donderdag 14 maart 2013

Leuke Post én Kringloop Finds

Gisteren was weer een leuke post dagje. Ik kreeg een lieve zelfgemaakte kaart van Els. Een engelenkaart van vilt en nog ander leuks erbij van vilt én niet te vergeten een leuk roze autootje van strijkkralen :D. Kijk ook eens naar de leuke envelop, met zelfs afbeeldingen van Els en haar Karel én Caries :).
Ik heb maar even stickers over haar adres geplakt want ik respecteer natuurlijk Els haar privacy.

En zelf verstuurde ik ook leuke post of eigenlijk snailmail, hele langzame post naar onze lieve Tante Jannie. Ik heb er een paar weken over gedaan en in etappes de brief aan haar geschreven en natuurlijk deed ik er ook nog wat leuks bij. Wat leuke kaarten en ik kan het dan niet laten om ook die lekker vol te schrijven en ik stempelde ook mijn allernieuwste creaties erop. Ook een orgonite engeltje zodat onze lieve tante mag gaan voelen of ze er wat van voelt/merkt qua energie.

Gisteren zag ik weer eens kans om naar de kringloop te gaan waar Lien (Keetje van Lien) ook komt. Ik heb haar daar nog nooit getroffen hoor, maar binnenkort gaan we ons in het echt zien ;).

Manlief moest verderop zijn en ik scoorde twee memorysets, die ik bij nader inzien toch weer niet kan gaan gebruiken voor snailmail, de plaatjes zijn to cute én ze zijn beide compleet.

Ook scoorde ik zes dikke kinderboeken die aan de kassa opeens 300% duurder waren. Kinderboeken kosten daar normaal € 0,25 maar nu dus € 1 voor de dikke kinderboeken. Okay ik weet het, dat is nog niet duur maar ik vond het niet netjes omdat het blijkbaar nieuwe regels waren die nog nergens vermeld stonden. Maar om daar nu een hoop heisa over te maken vond ik mijn energie niet waard.
Ik heb trouwens bewust een aantal boeken uitgezocht waar ik zeker mee aan de slag ga, behalve 'Eva's vertelboek' dat is een echte retro en dan kan ik dat niet :).


@ de lieverds die niet met de Bambi Give Away meedoen omdat ze al een hertjes stempel van me hebben of al een give away hebben gewonnen of met me gaan ruilen...wil ik zeggen doe gerust mee, ik lig er niet wakker van als je al eens gewonnen hebt en stel je nu voor dat jij wint en je hebt al zo'n hertjes stempel van me dan maak ik die met heel veel liefde speciaal voor jou in spiegelbeeld ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps die Bambi in het moderne sprookjesboek, vind ik echt 10xniks, maar dat kan natuurlijk ook komen omdat het geen Disney boek is.









23 opmerkingen:

  1. Ik heb toch maar even de envelop van Els verwijderd, ik zag toch door de stickers heen haar adres en dat willen we niet hè?
    Warme groetjes en knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci :)
      En die kringloop vondsten zijn geweldig!
      Ik ben nu al verliefd op het memospel van Jip en Janneke!!!

      Verwijderen
    2. Ja ze zijn to cute hè die spellen. Als ik er nu nog eens vind die ik al heb kan ik die dan wel gaan gebruiken voor snailmail.
      Wil eventueel ook jip en janneke gaan overtrekken of zo en gewoon bewaren voor de kleinzoon die over een maandje geboren wordt :). Knuff!

      Verwijderen
  2. Die onderste memory van Jip en Janneke is tof zeg!!! Die eerste hebben wij vroeger thuis altijd mee gespeeld. Die staat ook nog altijd bij mijn paps en mams in de spelletjes kast!

    Mooie vondsten Susan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo kun jij weer lekker aan de slag! Wat grappig dat jij en Lien naar dezelfde kringloop gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. pssssssssssssst niet verder vertellen.... maar ik heb het Jip en Janneke memoryspel gisteren ook gevonden hahahahaha en die andere die je laat zien heb ik ook (hoe kan het ook anders). De bambi in jouw boek lijkt meer op een hondje hihi maar evengoed schattig hoor! En nee een euro per boek is niet duur maar ja 25 ct is natuurlijk helemaal mooi ! Veel plezier met knippen. Dat boek linksboven is top!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gezellige vondsten weer! En nog leuker dat jij en Lien elkaar gaan zien jullie hebben toch wel een date in de kringloopwinkel???
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee gewoon hier thuis hoor ;). Ik kom alleen maar in die kringloop als ik met mijn man in de buurt ben. Voor Lien is die wel stukken korterbij ;).

