woensdag 18 december 2013

Een klein feestje op mijn tafel

Gisteren toen ik thuis kwam van werken had ik een klein feestje op de tafel. Er lagen een paar grote enveloppen en ook een heel aantal kleine (oops vergeten een foto te maken van de kerstkaarten, maarreh thanks Pat en Moos voor jullie lieve kaartjes:)).


Maar ik was natuurlijk super benieuwd of mijn eigen envelop (zelfs de postzegels masking tape was afgestempeld hihihi) op de tafel zou liggen (dochterlief had ze daar gelegd ;)) en yess de christmas diy ornaments swap flop was binnen! 

Ik kreeg leuke zelfgemaakte ornamenten. Het glas in lood engeltje viel me natuurlijk als allereerste op ;). 
Ik had zulke mooie engeltjes voorbij zien komen die opgestuurd waren en was natuurlijk benieuwd of Janina en family me een engeltje hadden toebedeeld ;). Yeahh!


Maar ook de andere ornamenten zijn heel leuk hoor, mijn dochter slaakte al meteen een 'oh leuk' zucht bij het zien van het uiltje. Ik kreeg prachtig gehaakte kerststerren en ook nog een leuke kerstbloem van wc rolletjes, kant, knoopjes en glittertjes. Zo eenvoudig, maar toch heel bijzonder mooi. 
En er zat ook nog een goodie bij van Janina zelf :). Eens kijken waar ik die op kan gaan spelden, of wie weet komen die wel in de dromenvanger in de gang, waar al meer blogdames creaties een plekje hebben gekregen ;). 



In de andere floppen zaten het boek '29 geschenken' wat ik kreeg als doorgeefboek van Martine via het geefmaand blog. Thanks Martine :D. 
In een klein flopje zat een gouden meisje met lieve groet van Merula...yeahh ik heb nu ook een merula popje en wat is ze cute <3. Thanks lieverd. 
En nog een grote flop van Janina, ik had gevraagd om de postzegels te bewaren als ze ze niet meer nodig had en yeah ik kreeg een hele verzameling! Maar dat was nog niet alles, ik kreeg ook nog een kerstornament van haar hand, oh zo bijzonder mooi gemaakt en afgewerkt. Jippie! Thanks lieverd!

En zoals jullie ook kunnen zien ben ik gisteren nog aan het naaien geweest voor mijn verrassing. Oh hij wordt zo mooi, ik ben nu al trots op mezelf! Niet dat ik dat normaal niet ben hoor hihihi. Maar zo leuk om te recykleren en iets moois tevoorschijn te toveren. 



Ik ben ook trots op deze rok, ja Syl hier is ie dan. Ik ben er een heel aantal weken aan bezig geweest, op mijn werk dan.
Ik draai niet zo heel veel uurtjes en als onze werkbegeleidster er eens niet is dan kon ik er ook niet aan verder, want dit is toch echt wel een rok ver boven mijn niveau om zo effe in elkaar te zetten. 

Ik heb geleerd een blinde rits te zetten, de rok heeft verborgen zakken, oh en zoveel meer stapjes die ik stap voor stap heb gezet...de band met de hand genaaid, de onzichtbare zoom...

Deze rok (Marion) was ons eerste project en samen met een paar collega's hebben we een aantal rokken afgeleverd die gisteren naar Arnhem zijn afgereisd naar Mode met een Missie. Ik ben benieuwd wat ze ervan vonden, het was een uitdaging!



Vorige week ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen, een Maxima jurkje. Ja zo noem ik die, ze heet anders hoor...de ontwerpen krijgen allemaal namen van medewerkers van alle Mode met een Missie naaiateliers, dus ben benieuwd hoe de Susan er uit komt te zien...tzt zal ik die natuurlijk met jullie delen als ze op mijn pad komt ;). We hebben ook nog een Suus, ja Suus en ik waren de eerste medewerkers hihihi, maar inmiddels hebben we zelfs ook twee mannelijke collega's Mike en Mik whahaha...ja ook al naamgenoten, ik vond het wel lachen. 

