zondag 27 oktober 2013

I'm so excited...recykleer wikkelrok een feit

Goedemorgen lieverds I'm so excited, straks om 9.09uur heb ik de trein om naar de blogsters ontmoeting te gaan bij Essebes, Esther van het blog Espiratie. 
En ik ben nu van 4.55uur wakker en dacht als ik dan toch wakker lig kan ik nog even mijn recykleer wikkelrok met jullie delen. 


Ik heb hem inmiddels ook gepimpt, dus hij ziet er niet meer uit zoals op de foto, maar dat zien jullie wel op een ander blog vanavond en natuurlijk gaan jullie dat hier ook zien. 

Ik maakte de rok van twee mannen jeans die ik kreeg van een vriendin van een vriendin. Geen mooie jeans, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn (de gepimpte versie) en je zult er geen jeans pijp meer in herkennen :p. 

Ik gebruikte er drie open getornde jeans pijpen voor en als laatste nog een helft van de laatste pijp. 
Ik knipte voor de taille de band van de overgebleven broeken los, eentje helemaal en eentje alleen de achterkant, met lusjes en al. Ik draag namelijk graag een riem. 

Mijn nieuwe overlock machine van de Lidl deed prachtig werk en daarmee heb ik alles aan elkaar gelockt en afgewerkt. 
Het oudje (mijn oude naaimachine van de V&D die ik kreeg voor mijn 21ste verjaardag) deed het zware werk, de omslag op de rok stikken en aan de onderkant (waar ik geknipt had) afwerken met een zigzagsteek. 
Daarna was hij zo heet geworden dat ik mijn andere naaimachine nam voor het pimp werk. 

Verder maakte ik gisteren als allereerste een quiche met ui en wortel voor de blogstersontmoetingsdag, zodat ik dat in ieder geval achter de rug had ;). 


Ik heb hem gisterenavond al getest, want geen tijd om te koken en een boterham van vers gebakken brood met kaas was toch niet genoeg. 
En omdat ik weet dat er toch genoeg lekkers wordt meegenomen heb ik me snel in de magnetron een stuk gewarmd en hij was zalig ;). 
Zo het is inmiddels kwart voor zes, over twee uurtjes gaat de wekker. Ik ga nog wat slapen! Hoop ik ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

  1. Zo jij was ook al vroeg, ik was ook zo vroeg wakker en zit al lang beneden. Lekker rustig zo. Die rok is zo al leuk, ben benieuwd naar de gepimpte versie!
    Tot straks!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh gaap geeuw niks meer geslapen...maar wel lekker relaxed gelegen dus wie weet toch wel stiekem ergens nog wat slaap mee gepikt. Maarreh gepimpt is ie zoveel leuker, vannacht viel me nog meer in om hem te pimpen...we zullen zien of ik hem binnenkort nog verder ga pimpen/anders ga pimpen... Tot strakjes! Knuffies!

      Verwijderen
  2. Veel plezier dames! En wat is je rok leuk geworden! Show je hem ook aan? Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yess dat is mijn outfit van vandaag...we moesten warm gekleed komen in rubberen laarzen (die heb ik niet, wel snowboots...maar daar is het nog wat te vroeg voor). Esther van Espiratie woont namelijk outdoors...maar bedacht me dat ik op vakantie in Italië ook in de modder en regen heb gelopen met mijn goede laarzen. Dus die gaan vandaag aan, wel gepoetst zodat ze wat weerbestendig zijn ;) en mijn rok past daar perfect bij! Dus er zullen zeker foto's komen met mijn rok aan :). Knuff!

      Verwijderen
  3. Veel plezier! Dat gaat volgens mij een gezellige dag worden! Ik denk dat iedereen hees terug komt want er zal wel lekker veel gekletst worden. Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja dat zit er dik in. Nu heb ik de laatste tijd wel al wat geoefend met veel praten :p. En de keel kan gelukkig daar goed gesmeerd worden...alhoewel het toilet dan ook veelvuldig gebruikt gaat worden hihihi.

      Zo ik zit in de trein, die nu vertrekt, ik heb een klein miezerig regenbuitje onderweg gehad maar verwacht de rest van de dag een zonnetje tussen de wolken door :).
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  4. Owwww je hebt er nachtwerk van gemaakt moppie! Tot strakkies x x x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hihihi flink onrustig geslapen net zoals manlief. Ik heb by the way maar voor de zekerheid de trein genomen op ons 'centrale' station. Wilde deze trein niet mislopen ;). Overstappen in Weert, dan naar Angeline in Geldrop en dan gezellig in het autootje naar Essebes (Marjo gaat ook mee) dus alle tijd om die dames te leren kennen.
      Yeahh straks knuffeltijd! Knuff!

      Verwijderen
  5. Jij was er vroeg bij! Ik hoop dat je ene hele gezellige dag hebt vandaag, geniet ervan en groetjes aan iedereen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het was heel gezellig zo leuk om een heel aantal dames te ontmoeten die je door de tijd heen hebt leren kennen via mijn blog/hun blogs... Het was echt een feestje met héél veel lekkers, iedereen had z'n best gedaan! Ik heb heerlijke dingen gegeten/gesmuld!
      Ik zit nu in de trein naar huis, ben flink moe maar ja logisch als je al zo lang wakker bent hihihi. Knuff!

      Verwijderen
    2. Zo lieverds ik ben veilig thuis aangekomen, Angeline dankjewel voor het mogen mee reizen, het was gezellig! En. NS bedankt dat de treinen naar huis wel allemaal op tijd reden;).

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...