zaterdag 24 november 2012

Dag 345 - 'Kringloop' find

Vandaag deel ik een leuke rommelmarkt aankoop, die nog effe in de la beland.

Wij worden volgend jaar opa en oma van de dochter van manlief en tsja dan ga je automatisch toch uitkijken naar baby spul.
Ze wil geen tweedehandse kleding dus daar hoef ik niet naar te kijken óf ik zou al de boel moeten recykleren tot een leuk boxkleed of zo ;).

Het wordt trouwens een jongetje, dus ik moet mijn hele zienswijze aanpassen. Ik ben nu eenmaal gek van roze en tsja dat gaat hem niet worden. Blauw, Grijs, Groen en Beige waren de kleuren die ze leuk vind (ik heb het maar even voor de zekerheid nagevraagd ;)).
Maar ik zei vandaag al tegen manlief dat ik al 7 jaar in speelgoedwinkels kijk naar autootjes...Mini Cooper miniaturen hihihi...dus ik ben al wat meer op jongetjes gericht hihihi.

Maar deze houten letters en cijfers die magnetisch zijn blijven bij opa en oma...kan een baby nu toch nog niks mee en altijd leuk om hier ook wat te spelen hebben. Ik heb ook nog de Duplo van mijn dochter ;).

Ik heb vandaag geen zin om iets creatiefs te doen...ik heb creatief letters en cijfers uitgezocht of het compleet was. Ik heb het voor €4 gekocht, op de achterkant staat een prijs van €22,90 ;).

Oh en weet je...ik heb leuke hertjes hangertjes gekocht! Ik vind ze cute <3 and I blame you ;) hihi. Jullie hebben me aangestoken :p. Knuff!


Warme creatieve groetjes van Susan

**toevoeging om 19uur; ik ben toch nog creatief geweest :). Alleen kan ik het niet laten zien want het is een verrassing voor Jenneke. Ik kreeg vandaag leuke post van haar en opeens kreeg ik inspiratie.



14 opmerkingen:

  1. Grrr het hertje wil maar vooraan blijven staan, tsja de app van blogspot doet niet altijd wat ik wil.
    Oh ja alleen nummertje 8 is de enige waar ik maar eentje van heb, alle andere cijfers heb ik dubbele van of zelfs meer.
    En de letters zijn compleet, hoofdletter en gewone letter :D.
    Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Na 5 keer is het me gelukt om de foto's in de juiste volgorde te krijgen :D.

      Verwijderen
    2. ha ha ha ha je bent echt een ding ♥

      Verwijderen
    3. Tsja dat ziet er wat leuker uit als eerste foto ipv een stel vingers met een of ander ondefineerbaar dingetje :p hihi. Knuff!

      Verwijderen
  2. dat heb je echt hartstikke leuk uitgezocht voor de baby zeg, en zekers in huis houdat zodat hij daar ook wat te doen heeft, en duplo is echt voor iedereen ik heb 2 meiden en ik had het ook, ook de gewone lego hoor, zijn ze allemaal blij mee

    dat hertje....hier haan er een paar hevig op hun pen zitten knauwen van jaloezie ha ha ha...deze is ZOOOOOOO gaaf zeg ♥♥ ik knauw al net zo hard mee ha ha ha

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja ik moet eerlijk toegeven dat die doos me eigenlijk meer aantrok met iets creatiefs in gedachten en niet zo zeer baby in gedachten. Ik heb daar wel nog wat anders gekocht aan de kraam, een kadootje. Maar die ga ik hier nog niet laten zien. Ik had opa to be er maar even bij geroepen want ze hadden daar mooi houten speelgoed. Ik vond dat hij moest uitzoeken wat hij het mooiste vond ;).

      Ik kreeg trouwens net een hele leuke envelop met geweldig leuke kaartjes door de brievenbus. Zo liefff van je! Ik ga je nog effe mailen. Knuff!

      Verwijderen
  3. een bambi: mooi! dat kom ik dus nooit tegen in de kringloop :(
    enne proficiat met het oma worden!
    liefs els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi die bambi is niet tweedehands en ik heb daar een heel zakje van ;).
      Thanks voor je felicitatie :D. Knuff!

      Verwijderen
    2. jaaaaaaaaaaaa ik weet waar je ze haalt haha!

      Verwijderen
  4. oooh het hertje is wel echt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk die letters, altijd goed! En je hangertje is ook erg lief! Fijn weekend nog (ga je morgen naar de intocht in Heerlen)?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. fiew toch nog op het nippertje gelukt dus dat creatief gedoe ;)
    Enne gefeliciteerd dat je oma word (klinkt wel oud nu hoor;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve oma Susan,
    hihi dat klinkt best leuk.
    Geef ons maar de schuld van de bambi's ;) maar ze zijn dan ook erg leuk, die hangers.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh dat hertje is zo lief! En de cijfers en letters zijn later natuurlijk erg handig om jullie kleinzoon (klinkt dat niet gek haha) te leren lezen :-)

    Een vriendin van me is nu ook zwanger en ik loop echt al he-le-maal over van de ideeën! Een geluk dat het nog eventjes duurt voordat het er is want dan heb ik tenminste de tijd om er iets van te maken :-)

    Lieve groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...