zondag 31 maart 2013

Lekker lui dagje

Vandaag hebben wij een lekker lui dagje, lekker helemaal niks moeten, maar dus ook gewoon lekker helemaal niks doen ;).
Maar ik kan vandaag toch wat met jullie delen wat ik pas maakte, want Linda liet weten dat de post die ik naar haar en haar zoon Patrick stuurde ontvangen is. Ze stuurde me pas een mooie omhaakte kaart en prachtige gehaakte engelen en nog ander leuks en haar zoon Patrick maakte voor mij een Keltisch kruisje van tin met aan de andere kant Jezus.

Omdat het toch een soort van swap was, vroeg ik aan Linda waar ik haar een plezier mee kon doen. Ze gaf heel voorzichtig aan mijn uiltjes stempel wel mooi te vinden en natuurlijk maakte ik die met veel liefde voor haar. En omdat ze ook katten heeft, maakte ik haar een leuk kattenstempeltje en last but not least een hertjes stempel, ook van die wist ik dat ze die leuk vond, maar ja wie niet hè gezien al die enthousiaste reacties op mijn bambi give away ;).
Ik maakte hem wel heel bewust andersom als die van de give away. Ik deed er ook nog wat stempelkussentjes bij en een engel à la Susan en natuurlijk een kaartje. Hier kun je zien wat ze mij stuurde.

Haar zoon stuurde ik een orgonite engeltje en een kaart van aartsengel Michaël, ik vond die wel bij zijn werk passen en wilde graag mijn orgonite creatie delen. Patrick heeft zelf ook een blog en maakt prachtige creaties van tin, onlangs nog te zien bij Moos, ga zeker eens bij hem kijken wat hij nog meer maakt. Het is een echte craftsman. De foto van het engeltje in de hand is van Linda's blogpost.

Warme creatieve groetjes van Susan12 opmerkingen:

 1. Prachtig! En wat een heerlijke dag zo heh......
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het gelezen bij Linda, mooi gemaakt!! Fijne Pasen nog! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had het eveneens bij Linda gezien. Mooi pakketje, je stempels zijn superleuk en de engel is prachtig! Heerlijk zo'n dagje, wij 'moesten' vandaag brunchen bij schoonmoeder, wel heel gezellig, maar je bent toch het grootste deel van de dag weer weg...ik verheug me op morgen, dan hebben we ook lekker een dagje helemaal niks!
  Fijne avond!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk allemaal! Hier ook lekker lui dagje, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je Linda en haar zoon toch onwijs verwend meis!!!!

  Die engel .... wow prachtig!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het gezien bij Linda, je hebt haar en Patrick super verwend !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was wel een ontzettend mooie swap!
  Ik vraag me af hoe je precies die engeltjes van orgonite maakt. Hoe kom je tot de keuze van wat je erin stopt? Of vraag ik nu iets heel doms?
  En waar koop je die kleine stempelkussentjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Ria natuurlijk vraag je niets doms. Er bestaan geen domme vragen!
   Orgonite is een mix van metaal met hars en edelsteen. Ik gebruik meestal aluminium ervoor, vroeger gebruikte ik ijzer, maar dat kan gaan roesten en soms gebruik ik brons. De edelstenen erin is edelstenen gruis van diverse edelstenen; bergkristal, rozenkwarts, zwarte toermalijn, sodaliet, aventurijn, seleniet en kyaniet en last but not least doe ik er ook nog zeezout in.
   Die combinatie is dus orgonite. In het engeltje zit ook nog een bergkristallen punt ;). Orgonite zet negatieve straling/energie om in positieve energie.

   Maar ik maak ook wel eens engeltjes met alleen hars en dan een soort edelsteen erin. Dat engeltje heeft dan de werking van die edelsteen.

   Alleen zal ik een nieuwe mal moeten gaan maken voor dat engeltje. De mal is namelijk stuk gegaan :(. Toch maar eens binnenkort gaan doen, want ik vind dit een heel lief engeltje om te maken. Het originele engeltje dat model staat voor deze mal is helemaal van bergkristal en kreeg ik bij mijn grote witte calciet engel van een bekend carver in het edelstenen schedel wereldje.

   Oh ja de stempelkussens heb ik van de prijzenmepper, deze verkoopt spullen die van kruidvat over is. Warme groetjes en knuffels van Susan

   Verwijderen
  2. Thanks!
   En iets wat negatieve energie omzet in positieve, dat willen we allemaal wel toch? Lijkt me geweldig.

   Verwijderen
 8. Wat mooi allemaal, je stempels zijn zo geweldig!! En heerlijk zo'n lui dagje, doe ik vandaag :D

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...