zaterdag 16 februari 2013

Mijn blogplekje(s)

Ik zag vandaag bij de Punnik Kamer haar blogplekje (Merula deelde langer geleden haar bijzondere blogplek) en ik bedacht me dat ik van de week foto's heb gemaakt van mijn blogplekjes.
Nu heb ik dat eigenlijk bewust gedaan toen het er heel netjes uit zag, je ziet niks van al de dingen die ik normaal gesproken op de salontafel heb liggen en op de bank aan weerszijden naast me heb liggen (ik ben de enige die altijd op die bank zit, behalve bezoek ;)).
Maar het was dan ook opgeruimd voor het bezoek dat die dag voor dochterlief haar verjaardag kwam.
Maar je krijgt wel een idee van mijn blogplek cq knutselplek.

Je ziet ook op de foto onze salontafel, ik vind hem nog steeds helemaal super. Via marktplaats op de kop getikt toen ik met manlief ben gaan samenwonen. Hij heeft 28 laatjes, allemaal stuk voor stuk gevuld en vooral de kant die je ziet op de foto is gevuld met materialen en creaties.
Een lade met mijn stempels en stempelkussentjes en een lade met gummen en gutssetje, een lade met allemaal washi tape en vrolijke plakband, de la erboven liggen allemaal verschillende soorten plaksel in.

Onder de bank waar ik zit te bloggen en te knutselen, staan allemaal ikea opbergdozen met kralen op kleur en in de witte ladenkast liggen in de lades ook allemaal knutselspullen. Ja ik ben gek van laatjes. De witte ladenkast heb ik al heel lang, in 1988 gekregen van mijn ouders toen ik ben gaan samenwonen met mijn eerste man, de vader van Nicky. Hij is afkomstig van de V&D, mijn ouders hadden hem in het zwart. Nou ja mijn moeder heeft hem nog steeds ;).


Ook krijgen jullie nog een inkijkje op onze slaapkamer, mijn andere blogplek.
Wij gaan vaak vroeg naar bed, lekker warm onder het dekbed tv kijken en ik ben dan ook nog wel eens lekker aan het bloggen en zeer zeker als ik 's morgens vroeg net wakker ben of als ik 's nachts wakker lig.

Tsja met een iPhone kun je natuurlijk overal bloggen ;), die plekjes ga ik natuurlijk niet allemaal delen...zoals het toilet :p. Daar is namelijk helemaal niks leuks aan te zien, die is vrij saai. Ook heb ik het bewust in huis rustig gehouden qua kleur, het staat al vol genoeg ;).

Oh ja boven ons bed zie je het mega grote magneetbord hangen waar ik dreamboards/collages heb hangen die ik vorig jaar maakte en ook enkele Soul Collages en ook wat lieve engeltjes die ik kreeg van blogdinnen.


Warme creatieve groetjes van Susan




32 opmerkingen:

  1. Ik heb een kijkje bij je genomen, en vind het super gezellig bij je!
    Die tafel, i love him!!!
    Thanks for sharing it.
    Lieve groetjes Hester

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die tafel is geweldig hè?! Typt Susan vanuit blogplek het bed ;).
      We hebben all you need is love even op pauze staan, manlief wilde koffie en wilde even kijken of een Engelse vriend van ons online was. Dus dan maak ik meteen van de gelegenheid gebruik om effe mail te checken hihihi.

      Ik realiseerde me vanavond dat de bank en de witte ladenkast en de keukentafel de enige meubels zijn die uit mijn huis afkomstig zijn, de rest hebben we allemaal verkocht via marktplaats en samen op marktplaats andere meubels uitgezocht.
      Van hem is de tv kast (niet te zien op de foto) en de slaapkamer het enige dat over is en oh hier staat ook nog een wit dressoir wat ik nog heb uit mijn eerste huwelijk. De bank waar ik altijd op zit is uit Miami (van overleden exvriend), de fouton (het kussen van de bank) hebben we wel weer via marktplaats gescoord hihihi.

      Zo hebben we zes jaar geleden ons eigen plekje met meubels samen gesteld die we allebei mooi vonden. Manlief had licht eiken en daar heb ik niks mee. Maar de salontafel is het ultieme meubelstuk in ons huis waar ik nog steeds verliefd op ben ;).
      Knuff en gezellig dat je even op bezoek was!

