dinsdag 3 september 2013

Over groene smoothie's, leuke post en lekker relaxen

Na toch best een vermoeiende ochtend heb ik besloten om bij het boodschappen doen wat ingrediënten te kopen om een groene smoothie te kunnen maken. 
Gisteren tijdens ons bezoekje aan de dame die op sterven ligt was er een moment dat ik alleen op de kamer was en daar lag een libelle en ik had iets gelezen van een smoothie met spinazie, banaan en als ik me goed herinnerde met kiwi. Op internet las ik vandaag dat er ook wat water bij moet, wel ook zo handig om die spinazie geblend te krijgen ;) 


Het toeval was dat de verse spinazie bij de Lidl in de aanbieding was, nooit gehad/gemaakt. Verse spinazie niet en ook geen smoothie met spinazie erin, zoiets zou nooit in me opkomen. Ik zou eerder alleen maar zoete dingen erin doen maar sinds ik wat blogpost bij Dinah creatief gelezen heb hoe slecht suiker voor je is, ben ik nu toch wat op aan het letten. 

Ik heb zowiezo de laatste tijd wat vermoeidheid, concentratie en geheugen problemen en als minder tot geen suiker me daarbij helpt dan is dat de moeite waard. En die smoothie zou helpen om extra energie te krijgen dus helemaal goed!


Vandaar ook verder nu een relax middagje, genieten van leuke post van Tutti haakt. http://tuttihaaktenzo.blogspot.nl/
Ze had gezien bij tante Jannie dat ik de auto kaart zo leuk vond :). Ze zijn geweldig! En oh die zelfgemaakte magneetjes van Flow teksten, lieve labels, zelfs eentje met zaadjes! Leuke kaartjes en nog een kanten kleedje, die ga ik nog in mijn jurk proberen te verwerken ;). Heel erg bedankt voor deze geweldig leuke post!


En nu is het tijd voor de Flow!
Voor mijn verjaardag kreeg ik een abonnement van manlief en dochterlief en vandaag kreeg ik mijn eerste! Ik ga lekker relaxen! Zoefff...oh nee Zennn...

Warme creatieve groetjes van Susan

19 opmerkingen:

  1. oooh ik ren morgen naar de winkel want mijn cadeau-ab is afgelopen, sniffff en smoothies en groene zijn een echte aanrader XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei die groene smoothie ziet er wel heeeeeeel groen uit! Ik gebruik eigenlijk altijd yoghurt, sinaasappels en banaan, soms frambozen of aardbeien. Smaakte de smoothie???

    Lieve groetjes, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja hoor helemaal vergeten te schrijven hihihi. Door die banaan en de kiwi smaakte hij goed. Net ook spinazie in de wokschotel gedaan ;). Knuff!

      Verwijderen
  3. Je kunt er ook nog verse munt bijdoen en citroensap, daar wordtie wat frisser van. Erg lekker! En je schijnt er ook kokosmelk bij te kunnen doen, alleen heb ik dat nog nooit geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te weten maar dat had ik op wat nep citroensap niet in huis. Maar smaakte wonder boven wonder best goed ;). Groetjess!

      Verwijderen
  4. Mijn buuv had het ook over smoothies met spinazie, brr... kon ik me niks bij voorstellen maar zij verzekerde me dat het lekker is! Toch maar eens proberen dan...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor was goed te doen ;). Ik als zoetekauw vond hem best te drinken, komt natuurlijk ook door de banaan. Ik zie je groene smoothies wel op je blog verschijnen ;). Is goed voor je energieniveau las ik en suiker dus totaal niet :(.
      Knuff!

      Verwijderen
  5. spinazie vind ik gruwelijk hahahaha dat zal vast ook niet goedkomen in een smoothie of je moet er zoveel andere dingen bijdoen dat je de spinazie niet proeft..... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja dan is het niet lekker te maken voor jou ;). Maarreh er waren ook andere groene smoothie versies die ook goed voor je zijn las ik.
      Maarreh ik vond het helemaal niet naar spinazie proeven hoor, misschien ook wel omdat ik nog nooit verse spinazie heb gehad :p. Knuffies!

      Verwijderen
  6. ik heb idd ook wel eens gelezen over smoothies met spinazie. Ik had me voorgenomen om het ook eens te maken maar was het eigenlijk weer een beetje vergeten... Hm misschien heb ik ook wel last van geheugen problemen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Graag gedaan !
    Groene smoothies, lekker! Ik deed er zelf vaak in plaats van water wat sinasappelsap door. of wat eerder genoemd is, wat verse munt. Smullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hoe zit dat toch met dat bloggen..
    ik lees over minder suiker, ik lees over smoothies haha en ineens wil ik dat ook ! naja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lijkt me lekker die smoothie. En wat een lieve post.
    Bedankt voor je mailtje, graag gedaan hoor :)
    Liefssss

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Is het nou lekker moppie? Zo met spinazie????
    Heb vorige week ook blender gekocht en alleen nog zoet fruit en yoghurt aangedurfd .... vind die spinazie wel heel intrigerend hihihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Owww wat geweldig lief van Tutti Haakt om je ook van die kaarten te sturen. Ze zijn leuk he?! Geniet lekker van je Flow. Ik ga hem vanmiddag ook weer halen en ook even kijken voor de Flow agenda want die is er dacht ik ook al. Geniet er van! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hier is het vanavond pasta met spinazie. Die groente in een smoothie vind ik maar niks. Flow daarentegen... :-) Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke blog heb je! Erg bedankt voor je kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh lekker ik gooi heel vaak spinazie door mijn smoothies!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...