maandag 21 oktober 2013

Attic finds en bezig met Jeans

Hey hallo lieverds ik wilde zaterdag al een berichtje posten met mijn attic finds. Maar het kwam er maar niet van, de dag vloog om. Gisteren zat ik niet zo lekker in mijn velletje, last van gierende hormonen ;) en nu neem ik eens even de tijd vanuit blogplek terras. Ja zalig is dat om in het najaar nog te kunnen genieten van het zonnetje en vrijwel windvrij...


De bovenstaande foto maakte ik zaterdag ;). Gelukzalig genietend van het mooie weer én mijn leuke attic finds.
Nu is het niet zo dat ik verrast was met wat ik op zolder vond, ik weet over het algemeen wel waar wat te vinden is. 
Maar nu recykleren voor mij meer en meer in the picture staat is het altijd leuk om te zien wat je door de tijd heen verzameld hebt. Nu willen jullie wel een foto zien hè :p. 


Allemaal vrolijke stofjes...en ook

Lakentjes, tafelkleedjes en dergelijke met een kanten randje, mooie borduursels of nog een paar kanten kleedjes ;). 


Ook vond ik een prachtige sjaal (rechts), zag beneden dat er wat gaatjes in zaten. Ik weet niet meer of die van mijn oma is geweest, het zou zomaar kunnen, dit was echt haar stijl. 

Het geborduurde kussensloopje (links) is van onze Engelse vriend Neil die me dit een paar jaar geleden gaf. Wie weet ga ik de komende maanden eindelijk een doel vinden voor al die vrolijke stofjes. 

Zaterdag en vandaag repareerde ik drie van mijn favoriete jeans. 

Verder ben ik nog niet echt gekomen, het begint ook fris te worden op blogplek terras dus ik verhuis maar zo eens naar binnen. Vanmorgen nog zitten te stoeien met mijn overlock die ik vorige week kocht bij de Lidl, een singer 754. 
Maar daar heb ik toch wat hulp bij nodig, ik heb wel een youtube filmpje gevonden. Sinds ik mijn beroerte heb gehad heb ik moeite met gebruiksaanwijzingen leren, wie weet dat ik met zo'n filmpje eruit kom. Denk dat ik de boel nog eens opnieuw moet inrijgen en anders charter ik manlief dat hij me inclusief machine afzet bij iemand die er wel verstand van heeft. 


Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja voordat ik het vergeet als je nu (een bende) jeans hebt waar je niets mee doet, jeansbroeken, jeans jasje, rok...you get the picture ;), dan hou ik me van harte aanbevolen. 
Via DHL for you kun je al een pakket voor 4 euries verzenden (ik betaal de verzendkosten). 
Laat het me weten of bewaar ze voor me en laat het me tzt weten. Mijn emailadres is hier op het blog te vinden...365dagencreatief(apestaartje)gmail.com of wie weet heb je mijn privé mail adres al ;). Knuff!

30 opmerkingen:

  1. Owww ik heb net van het weekend spijkerrokjes en jeans weggegooid. Zal je altijd zien hè .... had ik die mooi zondag mee kunnen nemen ....

    Dikke lieve knuffffff

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi tsja had mijn dochter ook toen ze haar vriendin vroeg, net alles weggegooid... Och ter zijner tijd denk je dan maar even aan deze zuid limburgse dame ;). Knuff!

      Verwijderen
    2. Owwwwwww frusterend is het wel hoor hihihi .... jaren ligt het te liggen en laat je het liggen "want stel je voor dat ..." om nu te zien dat "dat" dan zijn koppie opsteekt als je net alles weggegooid hebt hihihihi

      Verwijderen
    3. Oh hihihi gekke Moos, och heeft zo moeten zijn. Volgende keer beter lieverd! Knuffies!

