woensdag 7 november 2012

Dag 328 - Holy Stitch

Hallo lieverds ik was me net aan het bedenken wat ik vandaag met jullie zal delen, want ik heb de hele dag duizelig in bed gelegen en ga zo weer terug...lig er inmiddels al weer in ;).

Bladerend door mijn foto's zag ik het affiche van 'Holy Stitch' dat ik bij het blog 'Blij met kleur' ( http://blijmetkleur.wordpress.com/ ) heb gepikt.
Ja hoor die had ik toch al in de planning staan om met jullie te delen.

Dus voor de noordelingen onder jullie...er is dit weekend een leuke markt in Leeuwarden, in een oude gevangenis nog wel.
Holy Stitch heet de markt voor creatievelingen.
http://holystitch.webklik.nl/

Wish I lived closer...ze hebben ook een goodie bag met daarin iets van Readkapke én Pipowagen aan zee, twee andere blogs die ik volg. Ik ben heel benieuwd of een van jullie gaat, if so...heel veel plezier!


Warme creatieve groetjes van Susan


Ik kopieer hier even het reclame stukje van de koopzondagen website http://www.koopzondagen.net/evenementen/dagje_weg_Leeuwarden.html

Op 10 en 11 november vindt de achtste editie van Holy Stitch plaats: tijdens deze bruisende bajesbeurs wordt voormalig gevangenis de Blokhuispoort in Leeuwarden omgetoverd tot een tweedaagse DIY & crafty markt met hip en handgemaakt uiterst hoog in het vaandel.

Gedurende dit bijzondere evenement presenteren en verkopen ruim 50 vlijtige fröbelaars hun standwaar vanuit een eigen gevangeniscel, waardoor standhouders als het ware voor twee dagen over een klein winkeltje beschikken in een wel heel unieke omgeving.
Op deze manier vormt Holy Stitch een ludiek portaal voor rasechte handwerkprofessionals, maar is deze beurs ook een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld mamma’s met een webwinkel of jonge designers om uit de schaduw te stappen en hun maaksels aan de buitenwereld te tonen.
Alle standhouders onderscheiden zich door het maken van eigenzinnige producten met vooral veel kleur en een eigenwijze inslag, en een dikke knipoog naar het nuffige imago dat handwerk eigenlijk nog steeds een beetje heeft. Ook is er ruimte voor echte vintage in de vintagehoek en lekker veel retroprintjes, voor de gelegenheid in een hip jasje gestoken.

Aan het goede doel is ook gedacht in de vorm van een ouderwetse loterij, waarvan de opbrengst aan stichting Kat In Nood wordt geschonken. Bovendien ontvang je bij besteding van 25,00 een tegoedbon voor een propvolle Holy Stitch Goodie Bag, maar wees er snel bij want op is op. Creatievelingen kunnen aanschuiven bij een van de vele workshops om de gevangenis te verlaten met een waanzinnig kunstwerk van eigen hand en voor de kleine boefjes is er kinderopvang, waar ze in een heuse cel met een leuke kinderfilm, knutselwerk en schminken worden vermaakt.
Vergeet vooral niet een rondje door de Blokhuispoort te sjokken; wandel mee met de rondleiding en duik met een enthousiaste gids in de spannende geschiedenis van deze eeuwenoude gevangenis.

Hip haken, Zpagetti, eigenwijze designer toys, snorretjes, amigurumi en overheerlijke cupcakes...inmiddels trekt Holy Stitch ruim 4500 bezoekers naar de Leeuwarder petoet, dus jij bent er deze keer toch ook weer bij?

6 opmerkingen:

  1. jammer dat het zo ver weg is idd...... snif snif

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk gevonden zeg ☺ en wat leuk dat ze dat doen
    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Da's een beetje ver voor ons he...? Jammer!
    Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee! Duizelig in bed? Dat is niet goed! Je hebt toch geen last van je evenwichtsorgaan ofzo he? Een kennisje van me heeft dat nu en die is er nu al heel lang zoet mee. Voordeel: als je van achtbanen houdt is het misschien wel leuk want zo schijnt het de hele dag te voelen...

    Hihi Holy Stitch, je vliegt van de ene naar de andere kant van het land. Maar Leeuwarden is ook voor ons weer wat ver om 'even' heen te gaan. Wellicht dat we volgend jaar wel in Friesland wonen, dan zou ik er zeker even gaan kijken! Lieve groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat vervelend voor je dat je zo duizelig bent, ik hoop echt dat je je wat beter voelt vandaag!
    En wat lief dat je reclame hebt gemaakt voor HolyStitch en mijn blog, echt leuk. Ik hoop op een heel gezellig weekend met veel bezoekers, jammer dat jij zo ver weg woont.
    Beterschap en groetjes,
    Famke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Thanks girls voor jullie beterschapswensen en lieve berichtjes. Ik ben weer helemaal opgeknapt, gisteren was ik ook niet meer duizelig, maar wel erg zwakjes en nog niet okay genoeg. Vandaag voelde ik me weer goed genoeg.

    Ja Holy Stitch lijkt me echt een super event om heen te gaan, maar een heel klein beetje héél verrrr weg :p hihihi. Famke een hele goede verkoop gewenst en veel workshop afspraakjes! Dikke knuffel voor jullie allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...