donderdag 28 februari 2013

Kringloop Happiness

Vandaag was ik naar de kringloop, datgene waar ik naar op zoek was heb ik niet gevonden, maar ik heb wel hele leuke aanwinsten gedaan. Weet je wat zo bijzonder is dat ik aan enkele van jullie dacht toen ik mijn kringloop gelukjes vond.

Ik dacht aan Syl die altijd memory spellen vind.
Ik was al langer op zoek naar het memoryspel dat wij in onze jeugd hadden 'kom er maar eens achter'. Op een kaartje na is ie compleet (de tweede clown ontbreekt).
Het zijn zulke prachtige retro afbeeldingen dat ik er toch creatief mee wil gaan zijn en ter zijner tijd een leuke kunstzinnige creatie van ga maken. Thanks Syl voor de inspiratie :D. Oh ja ik vond ook een domino spel, maar zag nu pas dat er toch wel een heel aantal kaartjes gebroken waren. Och ja ik vind er wel een leuke oplossing voor en kan daar in ieder geval creatief mee aan de slag.
Nee Lien ik was niet in onze gezamenlijke kringloop, maar in Kerkrade...ja ook aan jou heb ik gedacht hihihi.

Ik dacht aan Lore creatief én aan Syl toen ik de twee leuke jurken vond. Lore showt altijd haar leuke outfits met ons en Syl is dé recykleer Queen... Nu ga ik deze jurken echt niet recykleren hoor want ze passen en ik ben er helemaal happy mee.

En ik vond nog iets en dacht daarbij meteen aan Moos. Ja Moos wat zou het zijn...zou het iets met hertjes zijn...Jaaaa ik vond een leuk gouden boekje 'Bambi'! En nu weet ik wel dat er meer dames zijn die hertjes leuk vinden, dus dacht ik ook meteen aan jullie allemaal. Want ik kocht het om een Give Away mee te organiseren...binnenkort...wordt vervolgd :D.


Vandaag kreeg ik ook leuke post, ik won namelijk bij Ingthings. Ik wist niet wat het zou zijn (ik had geschreven dat ik het lot zijn werk zou laten doen), maar kijkend naar wat de andere winnaressen wilden was ik er al over uit dat ik denkelijk de kaarten gewonnen had. Ze zijn van Nelleke Verhoeff - red cheeks factory. Leuk toch...kan ik weer andere dames happy mee maken ;).


Warme creatieve groetjes van Susan die verder vandaag helemaal niet creatief is geweest :).

36 opmerkingen:

  1. Goeie vondsten. Die jurkjes zijn gaaf.
    En ook nog een give-away ontvangen, leuk zeg.
    Enjoy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. feliesss met je prijs
    en wat een leuke dingen heb he gescoord en tevens aan dinnen in blogland gedacht hihi

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja lieverds jullie zijn een deel van mijn leven geworden. Ook al ken ik jullie niet reallife, dat we elkaar al eens ontmoet hebben. Zekers weten als ik jullie zou spreken op de blogontmoetingsdag waar aankleedpopje mee bezig is dan weten we meteen wie wie is en kunnen we reallife knuffelen. Knuff!

      Verwijderen
  3. haha ja we beinvloeden elkaar ook nog eens
    met al die kringloop schatten !
    maar je bent leuk geslaagd !
    :-)
    lieve groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja je ziet zoveel hertjes voorbijkomen en tsja dan ga je er vanzelf ook opletten. Net zoals die memory spellen, zou ik vorig jaar nooit aan gedacht hebben om naar uit te kijken hihihi.
      Zo merk ik dat ik iedere keer met een hele andere blik over een rommelmarkt of door de kringloop loop, je doet hier zoveel inspiratie op! Knuff!

      Verwijderen
  4. Leuke dingen gevonden weer. Maar je makt me nieuwscghierig door te schrijven dat je niet gevonden hebt war je naar op zoek was. Leuke post ook weer vandaag gezellig hé al die leuke post en dingetjes die we (bij elkaar) winnen. groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hihihi dat was ook voor een paar lieve blogsters wat ik zocht...maar dat komt wel goed hoor... Ja al die leuke post daar wordt je toch wel heel blij van en een dag zonder leuke post is wel afkicken hoor hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  5. Wat lief dat je nog aan ons denkt als je daar rondloopt... haha!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja gaat vanzelf hoor. Ik stond daar voor die enorme verzameling spelletjes enzo en moest meteen aan jou denken en aan Syl ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. wat heerlijk als je iets vindt waar je blij mee bent.
    Gezellig weer, leuke post.

