woensdag 30 oktober 2013

Kanten kleedjes prijs én ik voel er eentje aankomen ;)

Hey goedemorgen lieverds ik heb met jullie de kanten kleedjes prijs ter ere van mijn '140 kanten kleedjes jurk' nog niet kunnen delen, ik wist namelijk niet of de prijs goed was aangekomen bij Lore. http://lorecreatief.blogspot.com/
Inmiddels heb ik op mijn vraagje het antwoord gezien en kan ik het delen ;). 


Ik pimpte een kaart voor haar met kant van de Action en ook pimpte ik een papieren kanten kleedje met wat wol en 2 poezie plaatjes uit mijn oude doos. Ik weet dat Lore helemaal into retro is dus dan zijn mijn eigen oude poezieplaatjes uit de 70'er jaren wel helemaal op zijn plaats :). 


Ik vond nog een zwart 'kanten' kraagje in een andere oude doos, mijn dierbare Douwe Egberts naaiblik. 
Ik doe er toch niks mee, ik kan niet tegen hoogaansluitende kraagjes (krijg ik engtevrees van) en ik zie Lore regelmatig retro jurkjes pimpen...kleedjes heet dat op z'n Belgisch ;)...okay ik zeg dan weer kleidsje (op z'n Mestreechs)...dus leek me dat wel op z'n plaats. 

En van mijn jeans-kanten tas in de maak had ik nog een stukje kant van het kanten gordijn (alleen zie ik nu pas op de foto dat ik nog iets had moeten wegknippen hihihi). 


Verder vond ik nog op de valreep oud kanten lint in de kringloop en stuurde haar ook een stuk dat ik omwikkelde om een retro spelletjes kaart. 


Nu vraag je je natuurlijk af wat ik voel aankomen...ik voel een Give Away aankomen!
Mijn oog ziet dat ik heel langzaam naar de 200 volgers ga. Nu had ik dat allang gezien en ik heb jullie ook vaker bewust gevraagd om geen reclame voor mijn Give Away's te maken omdat ik graag mijn trouwe en actieve volgers een kans geef. 

Maar nu gaat het toch stiekem naar de 200 volgers, natuurlijk zullen er genoeg zijn die me helemaal niet meer volgen of die net zoals ik af en toe eens komen piepen maar niks achterlaten, maar toch is het een leuk getal. En gaat het mij vooral om de trouwe en actieve volgers dat bloggen zo leuk maakt :D. 

Ik ben er al een paar dagen over aan het denken wat ik zal gaan weggeven, iets retro, iets recykleretigs :p hihihi wat een woord, een stempel, iets snailmailetigs ;)...denk aan memory kaartjes, een sieraad...


Laat in je reactie achter wat je leuk lijkt om te winnen! 
Bij dat recykleretigs moet je niet aan een rok denken...ik ben van de kleine prijsjes...ik denk eerder aan een zakdoek hoesje :p. 

Ik hoor het graag van jullie! Ennuh gewoon doen hoor, wat zou je willen winnen van mij?! 
En geen flauwekul dat het je niks uitmaakt hihihi...die doen dan lekker niet mee...want die maakt het niets uit whahaha. 
Dat vraagteken in de collage staat niet voor een verrassing :p. 

En tot wanneer loopt die Give Away dan? Tsja dat is een goede vraag...als ik de 200 heb bereikt of t/m 2 november omdat ik iets met getallen heb...och lieverds jullie zullen het gaan zien en beleven...


Warme creatieve groetjes van Susan

24 opmerkingen:

  1. Wat een leuke snailmailpost. Dat wilt iedereen wel ontvangen. Wat betreft je give away ik zou voor de stempels gaan voor al dat slakje vind ik helemaal geweldig. Als snailmail wil ik die wel graag in mijn collectie hebben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke post, je bent heerlijk aan de frutsel geweest, dat is aan jou wel toevertrouwd:-)! Leuk dat je daar dan allemaal weer 'oude' spulletjes voor gebruikt!! Ik heb al een keer een stempeltje van je gekregen (hertje) daar ben ik nog steeds wijs mee en gebruik hem veel, dus ik weet dat je mooie stempels kunt maken en daar kies ik dan voor...een klein katje zoals die op de middelste foto.. die is ook zoooo schattig! xx..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahahaha, iets recykleretigs! Wat een woord! Ik ga hem opsturen naar van Dale, misschien kan hij in de volgende versie van het woordenboek! Ik zou graag een engeltje winnen bij je, maar dat hoef ik je eigenlijk niet te vertellen, toch? Enne.... 200! Wow! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw leuk meis, ik heb al een paar gave stempels van je en die zijn mij zeer dierbaar dus nog meer leuke stempels zou helemaal top zijn!!!!xx Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O, ik ben helemaal weg van dat zakdoekhoesje dat je hebt gemaakt van jeans en kant. Dus daar doe ik graag voor mij. Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Effe een zijnotittie het wordt niet dat zakdoeken hoesje als prijs, maar een ander zakdoeken hoesje... Alles in de collage is ter voorbeeld ;). Maarreh gaat vast goed komen als je zou winnen :). Knuff!