Op de foto boven dit stukje zie je de prachtige lucht toen ik gisteren op mijn fiets stapte, daarnaast het uitzicht vanaf onze werkplek...prachtig hè?! En daaronder de stillevens in de hal, leuk hè dat mijn tas en een van mijn zakdoekhoesjes model mogen staan. Oh ja ook nog allemaal engeltjes, gepimpt door andere collega's...ik heb wel een grote gepimpt ;). 
Lieverds een fijne dag gewenst! Ik ga eens kijken of ik mijn voorband kan plakken, die was gisteren lek toen ik naar huis wilde fietsen, maar Mike heeft me geholpen de band op te pompen en heb het bijna tot thuis gehaald met die band. 
En straks als mijn dochter naar haar stage is ga ik verder aan mijn project ;). 
Bedankt nog voor alle lieve en enthousiaste reacties op mijn blogbericht van maandag. Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

20 opmerkingen:

  1. wat een heerlijke post allemaal even leuk en met liefde gemaakt zeg
    en zelf ook heerlijk crea geweest

    succes met je band knuf jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb als het goed is net mijn band geplakt, er zat een doorn in en dus een miniscuul gaatje in de binnenband. Effe nog afwachten of hij niet meer leeg loopt en dan heeft deze blondine dat weer mooi gefikst! :p hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  2. Heerlijke post ontvangen, dat doet je goed. Goed van je dat je zo handig bent met de naaimachine want ik kan er niet mee overweg. Laat mij maar andere dingetjes fröbelen. Ik spaar ook de postzegels voor jou, dus tzt zal ik je wel mailen waar ik ze heen kan sturen. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kadootjes en die rok ook zeg, supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt wel iets voor slanke modellen vind ik. Ik heb hem zelf niet gepast, dus wie weet staat het een volslanker model ook mooi ;). Zat wel een XL bij hihihi, ik heb een S'je gemaakt als ik het goed heb ;). Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  4. Ah je hebt leuks ontvangen via de swap, ik ook :-)
    De rok is wauwie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh kom ik snel eens spieken welke jij gekregen hebt. Ik moet ook nog eens even op bezoek gaan bij degenen van wie ik ze gekregen heb, maar gisteren druk bezig geweest en ook weer niet ;), maar de dag was weer zo om. Knuff!

      Verwijderen
  5. Dat is echt een feesie op jouw tafel!!!!!!!!

    Knap hoor je rok!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd ja we krijgen zoiets stap voor stap uitgelegd/aangeleerd dus valt reuze mee om hem te maken. Alleen om hem uit mezelf nog eens te maken dat is dan weer een ander verhaal, want daar is ie te ingewikkeld voor, voor iemand met concentratie stoornissen ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. Oh jouw hangers zijn ook heel erg leuk. Ik heb die van mij ook binnen, gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh kom ik ook snel bij jou op bezoek ;). Leuk is dat hè zo'n swap. Knuff!

      Verwijderen
  7. Jij bent ook al zo verwend. Net als ik. Ik heb twee engeltjes van jou gekregen. Heeeeeel erg bedankt, ze krijgen een mooi plaatsje in de kerstboom en daarna bewaar ik ze op mijn hobby plek. Genieten hoor, zo'n pakje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat grappig! Ik wilde al zeggen twee??? Maar natuurlijk de postzegel engel én mijn kerstkaarten recycle engeltje ;) hihihi. Heel veel plezier ervan!
      Warme groetjes en knuffels

      Verwijderen
  8. wowie wat een boel post! Ik denk dat de postbode ook wel een doosje 'merci' mag krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De postbode heeft wel al eens een dankjewel engeltje gekregen ;). Knuff!

      Verwijderen
  9. Hallo Susan, Ik heb een prachtige blauwe postzegel-engel van je gekregen via de SWAP. Ben er heel blij mee!
    groet,
    Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik heel leuk om te horen. Inmiddels ben ik al uitgebreid bij je op bezoek geweest en je gaan volgen ;). Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  10. Wat leuk dat mijn engeltje op zo'n goed adres terecht is gekomen. Is zal zo eens op je engelenblog kijken. Ik heb zelf ook allemaal leuke dingen ontvangen. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het engeltje gisteren heel voorzichtig in de boom gehangen, maar na de kerst komt ze bij mijn engeltjes aan het raam te hangen :). Heel leuk en heel blij mee!
      Warme groetjes van Susan

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...