      Verwijderen
  2. Ohh die tafel, love it! Neem aan da al die laatjes ook tot de nok gevuld zijn he?
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja veelal zijn de laatjes tot de nok toe gevuld, maar sommigen ook niet, die raken met de regelmaat van de klok leger en leger, dat is de snoepla :p.
      We hebben ook een lade waar alle afstandsbedieningen in liggen, die ligt gelukkig ook niet tot de nok toe vol en wat laatjes met kaarsen en ander spirtitueel spul...maar je snapt dat dat spul allemaal aan de andere kant ligt...voor het grijpen vanaf die bank waar ik ook vaak zit hoor ;).
      Knuff!

      Verwijderen
  3. Wat leuk om zo even binnen te kijken bij jou. En ook ik ben helemaal weg van je salontafel. O, wat veel plekjes om spulletjes in op te bergen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb er ook echt effe over zitten te denken, maar och moet kunnen toch. Jullie komen zo vaak op bezoek en mogen wel eens weten hoe het zou kunnen voelen om bij me op de bank te zitten. Alleen is het nu opgeruimd...over het algemeen staat er vanalles en nog wat op de salontafel ;) en ligt de bank bezaaid hihihi.

      Verwijderen
  4. wat kan binnen gluren toch leuk zijn!! :D dat is pas een handige tafel... ik ben nog maar net bezig maar heb nu al een hoop dingetjes, dangetjes en hebbedingetjes waar ik (nog) geen plek voor weet... dat is zo'n lade-tafel wel een uitkomst!
    Mooi huis, en wat fijn dat jullie het grotendeels samen hebben ingericht.
    Nog een fijne avond (in blogplek/bed) en prettig weekend.
    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die laatjes zijn heel handig en fijn. Ik moet wel zeggen dat ik de boel heb zitten te reorganiseren en eea omgegooid heb zodat al die knutselspulletjes een plek kregen. En geloof me er staat nog genoeg her en der waar ik nog geen goede opbergplek voor heb gevonden. Een groter huis zou heel handig zijn ;). Groetjess!

      Verwijderen
  5. hihi wat leuk zo binnen kijken idd. Je huis ziet er wel uit zoals ik me had voorgesteld bij jou! Overal ook foto's en mooie plaatjes aan de muur enzo. Lekker veel om te bekijken. En ded hoeveelheid kastjes is idd echt wel super.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik moet eerlijk zeggen dat die foto's en alle dingen aan de muur hier toch een twist punt zijn. Manlief boort niet graag in de muren, dus het heeft echt effe geduurd voordat het een beetje naar mijn zin is. We hebben nu een ophangsysteem aan de huiskamermuur en boven het raam.

      En nu we in de slaapkamer dat mega magneetbord hebben kan ik het daar ook wat pimpen ;).

      Verwijderen
  6. Heerlijke blogplekken zal ook eens een preview geven ;)
    Prachtige en super handige tafel zeg!!
    xe

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die tafel daar is iedereen hier toch ook weg van hè. Ik ben er ook heel blij mee dat hij op ons pad is gekomen.
      Manlief had een tafel gewild met een glasplaat en zo'n display in een lade. Voor autootjes of zo denk ik. Mij leek me die niet handig omdat ik altijd vanalles op de tafel heb liggen. Geloof me op de foto is hij zo leeg omdat er verjaardagsbezoek kwam ;).
      Ik ben nog steeds blij dat hij die display tafel misgelopen heeft hihihi, hij niet whahaha. Hij heeft het er nog steeds over ;).

      Verwijderen
  7. gezellig zo een kijkje bij je binnen

    die TAFELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL♥♥♥

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet dat er gezellig uit! Laatjes zijn inderdaad leuk en ja die salontafel is echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd. Ja ik ben verzot op laatjes en als ik ergens een geweldige laatjes kast zie loopt het slijm zomaar uit mijn mond hihihi...by matter of speeking hè ;).

      Verwijderen
  9. Haha, da's toevallig. Heb ik net vanmiddag wél mijn toilet op mijn blog laten zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja vroeger had ik een heel gezellig toilet met een hele wand met allemaal spreuken lijstjes (niet van die saaie die iedereen heeft, maar met wijze spreuken ;)) en ook een prikbord met allemaal ansichtkaarten.

