zaterdag 14 september 2013

Susan's steampunk doilies dress - Elf Fantasy Fair/Elfia


Zo vandaag is het dan zover, ik kan jullie mijn Elf Fantasy Fair outfit showen. 
Natuurlijk had ik dat al eerder kunnen doen, maar het is toch zoveel leuker met een mooie achtergrond als de kasteeltuinen in Arcen (Noord Limburg). 


En ook is het toch wel leuk om de spanning op te bouwen ;). 
We zijn nu onderweg, de poorten van Elfia zijn al om 10 uur geopend maar ik heb niet echt de behoefte om met een enorme menigte in de rij te gaan staan en och we hebben de hele dag. We zullen er over een uurtje zijn, even de perskaarten/pasjes ophalen en dan yes een dag genieten van allemaal mooie outfits, leuke kraampjes, spannende en goede acts en natuurlijk de mooie achtergrond van de kasteeltuinen. 


Ik zit al ingesnoerd in de auto, het weer speelt vandaag niet echt mee en om nu aldaar in de regen ingesnoerd te worden, nee laat maar. Ik hoop dat het vandaag toch mee valt, ik heb wel een paraplu bij me maar ik heb natuurlijk ook een enorme jurk aan en maar een dun jasje...duim duim duim...

Als het 3G netwerk mee werkt kan ik bij aankomst al foto's plaatsen met dit bericht en anders pas als ik thuis ben. 
Lieverds een fijne dag!

Een foto van Bart en zijn vrouw, Bart maakte een paar jaar geleden een prachtige foto van me en in Haarzuilens dit jaar ook weer.

Deze prachtige mensen kwam ik ook nog tegen; 





En ook Mickey ;)



Warme creatieve groetjes van Susan die deze blogpost pas op de terugweg kan posten. Eindelijk 3G! Het was over het algemeen veel droog gelukkig, maar door de vele regen was het enorm modderig. Maar het was een hele mooie dag met veel enthousiaste reacties op mijn kanten kleedjes jurk, vooral van (oudere) dames. 

35 opmerkingen:

  1. Wooooooooooooooow mooier dan ik kon denken, echt gaaf Susan!!!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Es, ja ik ben er ook heel happy mee en ook heel trots op. Ik heb er veel leuke reacties op gekregen. Zo leuk om ook hele enthousiaste reacties te zien van oudere dames ;). Er was ook een dame die vertelde (nadat jk verteld had dat ik ze niet zelf gehaakt heb) dat ze wel kon zien dat ik geen verstand heb van haken want sommige kleedjes zaten verkeerd om whahahha. Tsja dame als je tig kleedjes erop moet naaien en aan het puzzelen bent dan ga je niet ook nog eens opletten of ze goed om zitten...als ik dat al kan zien hihihi.

      Maarreh ondanks de mega modderpoelen heb ik maar twee kleedjes aan de linkerkant van mijn jurk vies, dat vind ik wel heel knap van mezelf want ik heb heel wat modderjurken gezien.

      Knuff!

      Verwijderen
  2. Bij dit bericht staat als tijd 10.46 maar het is ondertussen 20.48 uur als ik eindelijk een goed werkend netwerk heb. We zijn bijna thuis! Warme groetjes en knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtige jurk !!! groetjes uit Turnhout , Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is de jurk gaaf geworden zeg! Echt ontzettend mooi! :) Blij dat je een mooie dag hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Anne :D.
      Ja ik was echt blij dat we later gegaan waren. Waren er rond half twaalf, op dat moment was het nog aan het regenen. Maar een kwartiertje later was het over en het heeft alleen nog maar af en toe gemiezerd.
      Morgen gaan we weer, daarom vond ik het rond 20 uur ook wel goed geweest, werd toch wat frisjes. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  5. Super om hier van mee te mogen genieten. Het ziet er allemaal prachtig uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh wauw! Wat te gek om het nu in zijn totaliteit te zien. Prachtig!!!!! Ga je nu elk jaar een andere maken? Kan me voorstellen dat deze wel een paar edities mee gaat..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Lot het is wel de bedoeling dat hij een paar keer mee gaat. Maar met mij weet je maar nooit. Heb namelijk een prachtige bruine leren cowboy hoed gescoord en het is dan toch wel ook weer leuk om weer wat meer bij manlief te passen...dus wie weet ;)

