zaterdag 30 maart 2013

Creatief met leuke post

De afgelopen dagen heb ik weinig kunnen laten zien want ik ben creatief met leuke post. En nog steeds kan ik er weinig van laten zien omdat ik nog niet weet of de post is aangekomen.

Mieke van het blog 'ook nu en dan' heeft wel post van me binnen gekregen. Haar zoontje was donderdag jarig en ze had in de blogpost waar ze de give away uitslag in deed gevraagd om kaarten op te sturen. Mieke is echt een lieverd en had ook naar mijn adres gevraagd ivm mijn dochters verjaardag en heb haar zoontje ook met heel veel liefde een kaart gestuurd. Ik zocht een kaart uit met dinosaurussen op en deed er cars foam stickers bij en in een zelfgemaakte voetbal envelop. Ik had even gevist wat hij leuk zou vinden ;). En natuurlijk heb ik moeders ook een kaartje gestuurd een paas kaart maar die deelde ik wel al.

Ik ben creatief voor Linda geweest (dat is de post die onderweg is ;)) en ben ook bezig met nog een andere swap en PIF's maar daarna gaat toch echt even een tijdje een stop op de leuke post versturen want ik kom tot niks anders.
Ik doe namelijk alles op slakkegangetje en ik moet me hoognodig gaan voorbereiden op de Elf Fantasy Fair en onze vakantie naar Italië met de Mini.

Lieverds ik wens jullie hele mooie paasdagen als je er wat aan doet, wij doen er niks aan wel lekker genieten van elkaar of manlief hangt in de garage in zijn vrije dagen en ik aan de knutsel ;). We zullen het wel zien.


Warme creatieve groetjes van Susan, morgen is de laatste dag van mijn Bambi Give Away! Paasmaandag hier de uitslag!17 opmerkingen:

 1. Ga jij maar gezellig creatief zitten wezen hoor, dat doe je heel goed! Ik ben ook weer lekker aan het knippen en plakken, heel relaxed word ik ervan. Met het kleed ga ik ná de pasen weer verder. Wij doen er ook niet zoveel aan hoor, wel een bezoekje aan schoonma gepland morgen en we gaan gourmetten, that's it. x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij vieren dus het zelfde soort pasen haha
  Genietze
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik had het gezien bij mieke ook zo lief van je

  en lekker crea bezig ben je

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey die kaart heb ik gezien :) Fijne paasdagen ook voor jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, de post is binnen, kijk maar op mijn blog, dank je wel lieve Susan en een hele fijne Paas!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat heb je weer leuek dingen verstuurd. Jij ook fijne paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ook helemaal niks met Pasen maar idd gewoon een lekker lang weekend samen. Heeeeel fijn!! Een gezellig weekend gewenst! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke post heb je verstuurd!
  Fijne paasdagen!
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent echt lekker crea bezig, goed hoor.
  Fijne paasdagen he
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heel rustig paasweekend gewenst dan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog bedankt! Vandaag heeft zoonlief weer iedereen thuis deelgenoot gemaakt van zijn ontvangen post van oa jou. Geniet van je vrije dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijne dagen meis! Lekker doen waar jullie zin in hebben!!!!

  Ik heb ook weinig met Pasen hihihihi .... Is dat Jenneke en de bubs morgen komt en dat is heeeerlijk ... maar heeft weinig met Pasen zelf te maken hahahahaha (tenzij ze daadwerkelijk in bunny costuum arriveert hihihihihi)

  Knuffie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prettige paasdagen vanuit Turnhout , lieve groetjes , Annemie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toffe kaart! Zal hij vast erg blij mee zijn :D

  Kan me wel voorstellen dat je druk bezig bent met het creatieve posten ;) Als ik al zie hoeveel je voor elkaar krijgt en maakt ben ik verbaasd (en jaloers!!). Heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die dino-kaart is echt mooi! Geniet lekker van je freubel-weekend! Wij zitten bij moeders op Texel :) Ook heerlijk. Het sneeuwt hier alleen... :( Nou ja, vrolijke Pasen! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...