      Verwijderen
  6. Wat een leuke spulletjes, hier in de kringloop niets van dat alles!
    Groet De Juffrouw

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuk geslaagd! kan je weer veel mooie dingen van maken :D
    wat grappig dat jullie elkaar binnenkort gaan zien (en dat allemaal dankzij het bloggen?) Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa en ook dankzij Zaanse Zolder Syl, daar heb ik een leuk boek mee geruild en Lien had ook bij haar aangegeven dat ze dat leuk vond dus toen het uit was heb ik Lien gevraagd of ze het wilde hebben en nu gaan we binnenkort life ruilen ;) hihihi. Als het goed is komende vrijdag :D.
      Warme groetjesss!

      Verwijderen
  8. leuke aanwinsten Susan !
    Lien heeft een artikel geschreven hey in Robin ! :-)
    was leuk om te lezen.
    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow wat een te gek memoryspel...die hebben ze bij ons helaas niet liggen denk ik nog allemaal op die zolders die niet opgeruimt worden grif, grif...
    Maar ach wie weet???

    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk gekocht hoor!!
    Lekker verwonnen met de post, geniet er van.
    Leuk zeg een meeting met Lien..gezellig!
    Lieve groet Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Owww dat bovenste Memoryspel is 'mijn' memoryspel. Ooit eens weggegooid en jaren later baalde ik daar zó van. Nu vond ik een tijd terug 2 doosjes vol en heb er iets leuks van gemaakt. Goede Finds zeg, daar word je instant happy van. Goed weekend alvast. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zag het inderdaad vandaag tijdens het repinnen bij Lore creatief dat jij de maakster bent van dat geweldige memoryhart schilderij. Helemaal super en zijn idd dezelfde memoryplaatjes. Thanks voor de inspiratie!
      Warme groetjes van Susan en wat leuk dat je nu ook hier op bezoek komt :D.

      Verwijderen
  12. Wat een leuke vondsten! Maar toch half niet zo leuk als de post die ik gisteren in mijn brievenbusje vond ;) Dank je wel lieverd. Ik ga je brief nog een keer heel aandachtig lezen en dan schrijf ik je weer. De eerste indruk van de engel is goed. Ze voelt wel lekker fris en toch warm tegelijk. Ik ga er de pendel eens op los laten :P (tippie van mijn mams haha) Knufff!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja..... ik had laatst ook 4 boekjes en moest ineens 3 euro betalen. Ik dacht dat het kwam omdat er een jong meisje achter de balie stond? Nou zeg, ik hoop toch niet dat ze in prijs zo omhoog gaan! Dan gaan we staken, haha!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik had idd ook een jong meisje aan de balie. Okay dat ze er meer voor vragen kan ik me aan een kant wel voorstellen, maar dan moeten ze dat op de prijslijst zetten of in het boek! Dan weet je waar je aan toe bent.
      Volgens haar (en ook bij navraag bij een andere collega) was het besproken tijdens een vergadering...
      Och ja we mogen niet klagen, maar doen het lekker toch :p hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  14. Leuke post en je vondsten zijn super,haha en nu hou je ze zelf whaha,echt grappig,je won mijn snail mail give-away op Musjes kleurtjes,kom je even kijken,fijn weekend,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ahja: zo stel ik mij jullie Mini voor :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik had al zo'n donkerbruin vermoeden hihihi. Leuk én lieff! Knuff!

      Verwijderen
  16. Lieverds dankjewel voor al jullie leuke en lieve reacties. Voorheen probeerde ik op ze allemaal een reactie te geven, maar kom daar niet aan toe. Maar waardeer jullie reacties stuk voor stuk en ze brengen een glimlach op mijn gezicht. Warme groetjes en dikke knuffels daarvoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...