      Verwijderen
  6. Oh, ik zou zo'n heel eenvoudig maar prachtig engeltje wel willen winnen!
    (Hier ook een vaak stille maar wel gezellig meelezende volger.)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, ik wil wel heel graag een geresikleerd iets van je winnen, hoor!
    Liefs Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik doe mee maar laat me graag verassen,
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh stout meisje...die keuze is er niet bij ;). Dat vraagteken staat er gewoon voor dat je zelf kunt aangeven wat je wilt.
      Knuffies!

      Verwijderen
  9. Owwwwwww ook ik ben dol op verassingen hihihihihi dus daar kies ik voor hhahahahahahaha

    Dikke knuf x x x x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh hier nog een stout meisje die verrast wilt worden, maar die keuze staat er niet bij lieverd.
      Ik wilde graag horen wat je wilde...daar maak je het mij gemakkelijker mee ;).
      En is ook wel eens leuk om te horen wat men leuk vind om te krijgen...wie weet valt je toch nog wat in :p. Knuff!

      Verwijderen
    2. Je hoeft niet helemaal precies te zeggen als je een stempel zou willen welke...maar mag wel ;). Dus idem bij de andere items...iets recykeretigs kan ook een telefoon hoesje zijn hoor of wie weet als je een zakdoekenhoesje leuk vind kan het ook een heel ander soort hoesje zijn als die op de afbeelding...het wordt zowiezo een hele andere :p.

      Dit effe ook ter informatie voor anderen die meedoen en wellicht verder mee lezen ;). Knuff!

      Verwijderen
  10. Wat ben je weer creatief geweest! Ik heb laatst al je mooie give-away op maat gewonnen, dus ik geef anderen graag een kansje! Liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bedankt voor je liever reactie. Ik volg je via bloglovin of is dat niet genoeg? Nou bij deze heb ik me ook nog even hier aangemeld ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat viel me later in dat ik dat natuurlijk ook eens effe kon checken, maarreh welkom als volger nummer 199 :D.
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  12. Ohhh die Susan!Wat heb je dat allemaal leuk verpakt en versiert!Dol op stempels,dus die zijn altijd welkom,maar zo'n eenvoudig engeltje is ook schattig......

    grtzzz
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hihi wat leuk, ik zou graag een engeltje willen winnen :-) met de vleugeltjes omhoog in de kleur roze hahaha zo ben ik even veeleisend hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat gaaf zeg..... ik doe gerne mee voor een verrassing van jou kant lijkt me het tofst ♥

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke flopjes heb je gemaakt. Als ik dit zo zie, dan moet ik dit ook eens gaan doen. En tja die give-away. Ik zou voor een stempeltje gaan. Ik zou ze ook graag eens zelf leren maken, maar heb geen idee hoe dit werkt. Een slak of hertje gaat mijn dochter (4 jaar) in ieder geval fantastisch vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. oeps , even een paar dagen je blogje niet gevolgd en dan staat er weer zo'n leuke give away op , als ik mag kiezen ga ik voor een mooi engeltje en mijn dochter Nele vindt de stempeltjes zo schattig , vele lieve groetjes uit Turnhout , Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke give away! Ik wil wel heel graag een stempel willen winnen.... en dan het liefst eentje van Toad (dat is het paddenstoelenmannetje uit de Mario spelletjes, als je 'm googelt krijg je afbeeldingen te zien) want daar is mijn zoontje van bijna 7 helemaal gek op!!

    Vele groetjes van Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  18. DE GIVE AWAY IS INMIDDELS VERGEVEN...zie mijn blogbericht van vandaag. Warme groetjes en knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...