dinsdag 10 december 2013

De week vloog voorbij en kans op een prijs ;)

Dag lieverds er is alweer een week voorbij gevlogen zonder dat ik een blogpost heb gepost. Wel een paar keer van plan geweest, want ik maakte kado zakjes voor de engeltjes die uitvlogen naar een paar lieverds en wilde daar een tutorial van delen...binnenkort dan maar ;).


Jammergenoeg kwam er bij een van de dames een lege envelop aan, lieve Yvonne er vliegt binnenkort weer een nieuwe uit en die van Kathy is gisteren pas uitgevlogen. 

Zondag liepen we gezellig over het Ostfriedhof in Aken, zo'n oud kerkhof voelt voor mij altijd als heaven on earth, volop genieten is dat. 


Van te voren waren we naar een trödelmarkt geweest en scoorde ik een mooie lap stof (ingepakt tafellaken van de Ikea) en van de week in de kringloop in de buurt twee retro kussenslopen. 


Gisteren vlogen nog meer engeltjes de deur uit, Esther heeft de kralen engeltjes gelukkig in goede orde ontvangen. Ze zijn namelijk voor de verkoop bestemd. 
Vele bloglieverds hebben hun steentje bijgedragen om Esther en de tuinders van de stichting tuinderij Ganzert te ondersteunen. http://tuinderijganzert.blogspot.com/

Er is aanstaande zaterdag de 14de een kerstwandeling én kerstmarkt (door en in Amerongen). Lees even verder door op de onderstaande afbeelding te klikken. 


Woon je in de buurt of heb je zin in een uitstapje? Ga dan vooral bij de kerstmarkt aan...ik heb al prachtige bijdragen voorbij zien komen van Moos, Jenneke, Syl...en natuurlijk hebben ze bij de tuinderij de Ganzert ook niet stil gestaan. 
Ik zal er zelf niet zijn, maar het is mij ter ore gekomen dat er wel een aantal blogdames zullen zijn. Jenneke heeft er ook al over geschreven (voor het geval je de afbeelding niet goed genoeg kan lezen) http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2013/11/kom-je-ook-14-dec-amerongen-stichting.html
Met ook de links naar de lieverds. 


Ik zit nu even bij te komen op de bank (inmiddels is dat wel al weer twee uurtjes geleden ;)) in de huiskamer naast de kerstboom en heb een prijsvraag voor jullie. 
Hoeveel kerstversieringen heb ik in de boom gehangen (de zuurstokken tellen mee, dat zijn al oudjes ;))?
Een tip; het zijn er weiniger als vorig jaar, voor het geval je gaat googlen op die van vorig jaar :p. 


Je maakt kans op een leuke postzegel hart hanger van mijn hand.
Je kunt reageren tot mijn tweede blogverjaardag, op 16 december zal ik dan de winnaar bekend maken. Je mag zelf kiezen een blauwe of een rode hanger en je krijgt er die kerstsok hanger ook bij als je hem leuk vind. 

Morgen zal ik de postzegel engeltjes delen die ik maakte voor de christmas diy ornamenten swap van Janina en die ook gisteren uitgevlogen zijn. http://elkedagzaterdag.blogspot.nl
Duim duim duim dat ze goed aankomen. 
http://www.pinterest.com/Elkedagzaterdag/deelnemers-x-mas-diy-ornaments-swap/ hier kun je al wat bijdrages bekijken...oh onze kerstboom wordt nog voller...yeahh wat zie ik veel leuke bijdrages!


Warme creatieve groetjes van Susan

14 opmerkingen:

  1. Dankjewel lieve Susan en wat een leuke reclame.....Een stagiaire van de sportopleiding en Berry hebben 2 prachtige routes uitgezet. Amerongen is een sfeervol oud plaatsje zeker nu in de kersttijd...
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh zou zo graag erbij willen zijn, een reden om jou Jenneke en Hester weer te kunnen knuffelen, Conny te ontmoeten...maar het is jammergenoeg te ver weg. Maarreh hoop dat jullie het super gezellig zullen hebben en dat er veel verkocht wordt zodat de stichting een extra boost krijgt. Dikke knuff!

      Verwijderen
  2. Ik gok op 143 stuks .....en wat een lieve engeltjes ....ze brengen vast en zeker veel op ....mijn kadootjes voor Esther zijn helaas nog niet aangekomen en hoop dat ze op tijd zijn...pakketje is al 5 dagen onderweg...duimen omhoog dus maar ...

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat ontzettend balen Marjo, ik hoop echt dat het op tijd aankomt. Lijkt me dat jij ook geweldig prachtige dingen gemaakt/gehaakt hebt. Duimen dan maar ook voor jou. Warme groetjes en knuffels

      Verwijderen
  3. Hmm, ik gok 136 stuks in je boom. En jij bent dus weer lekker druk bezig. Gezellig hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een lieve initiatieven allemaal he voor Esther. Je engeltjes zijn leuk geworden. En jeetje hoeveel kerstversiersels....ehm veel! (hoe meer hoe beter he!) Een stuk of 85 gok ik.
    Mooi dat kerkhof. Ik vind dat ook altijd heerlijke plekken om te wandelen en al die mooie oude graven te bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk initiatief zeg! Hopelijk komen er veel mensen op af. Je bijdrage is ook super! Ik denk dat ze zo weg zullen zijn! Wat een mooie gezellig boom zeg!
    Ik wacht geduldig af, zo jammer dat er de laatste tijd veel mis gaat met de post. Maar ik vind het super dat je een nieuwe stuurt! dankjewel lieverd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh lieverd ik stuur je met plezier een nieuwe, alleen had ik van de kaart die ik stuurde maar 3 stuks (mee genomen uit Vaticaanstad, Rome). Vond het alleen erg vreemd dat de kaart ook uit de flop was omdat die toch wel erg groot was. Dat het zakje met het engeltje eruit kan zijn gefloept alleh. Maar och iemand anders zal het wel blijkbaar harder nodig hebben óf het ligt ergens in een sorteer centrum... Maar er komt een dezer dagen een andere aangevlogen. Dikke knuff!

      Verwijderen
  6. Wat een gezellig volle boom! Je hebt heel wat te kijken dan, leuk! Ik zie een ezeltje dat hier ook erin hangt, hehe. Ik zeg: 100 versieringen! Nog iets leuks bij Sjakie gescoord trouwens, ze hebben best veel kerstspullen he? Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Lien nee jammergenoeg nog niet bij Sjaakie geweest, zal ook wel niet gebeuren. Maar heb de laatste tijd wel weer leuke kerstspulletjes bij gescoord ;). Knuff!

      Verwijderen
  7. dankjewel voor de lieve post , engeltjes hangen in onze boom , en Nele was heel blij met haar kralenengeltje , groetjes uit Turnhout ,
    Annemie en Nele

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat fijn dat ze toch al zo snel aangekomen zijn. Ja ik had al meteen zoiets ik stuur je dochter eentje, maar ja voordat ik hem dan eindelijk opstuurde hè ;). Knuff!

      Verwijderen
  8. leuk je reclame voor de stichting!!!!!!! ik schat 119 dingen in de boom haha

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja heel blij met je mooie engel. Ik zie nu dat ik mijn gokje bij de verkeerde blog gezet heb hihi. Dus hier nog een keer ik gok op 166 X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...