      Verwijderen
  7. Hij is fantastisch geworden !!! Wat een werk heb je er aan gehad hè maar het resultaat is echt prachtig ! Persoonlijk vind ik dat pistoolholster (?) iets minder maar je sieraden vind ik dan weer geweldig!
    Wat hebben al die mensen er een werk van gemaakt zeg! Ga vandaag ook lekker genieten, hier schijnt het zonnetje hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja dat zei mijn dochter ook al dat ze die er niet bij vond passen. Maar als ik zelf terug kijk zie ik dat hij veel meer naar de zijkant moet, tis net zoals met je trouwboeket...als je dat voor de eerste keer doet hou je dat ding veel te hoog ;), de fotograaf moet er dan eigenlijk even wat van zeggen hihihi.
      Vandaag mijn parasol mee en mijn 'steampunk' zonnebril en vanmorgen mijn ketting wat ingekort...bij het zitten zat hij vaker geklemd tussen mijn décolleté :p. Eigenlijk zijn mijn oorbellen ook wat te groot tov de ketting, but so be it. Knuff!

      Verwijderen
  8. Je jurk is echt fantastisch geworden!! wat een werk, maar zeker heel veel eer van al dat werk!
    Fijn dat jullie zo genoten hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt heel mooi en knap gedaan ,ik denk dat je er veel werk aan hebt gehad maar dan heb je ook wel een plaatje van een jurk

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauwwwwwww prachtig je jurk en de andere zien er ook zo schitterend uit,heel veel plezier,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is prachtig geworden Susan! Compleet nieuwe jurk en het hoedje vind ik ik ook super!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw! Susan! Wat gaaf geworden zeg! Super mooi gemaakt. Het past allemaal zo goed bij elkaar, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow, nu zien we eindelijk het resultaat. Wat een werk die jurk!! Maar wel supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. GAAAAAFFFFFF, wat is hij mooi geworden.. prachtig!!!! Lief door de gehaakte kleedjes maar toch ook heel stoer met al die mooie accessoires. Een hele mooie zonnige gezellige dag.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat is de jurk mooi geworden, je uurtjes werken worden nu beloond ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het ziet er prachtig uit! Complimenten!! Jammer van de modder, maar is altijd beter dan de hele dag regen, nietwaar??
    En nu op naar de volgende fair?
    Letty/Elle-Bee

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Fijn om het resultaat te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtig hoor meis wat een werk heb je daar weer aangehad en gelukkig was het redelijk droog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Echt super je jurk! Ik heb je helaas niet gezien. Heb wel goed rondgekeken want je moest te herkennen zijn in die jurk. Wij waren er vanwege de sterfdag van mijn schoonzusje dus ik vond het niet gepast om af te spreken anders had ik het je wel laten weten. Het was echt prachtig om al die mooie kostuums te zien maar inderdaad errug modderig! Gelukkig is je jurk niet zo vuil geworden want ik heb er een aantal gezien waar ik echt medelijden mee had zo veel modder op een mooie jurk! En leuk dat ik hem nu toch compleet gezien heb :)
    Liefs ivon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Ivon je bent dan toch niet het schoonzusje van de koningin van vorig jaar in Haarzuilens? Had gelezen op de facebook pagina van EFF dat ze onlangs gestorven is. Gecondoleerd! Dikke knuffel van Susan

      Verwijderen
    2. Nee dat ben ik niet. Dit was de 3e sterfdag maar ze werkte in Hotel Arcen dus daar gaan we die dag ook altijd heen.

      Verwijderen
  20. Wat heb je een prachtige jurk ervan gemaakt!!! Mijn complimenten!

    Groetjes, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. jaaaaaaa daar is die dan de jurk! Helemaal mooi geworden joh. Zoveel werk.Aaaargh. Het hoedje maakt het ook helemaal af vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. oooh wat een prachtige jurk, mooi geworden hoor,
    MOOIE foto's ook

    BeantwoordenVerwijderen
  23. WAUW Susan! Complimenten voor je prachtige jurk! Wat onwijs mooi geworden zeg! Zo te zien heb je een geweldig leuke dag gehad!

    Nu lekker na genieten!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wauw! Wat zag je er prachtig uit!!! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hij is echt prachtig! Zo zo mooi, proficiat met je geweldige creatie! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...