woensdag 16 oktober 2013

Zo blij

Ik ben zo blij dat mijn telefoon weer terug van reparatie is, oh menn wat kun je je hechten aan zo'n iPhone 4S waar je lekker mee kunt bloggen waar je maar wilt, waar je prachtige foto's mee kunt maken, waar ik mijn engelen apps mee kan checken. Yess ik kan weer mooie wolkenfoto's maken!


Ik lig nu nog lekker in bed, lag vannacht al weer eens wakker of nou ja vanmorgen heel vroeg om 5 uur, nee niet van zorgen hoor, maar ik heb wel eens van die dagen dat ik wakker wordt en meteen al die radartjes van mij beginnen te draaien en ik dan niet zo 123 in slaap kom, vooral niet als een snurkende man naast me ligt :p hihihi. Maar ondertussen wel nog wat kunnen slapen :). 


Gisteren maakte ik weer eens een heerlijk soepje, nou ja manlief was er niet kapot van, maar dochterlief en ik vonden hem lekker. Ik maakte broccoli soep met veel uien en wat aardappelen.


Verder was ik nog creatief voor mijn moeder, die komt straks op bezoek samen met mijn nichtje, de dochter van mijn broer. Ik ben op beide verjaardagen niet geweest, mijn moeder heeft hem met vriendinnen gevierd en op de dag dat mijn nichtje haar verjaardag vierde kwam het niet goed uit. Dus vandaag is een kleine feestdag, dadelijk ga ik appeltaartdeeg koekjes bakken (ja Janina ik denk regelmatig aan je, je hebt me aan het soep maken gekregen en deze heerlijke koekjes :)) dus ik moet niet te lang meer blijven liggen op blogplek slaapkamer ;). 
Mijn dochter is ook thuis, heeft herfstvakantie en is gisteren op pad geweest naar de Action om te shoppen voor haar nichtje. Ik wilde een flopje geven, maar zij vond het leuker om kadootjes te geven (doe ik eigenlijk ook liever, maar ja wat koop je een tiener...), ze is goed geslaagd vind ik (met wat heen en weer ge-app) hopelijk vind ons nichtje dat ook. 

Maar ik heb nog wat te delen met jullie, we waren namelijk afgelopen zaterdag bij Sjaakie voor de Mini sleuteldag en ik ging lekker uitgebreid naar de kringloop :D. Ja hoor Lien je hebt nog genoeg voor me laten liggen ;). Kijk maar eens mee, na de Mini foto!



Ik vond als allereerste die twee lotto spellen, beide niet helemaal compleet. Die 70'er jaren lotto vind ik gewoon geweldig qua design, love it!
Daarna vond ik de tas, lijkt ook zo uit de 80'er jaren te zijn gestapt, ter zijner tijd ga ik hem pimpen, met een strijkprint. Wie weet deel ik hem dan wel met jullie ;). 
Ik realiseer me dat ik de kantjes eerder vond, net als een paar vol leren schoenen voor mijn moeder die echt zo goed als nieuw waren, nee niet op de foto. Lien weet de layout van de winkel ;). 

Gelukkig voor Lore had ik haar prijs nog niet opgestuurd (inmiddels wel) dus die heeft ook nog een stukje kanten lint gekregen. 

Allright lieverds ik ga ervandoor, een hele fijne dag gewenst! Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

  1. We zijn ook niet een klein beetje verslingerd aan onze telefoons hè hihihihi

    Een fijne blije dag meisie x x x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja naast bloggen, foto's maken en pinteresten kun je er ook nog mee bellen :p hihihi.
      Ik had zolang een 3g te leen, maar was flink wennen vooral de kwaliteit van de foto's vind ik wel een verschil.
      En mijn apps had ik er ook allemaal bewust niet op gezet ;).
      Yess helemaal happy met mijn iphone :D.
      Knuff!

      Verwijderen
  2. Oh ja, die Lotto spelen, snoezig he? Ik had ze in mijn hand, maar was streng voor mezelf, want ik kom inmiddels om in de memokaartjes, haha! Maar ben nu blij dat ze bij jou zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is lief dat je ze voor me hebt laten staan, maar ik ken het probleem. Maar kon die 70'er jaren lotto gewoonweg niet laten staan met die mooie platen erin.
      Dus een dikke knuff!

      Verwijderen
  3. Haha ik zou ook wel even moeten wennen als mijn iPhone er niet meer is denk ik. Maar zonder telefoon is het ook wel heerlijk rustig natuurlijk :) Goed geslaagd bij de kringloop zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik word eigenlijk hoogstzelden gebeld ;), dus wat dat betreft is het wel rustig.
      Ik heb hem nu bijna een week terug en gisteren voor het eerst gebeld door mijn dochter toen ze op kadootjes jacht was bij de Action ;). Knuffies!

      Verwijderen
  4. Heb geen i phone maar in de plaats zou ik mijn tablet ook erg missen ,oh oh we zijn toch wel van deze tijd he!!, ha ha
    Maar wat een heerlijke kring loop bij jullie altijd leuke dingen zie ik hier is het regelmatig prut
    Lieve gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja en tot voor twee jaar had ik nog steeds een hele oude nokia in gebruik, die al meer dan 6 jaar oud was.
      Eerst effe de 3g gehad en nu sinds anderhalf jaar de 4s, waar ik mega happy mee ben. Maar heb mijn ipad in z'n afwezigheid meer gebruikt, ook om foto's mee te maken in huis.
      Had ook heel bewust gewacht met hem ter reparatie te brengen ná de Elf Fantasy Fair ;).

      Ja hebben hier leuke kringlopen en kom regelmatig memory spellen enzo tegen, maar zoals Lien al schrijft is het wel oppassen geblazen want je hebt zo je huis vol liggen ;) hihihi.
      Knuff!

      Verwijderen
  5. HiepHoi voor je foon! Ik kan ook niet zonder en zeeeeeeker niet zonder mijn tante Til, laptoppie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja is me wat met ons hè, maar ik schaam me er geen moment voor :p.
      Over het algemeen wordt ie alleen voor creatieve doeleinden gebruikt hihihi, blogger...pinterest...foto's :D.
      Knuff!

      Verwijderen
  6. o die tas is leuk! De oude spelletjes zijn altijd leuk en handig (net zoals telefoon die het doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...