      Op ons toilet hangen alleen maar twee Mini kalenders en een verjaardagskalender die ik al jaren heb en twee tijdschriften rekken. Maar de tegels rijken vrij hoog en dan heb ik toch minder de behoefte om die te pimpen.

      En het blijft een feit, ik ben hier komen inwonen. Ik vind het nog steeds moeilijk om maar zomaar alles te veranderen naar mijn smaak. Heb dat wel al gedaan, maar op sommige plekken helemaal niet ;).

      Verwijderen
  10. grappig is het om bij iemand binnen te kijken,
    ik had gedacht bij jou heel veel engeltjes te zien haha.
    ziet er knus uit
    Lieve groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi die staan over het algemeen allemaal op de tv kast en ook wat in de buffetkast. Op de witte kast staan er ook een paar en in die tak voor het raam hangen engeltjs en er hangt een mega engel bij het raam en nog wat andere engeltjes ;). Maar deze foto is van veraf genomen en zie je ze natuurlijk niet zo goed.

      Op mijn nachtkastje staat ook een hele verzameling, daar heb ik eens een foto van gedeeld op mijn engelenblog en op het witte dressoir staan er ook (niet op de foto) dus engeltjes te over ;) alleen nu niet zo zichtbaar.
      Knuff!

      Verwijderen
  11. Wat gezellig meis!!!!
    Dat je met al die laatjes nog wat terug kunt vinden hihihihi geweldig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa bij heel veel laatjes weet ik precies wat waar ligt. Sommige zijn niet zo veel gebruikt dus dan wil het nog wel eens gebeuren dat ik er een paar moet openrukken.
      Ook in de witte ladenkast wil het bij een la nog wel eens gebeuren dat ik eigenlijk altijd verkeerd zit, daar liggen verfspullen in en die ruk ik altijd open terwijl ik de andere erboven moet hebben hihihihi.

      Verwijderen
  12. Gezellig! En wat een mooie tafel!

    Groetjes,
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi die tafel is toch grote favoriet hè. Leuk om te lezen. Groetjess!

      Verwijderen
  13. Gezellig meis,en heerlijk zoveel laatjes, die zou ik ook heel goed kunnen gebruiken ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ken dat probleem dat je niet weet waar je heen moet met al die knutselspullen. Geloof me dat is hier ook nog steeds een probleem ;).

      Verwijderen
  14. Hihi, dat is leuk om even mee te gluren! Ik hartje de salontafel!! Zo krijg je nog een completer beeld van iemand want een kamer zegt toch ook veel. Mooie vlinder aan de muur! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat si leuk even bij je binnegluren. En wauw wat een latjes. heerlijk lijkt me dat. Lekker alles binnen handbereik op de bank.
    nog een fijne zondag

    lieve groetjes van Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh, geweldig!!! En zooo handig al die laatjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind het helemaal Susan, do not ask me why, haha.
    Veel laatjes, daar snak ik hier ook naar.
    Die vlinder in je huiskamer valt me op, hij is tof!
    Gezellig huis, Susan.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hihi lekker hoor al die verschillende blogplekken. Je woonkamer ziet er erg gezellig uit! Binnenkort gaat vriendlief foto's maken van mijn casa. Dat is natuurlijk voor de verkoop van het huis maar ik zal dan ook wat op mijn blog laten zien. Ik wil tenslotte niet achterblijven ;) Voor wat betreft je saaie toilet: Ik 'ken' iemand die denk ik het allergezelligste toilet van Nederland heeft: http://bien71.blogspot.nl/ ;-). Ik weet in ieder geval dat ik er echt van BAAL (na het zien van haar toilet dan) dat ik geen apart toilet heb en bij mij de pot gewoon in de badkamer staat haha.

    Anyway, ik vind je salontafel ook echt zo gaaf! En handig al die laatjes!

    Geniet van vandaag! Weet niet hoe het weer bij jullie is maar bij ons is de ochtend veelbelovend begonnen met een overheerlijk zonnetje! Knufff!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Binnenkijken... altijd leuk! ;-) Leuke salontafel! Mijn blogplek, moet ik misschien ook eens iets over schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...