    groetjes saskia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ben er ook helemaal happy mee vooral met die jurkjes :D en die leuke post die ga ik weer doorsluizen ;).
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  7. Ah, goed geslaagd hoor! Leuke spulletjes gevonden... Die oude spelletjes blijven leuk, daar kun je er niet genoeg van hebben vind ik ;-) Geniet ervan en een fijne avond! Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die spelletjes daar doe ik eigenlijk verder niks mee. In jeder geval niet ermee spelen hihihi. Maar dat memory spel daar wil ik toch wel iets creatiefs mee gaan doen zoals zo'n schilderij maken zoals Syl.
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  8. Ik had die kaartjes gezien bij Ingthings. Leuk he

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daar kan ik weer anderen happy mee maken ;). Dus helemaal happy mee :D.

      Verwijderen
  9. Helemaal leuk! En de kaarten zijn ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. BAMBI .... Bambi ..... BAMBI ..... Bambi ..... BAMBI ..... Ik heb tunnelvisie als het om hertjes gaat hihihi

    Een geslaagd tripje kringloop meis! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. zal ik je eens wat vertellen......dat linker jurkje heb ik laatst ook bij de kringloop in Tiel gekocht hahaha hoe grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi leuk jurkje hè?! Die andere is ook helemaal superrr :D. Zo happy mee! Warme groetjes en knuffels

      Verwijderen
  12. Vind het zo leuk dat je direct aan anderen denkt bij het vinden van die mooie spulletjes! :D Volgens mij typisch Susan.

    Gave kaarten en heerlijk toch, zo'n even-niet-creatief dagje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi nou of dat typisch Susan is weet ik niet. Ik denk dat wij hier op blogspot zowiezo veel aan elkaar denken. Ik voel me in ieder geval heel rijk met zoveel lieverds om me heen :D.
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  13. Wat een leuke spullen heb je gescoord bij de kringloop zeg.
    En dat de gedachtes bij bepaalde dingen of spullen uitgaan naar de mensen waar je mee blogt..hihih.
    Van harte gefeliess met het winnen van een prijs
    Lieve groet Hester

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja mijn lieve blogdinnetjes neem ik gewoon met me mee als ik naar de kringloop ga of in de winkel rondloop ;). Knuff!

      Verwijderen
  14. Wat een fijne spulletjes Susan, en leuk die vrolijke jurken!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die jurken hè?! Showde ze gisteren aan manlief en die had al zoiets van 'mag dat?!' maar 8 euries voor twee leuke jurken is natuurlijk niks. Je krijgt in de winkel soms nog geen leuke jurk voor 40 euries, ik kan het er ook gewoon niet aan uitgeven ;). Geef mij maar kringloop jurken :D.
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  15. Hoi Susan,
    Wat een leuke dingen heb je "gescoord" maar nog veel leuker dat je dan gelijk een aantal bloggers in gedachten hebt...
    Lief!!
    groetjes,
    Letty/Elle-Bee

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jaaaaaaaaaaaaa memory, hiep hoi !!
    En die jurkjes............ zó leuk ! Kijk.... dát vind ik dan weer niet :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Even een ander vraagje. Jij kent zoveel blogs en ik nog niet allemaal. Ik weet dat ik ooit eens heb gelezen dat iemand veel met de Dymo Lettertang doet. Deze persoon heeft ook een pagina waarin zij wil ruilen met mensen die vulling hebben voor deze tang. Weet jij misschien wie dat is? Ik heb misschien wel iets voor haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een prachtige kaarten! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een geweldige kringloopvondsten! Dat boekje van Bambi is ook echt te schattig :) Ik vond laatst (mijn laatste kringloopwinkel-bezoek waarbij ik nog iets leuks kon vinden) een kleurboek (nog niet in gekleurd) van Bambi. Was er ook helemaal blij mee. Nog geen flauw idee wat ik er mee ga doen maar dat komt vanzelf wel. De kaarten die je bij Ingthings won zijn ook mooi zeg! Geniet er allemaal maar lekker van! Knufff!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Als ik mijn kringloopvondsten op de blog moest zetten dan was er geen plaats meer voor wat anders. Ik ben een beetje verslaafd aan kringwinkelen zie je. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...