      Verwijderen
  2. Wauw wat een heerlijke stofjes! Ik zal eens in mijn kledingkast duiken of ik nog oude spijkerspullen heb. Meestal draag ik ze (tot ze tot op de draad versleten zijn) nog als verf-/klusbroek maar ik zal eens zien of ik nog wat fatsoenlijks heb. Als dat het geval is dan neem ik ze zondag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ze mogen ook stuk zijn hoor, maakt niks uit. Ja zoals je ziet draag ik ook graag mijn jeans op (als ze tenminste blijven passen ;)).
      Denk er wel aan dat ik met de trein moet op de terugweg. Dus kan geen zakkennn mee gaan nemen hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  3. Zal ook eens even speuren Susan, een rokje heb ik zowieso echt zo'n onding en een rotlengte hahaha
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ahum, je maakt repareert dus gewoon je jeans. Ik zie dat je ook van die ''fietsplekken'' hebt. zet je daar gewoon een stuk op? zit dat niet vervelend. Heb een erg fijne + dure jeans liggen met fietsplekken, dus vandaar.
    Lieve bloggroetjes Petra
    petracreabea.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb deze drie jeans gewoon gerepareerd omdat bijna alle andere niet meer passen. Daar ga ik mee recykleren...dus iets anders van maken ;).
      Uhm zal ze binnenkort uittesten, heb ze nog niet aangehad. Maar alles beter als jeans die ik niet meer aandoe...heb die helemaal onderaan al eens eerder gerepareerd. Stretch jeans aan de binnenkant, maar nu was de eigenlijke jeans helemaal versleten tussen de batsen ;). Ja zou idd best eens van het fietsen zijn hihi, heb ik me nog nooit gerealiseerd, heb altijd schuurplekken van bovenbenen die tegen elkaar aan wrijven :(.
      Ik laat je wat weten! Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  5. Wauw Susan wat een gaaf stoeltje waar je voeten op rusten!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ben er ook zo happy mee, scoorde hem ooit eens in de kringloop in Maastricht. Ben er nog steeds verliefd op ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. prachtige stofjes !!
    van gierende hormonen kan ik mee praten :-)
    en spijkerstof gebruik ik ook voor verstel werk
    en waarom groeit er geen groen tussen jouw steentjes buiten ?
    :-)
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi die steentjes van ons terras heeft wel eens groen ertussen, maar daar let ik wel goed op. Het pad naar achteren heeft manlief van de zomer helemaal opnieuw gelegd dus daar al helemaal geen groen tussen...nu goed in de gaten houden, nu haal je het er nog makkelijk uit. Terras doe ik by the way ook stofzuigen hihihi, blijft het toch droog onder en zo hou je ook onkruid tegen ;). Knuff!

      Verwijderen
  7. Wat ben je creatief bezig! Gezellig met al die vrolijke stofjes om je heen. Ik zal eraan denken geen spijkerbroeken meer weg te gooien! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zal het onthouden Susan, ligt hier ook nog wel het één ander.. Toevallig wel net een broek van vriendlief weg gegooid...

    Ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Vera, ja dat is voor mezelf ook nog de vraag hoor. Heb op pinterest wel al heel veel leuke ideeën verzameld ;). Knuff!

      Verwijderen
  9. Heerlijk is dat hé als je nog even van het najaarszonnetje kunt genieten?
    Je bent lekker bezig geweest, recycleren, zoldervondsten..en de overlockmachine...heb een 2e handsje maar heb er nog nooit wat mee gedaan:(
    Heb helaas geen oud spijkergoed voor je, gebruik dat namelijk bij vilten in de wasmachine.
    Met Kiala kun je ook voor € 4,00 verzenden, van Kiala naar Kiala punt.
    groetjes,
    Letty

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Letty thanks voor de tip, ik heb blijkbaar ook een Kiala punt in de buurt. Ga dat zeker eens onthouden, handig dat je daar ook tot 15kg kunt versturen/ontvangen.
      Vilten in de wasmachine met jeans, interesting, nou ja zie mezelf nog niet vilten, zo ieder het zijne hè, maar in feite recykleer je dus ook ;).
      Warme groetjes en knuffels ennuh vandaag ook weer genoten van het weertje

      Verwijderen
  10. Hoi Susan.....nou ik ben zeer benieuwd wat al die vrolijke dingen gaan worden onder jou handen!See you on Sunday! ;-)

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ikke ook ;). Nu nog tijd en energie vinden en inspiratie :). Komt goed.. See you on sunday, ik kijk uit naar een stuiterbalbalbalbal :p.
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  11. Ik duik eens in de kast voor je! Ik laat het je weten. ik ben erg benieuwd wat het gaat worden

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ohhhhh die zakdoekjes en kanten kleedjes... mooi mooi mooi. Ik hartje jouw terrasstoel trouwens. Te gek zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uhm er staan geen zakdoekjes op ;). Alles wat je ziet is van een groter formaat ;) ja ik ook hartje mijn terrasstoel :D. Knuff!

      Verwijderen
  13. pasgeleden nog wat spijkerbroeken naar kringloop gebracht! Ook vanwege ruimte gebrek hier in huis. Ik zou willen dat ik ook een zolder had om spullen op te bergen en dan eens in de zoveel tijd door te spitten en allemaal dingen tegen te komen waarvan je niet eens wist dat je ze had!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja kan me voorstellen dat je dat leuk zou vinden. Ik deed dat vroeger al thuis, wij hadden een mega grote zolder met leefgedeelte (ben opgegroeid in een pakhuis ;), met vier verdiepingen, twee ervan waren van ons en later het hele huis ;)... Maar als jong kind speurde ik al de hele zolder af en wist ik precies in welke doos wat te vinden was op zolder. Mijn moeder hoefde mij maar te vragen als ze iets zocht en ik heb het dan over een zolder van 10 bij 10 meter... Okay de gestapelde dozen bevonden zich in een gedeelte van 4x4 denk ik, jammergenoeg wonen ze niet meer in dat huis. Was echt super om daar op te groeien, maar ook wel eng hoor. Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...