woensdag 27 februari 2013

En dan nu de stempeltjes

Het posten van een blogpost via de Blogger app wil maar niet lukken, er was geen update en ik heb hem net eraf gegooid en opnieuw geïnstalleerd, maar dat maakt geen verschil. 
Hij blijft vast hangen bij publiceren...

Nu dan toch maar even de foto van de stempeltjes die ik vandaag maakte en ik post nogmaals de tekst die over de stempeltjes gaat;

Ik heb nu net ook stempeltjes zitten te maken. Ellen van ietsiepietsiekitschie vond het kittig katjes stempeltje wel leuk. 
Nu vond ik de eerste twee die ik vandaag maakte toch net niet goed genoeg, dus nog maar eentje gemaakt en ook een  roos stempel. 
De bovenste gaat dan naar Ellen of Ellen moet zoiets hebben van 'hey ik vind die beneden rechts of links leuker'. 


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

 1. hihi geweldig, en zolang de stempel goed afdrukt is het prima !!

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Ellen ja dat komt dat je bij dat stempeltje wat ik aan jou wil sturen, die drie stempelafdrukken ziet. Die andere had ik al uitgeprobeerd en hadden dus al inkt op hun lijfje gehad ;), deze nog niet. Merk dan toch dat ze na een paar keer stempelen het beter doen. Maar hij doet het hoor ;). Hihi en die andere twee daar vind ik ook nog wel een goed thuis voor :D.
   Knuff!

   Verwijderen
 2. Aah en hier kan ik gelijk je roos bewonderen.,,,,,mooi en knap gemaakt
  xe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha jij ook een beetje aan de computer problemen dus ;) Hier is gelukkig alles weer gefixt! Alleen nog ff wat dingetjes opnieuw installeren enzo. Verder gelukkig niets kwijt (denk ik tot nu toe). Je stempeltjes zijn ook weer leuk geworden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhm ja eigenlijk een heel klein technisch probleem want ik maak mijn blogposts meestal op mijn telefoon en de app werkt niet mee. Ja eigenlijk ben ik nu bezig op mijn zakcomputer hihihi. Wie had dat toch ooit gedacht hè dat we op zo'n mega klein schermpje zouden computeren!
   Oh wat fijn dat bij jou weer alles gefixt is! Ennuh thanks :D. Knuff!

   Verwijderen
 4. Leuk geworden! Ik maakte van de week nog een leuk appeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind allebei de katjes leuk :) En die roos! Echt knap zeg met al dat detail er in! Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen lieverds ja ik vind het toch wel knap van me. Ik schreef al net bij onze lieve tante Jannie dat ik de stempeltjes maakte bij kunstlicht dat zeker twee meter verder staat en op de bank met een schootdienblad.
  Als ik nu nog eens met een ander oog kijk naar de katjes dan zie ik nog wel waar het niet helemaal klopt, maar zien ze er alledrie toch goed uit.

  Zo deze dame heeft vandaag eens lekker uitgeslapen, na dagen van maar 6 uurtjes slaap had ik besloten om nu eens lekker te blijven liggen. Oh hoop zo dat vandaag het zonnetje goed doorkomt zodat alle sneeuw wegsmelt. Ik heb het er helemaal mee gehad dat ik aan huis gekluisterd zit. Manlief zei al gisteren 'alle sneeuw is weg!'. Ja dat kan wel voor hem betekenen dat de wegen vrij zijn, maar de fietspaden vaker niet en waar ik heen moet zijn aparte fietspaden en ik heb geen zin om op mijn bek te gaan. Eergisteren wel even naar 'de turk' gewandeld voor groente, maar op de voetpaden lag nog genoeg sneeuw. Zonnnnn, ik wil zonnnn ;).

  Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wil ook zon hoor én wolken!
  mooie poesjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo mooi. Vooral die roos. Héél knap.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...