donderdag 29 november 2012

Dag 350 - Al vroeg creatief

Zo ik ben al vroeg creatief geweest. Dat is vooral omdat ik vandaag mijn engelen oorbellen wilde dragen die ik gisteren gemaakt heb van Lapis Lazuli kralen.

Maar zoals gisteren al gezegd wilde ik eigenlijk een andere Lapis Lazuli ketting en ben ik vanmorgen dan ook meteen kralen erbij gaan zoeken. Ik heb gekozen voor kralen van Pyriet. Ik had eerst een hele vrolijke zomerse ketting ervan willen maken.
Maar bij het kijken in de blauwe kralenbak trok me geen enkele blauwe kraal me aan en opeens moest ik aan Pyriet denken (stille hint van de engeltjes ;)), dus heb mijn gevoel gevolgd.

Ik heb er ook meteen een armband bij gemaakt, die had ik nog niet en die past ook weer mooi bij mijn armband van Pyriet. En ook de Pyriet engeltjes oorbellen kan ik goed dragen bij deze combo.
Nu nog een Pyriet ring :p.


Warme creatieve groetjes van Susan


**Werking van Pyriet;
Pyriet is een sterk inzichtgevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen. Pyriet stimuleert de werking van de lever, helpt bij doorbloedingsstoornissen (bv. spataderen) en bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes

**Werking van Lapis Lazuli;
Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi! De combinatie van de stenen werkt echt goed! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie creaties! Ik snap wel dat je daar vroeg voor wilt opstaan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ontzettend mooi gedaan zeg!! i love it.........post is binnen....ik ga morgen overdag foto's ervan maken en dan maar het beste ervan hopen, had het net geprobeerd maar tis niet fraai om ze zo te zien.......mega blij............zet hier voor de rest niets neer maar je snapt wel dat ik fraai op mijn neus keek toen ik de kaart zag......FANTASTISCGHHHHHHH even als de rest xxx ook van de meiden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend bedankt voor de tips over postcrossing! :)
  Klinkt heel leuk! ik ga er nog maar eens goed naar kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi die oorbellen. En die stenen zijn extra mooi omdat ze zoveel krachten in zich hebben. Lapis Lazuli, de naam alleen al is leuk. Dank je voor al je lieve reacties op mijn blog. Op de één of andere manier krijg ik geen nieuwe posts meer via Bloglovin in mijn mailbox (van geen één blog) dus ik heb al dagen niets meer gelezen. Morgen ga ik uitzoeken wat er aan de hand is, anders moet ik je gewoon weer opnieuw gaan volgen!
  Fijn weekend en groetjes, Famke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooi! Ik stond bij die kerstmarkt gisteren bij de edelstenen kraam en vond het zo jammer dat je er niet bij was om uitleg te geven. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...