zaterdag 12 oktober 2013

Recykleer 14 daagse komt eraan en leuke post

Goedemorgen lieverds hèhè eindelijk weer eens kunnen uitslapen zonder dat ik 's nachts een uur wakker heb gelegen. 


Ik heb zoveel leuke ideetjes in mijn hoofd om te gaan maken, ik heb t-shirts klaar liggen om er een rok van te gaan maken. 
Maar de energie ontbreekt me gewoonweg om er iets mee te doen naast mijn dagelijkse verplichtingen. 

Maar de Recykleer veertiendaagse komt eraan zag ik bij Boomie blogt http://boomieboomie.blogspot.com/2013/10/recykleren-editie-2013.html
Leuk wellicht wat nieuwe ideeën opdoen en dan ook echt aan het recykleren gaan, nou ja ik wil ook echt wel volgende week tijd maken om verder te gaan met mijn jeans wikkelrok. 


Dit weekend staat weer helemaal in het teken van Mini's, vandaag naar de sleuteldag bij Sjaak van den Bergh. Ik ga natuurlijk lekker uitgebreid kringlopen bij de kringloop wat verderop ;). Wie weet kom ik Lien van Keetje van Lien nog wel tegen of wat leuke stofjes voor een leuke prijs. 


Morgen wellicht naar Borgland Amsterdam, daar is de Mini seven club dag, maar dan moet het wel droog weer zijn. Want anders gaan we niet, zo'n ritje naar Amsterdam op en neer kost toch snel 60 euries aan benzine. 
Zijnotitie later op de dag: we gaan niet naar Amsterdam, dus lieverds die in de buurt wonen...wij zullen er niet zijn. Knuff!

Wel heb ik besloten mezelf een overlock machine te gaan kopen bij de Lidl, ik heb nog verjaardagsgeld liggen van mijn ouders en vind zo'n overlock wel een hele goede uitgave. Zo kan ik nog makkelijker gaan recykleren en dit soort rokjes te gaan maken. 
Iemand ervaring met de Singer overlock van de Lidl?


Eergisteren werd ik verrast met leuke post van Syl, Zaanse Zolder Syl, http://zaansezolder.blogspot.com/
Ik zag op facebook al dat meerdere lieverds door haar verrast waren. Voor mij was het engelachtige post <3, ik deelde het al voor een gedeelte op mijn An Angel Each Day blog. Nogmaals dankjewel lieve Syl :D. 

Oh ja op mijn andere blog deelde ik ook de post die ik verstuurde op de internationale dag van de post. http://anangeleachday.blogspot.com/2013/10/engeltjes-post-verstuurd-en-ontvangen.htmlWarme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

 1. Veel plezier dit drukke, maar vast oergezellige weekend!
  Wat een lieve post heb je van Sylvia gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij de Lids wat gaaf, Singer is een goed merk maar met locken heb ik geen ervaring....Leuke rokjes allemaal ja! En Syl heeft ons allen goed verwend zeg, zo liefff
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie rok heb je gemaakt, ik heb helaas geen ervaring met een locker maar het moet wel heel handig zijn!
  Hoop dat iemand je advies kan geven, en wat een leuke post dat is altijd zooo geweldig om te krijgen ;)

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan je geen advies geven, heb zelf een heel oude machine die het ook niet altijd ff goed doet... Veel ideeën en weinig tijd, hoe herkenbaar.. Ik ben wel heel benieuwd naar je jeansrok!!!

  Fijn weekend, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet niks nada noppes van naai-lock-dinges-machines hihihi.
  Borgland .... wow dan ben je op zo een 10 minuten van Moos verwijderd hihihihi

  Fijn weekend meisie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey lieverd hebben besloten niet te gaan, zit er effe niet in moneywise en ook energiematig. Vandaag al flink koud gehad op mini sleuteldag, maar wel weer leuke dingen gescoord bij de kringloop :). Knuff!

   Verwijderen
  2. Heel verstandig mop. Is ook een aardig endje toch!!!!!!!! Nis mis met een lekkere rustige zondag x x x x

   Verwijderen
 6. ik zou willen dat ik goed met de naaimachine overweg kon en m'n eigen kleren kon maken. Helaas.... Ik heb wel een naaimachine en kan rechtdoor en de bocht om enzo daarmee houd het wel op....
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zat al te lezen pffff wat heb je het druk...maar lees nu je reactie bij moos, verstandig hoor

  wat een leuke post ♥
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Druk,maar wel leuk,helaas kan ik niet overweg met een naaimachine,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee Lien was er zaterdag al geweest en heeft al het leuks al weggekaapt, haha!! Heb je nog wat gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn collega had een Singer locker gekocht bij de Aldi maar database geen succes. Hij kwam al niet goed werkend uit de doos en moest toen naar Duitsland worden gestuurd voor reparatie . Uiteindelijk heeft ze wel haar geld teruggekregen, maar dat had wel wat voeten in aarde. Je kunt beter wat meer geld uitgeven voor een goede of misschien via marktplaats. Ik heb zelf al 15 een Bernette locker ( van Bernina) en zou hem echt niet kunnen missen. Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ow zo,n rok zou wel erg leuk zijn idd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. have fun en ik heb ook van die dagen/tijden dat ik nog heel veel wil maken,maar het er gewoon door de drukte niet van komt....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 'Leuk dat recykleren, niet dat ik dat ga doen want hou er niet van achter een naaimachine te zitten. Wel volg ik het hier en daar omdat er soms de leukste creaties ontstaan !! :-)
  Liefs, ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...