolstoel wiel, dus best groot in omvang.
En heb hem omwikkeld met oranje organza van de Action.
En daarna een web gemaakt met roze wol van bij de Zeeman.

Je ziet al wat spulletjes liggen om de dromenvanger te pimpen, of het er allemaal inkomt is even afwachten hoe het er uitziet.
Ik ben ook nog op zoek naar gehaakte bloemetjes die ik eens gewonnen heb bij Noofs. Maar dat wordt nog even goed zoeken ;).

Of er veren onderin komen, weet ik nog niet. Als hij klaar is kom ik hem zeker showen.


Warme creatieve groetjes van Susan





woensdag 16 januari 2013

Vandaag kocht ik bij de kringloop

Ja yess vandaag weer eens een kunnen rondsnuffelen in de kringloop waar Lien van 'Het keetje van Lien' ook komt.

Niet dat ik zo uitgebreid heb rondgesnuffeld, manlief was onderdelen kopen voor de Mini, nou ja een of ander klein dingetje...
Ik had me voorgenomen om meteen op de kinderboeken af te gaan. Heb wel even bij het kinderspeelgoed gekeken en een memo spel meegenomen, een moderne van Winnie de Poeh.
Onderweg bij de carnavalsafdeling zag ik de PTT postzak hangen en die moest natuurlijk mee.
Niet dat ik al weet wat ik ervan ga maken, maar ik heb hem in huis ;).

Bij de kinderboeken kwam ik een aantal Tiny achtige boeken tegen en die moesten mee. De vorige keer had ik eentje laten staan en achteraf had ik daar nog steeds spijt van. Ik kon hem nu niet vinden, maar heb toch wel een aantal leuke kinderboeken gescoord.

Verder heb ik vanmorgen een recycle portemonnee gemaakt voor de zoon van Syl en ik heb Ineke haar gewonnen dromenvanger op de post gedaan (net te laat, dus Ineke de brievenbus wordt morgen pas geleegd ;)).


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 15 januari 2013

Ik kreeg leuke post

Ik kreeg gisteren en vandaag weer leuke post. Gisteren was een verrassing en vandaag was lang verwachte post, mijn engelen swap met Sil.

Gisteren kreeg ik een kaartje van Lien. Ze had op haar blog ATC /artist trading cards gedeeld en ik vond die wel heel bijzonder en was zo vrij geweest om om eentje te vragen hihihi.
Ze heeft er eentje speciaal voor mij gemaakt, wel heel bijzonder. Ik had verwacht dat het ansichtkaarten formaat zou zijn of A5, maar het is veel kleiner 6,5 x 9 cm hihihi.

Bijzonder toch dat ze die speciaal voor me gemaakt heeft, mijn naam staat er zelfs op :) en natuurlijk met engeltjes ;).
Dankjewel lieverd!


Vandaag kreeg ik dan mijn langverwachte swap met Sil. De envelop is lang onderweg geweest, is zelfs weer bij Sil thuisbezorgd! Maar wow wat een prachtige en bijzondere engel heeft Sil voor me gemaakt.
Ik heb hem net gedeeld op mijn engelenblog, ga daar maar eens even kijken; http://anangeleachday.blogspot.com/2013/01/engelen-swap-met-sil.html


Warme creatieve groetjes van Susan die vandaag lekker de jats op is geweest naar de stad en gezellig op bezoek geweest bij een goede vriendin, zalig even bijgekletst.

Ik vraag de give away winnaressen nog wat geduld, vanwege de sneeuw zit manlief de rest van de week thuis, mensen via het uitzendbureau moeten met zulk weer het eerste thuis blijven dus loopt alles hier even anders.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...