dinsdag 6 november 2012

Dag 327 - Close Ups van mijn 'Beleef' aankopen

Vandaag doe ik het rustig aan.
Ik merkte gisteren dat ik wat keelpijn had, hoofdpijn etc dus besloot ik vandaag een rustdag te hebben.

Lekker een dagje uitslapen, goed voor mezelf zorgen, dus geen creatie vandaag. Maar wel nog een paar close up foto's van mijn aankopen.
Ik zag dat het hertje niet duidelijk op de foto was. En she or he is so cute.

En een paar van de kettingen die ik gisteren gekocht heb, zo'n mooie houten kettingen. Ik weet nog niet of ik ze uit elkaar haal, vooral die twee met dat 'leren' lint zijn erg mooi zoals ze zijn.
Maar normaal koop ik dus nooit kant en klare kettingen en laat ze zo, ik koop ze meestal om ze uit elkaar te halen en mijn eigen draai eraan te geven, edelstenen kralen toe te voegen...

Lieverds ik wens jullie nog een mooie avond toe, ik merk dat het me goed doet om een dag helemaal niks te doen...wie weet morgen nog wel een dag, ik heb geen zin om ziek te worden...maar ja wie wel hè ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

20 opmerkingen:

  1. ow het hertje is idd erg lief!
    Beterschapjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja lief is het hertje hè, uit 1926 als ik het me goed herinner. Staat een jaartal onderop ;) en al die hertjes die ik hier tegenkom en nu dus ook op Leef op de Tuute (plastic zakken) en tussen de curiosa...kon ik het dus niet weerstaan :). Knuff!

      Verwijderen
  2. oei dat zijn zeker mooie kralen ♥ doe maar lekker rustig aan en ik hoop op een betere dag voor je morgen
    mooie spulletjes ook voor de rest ☺
    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Jenneke ja die houten kralen voor een prikkie en ook nog zulke mooie. We zullen zien wat we ermee doen. Knuff!

      Verwijderen
  3. oooh, wat zijn deze hertjes lief!!!
    Mocht je ziek worden, dan wens ik je veel vertroetelingen toe, kopjes thee, dekentje over je heen op de bank en een fijn tijdschrift om in de lezen.lieve groetjes kathy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Kathy, ik heb mezelf goed vertroeteld. Lekker uitgeslapen iedere dag en soms ook de hele dag in bed gelegen, films gekeken. Ik hoop morgen tijd te hebben om jouw verrassing op te sturen (het ligt hier al een tijdje op tafel ;)). Knuff!

      Verwijderen
  4. Lieve Susan, beterschap!!
    En je hertje vind ik zoooo lief.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd. Ja het is echt een lieverdje hè. Oops ik ben verkocht... Hertjes mania... Oh hoe kom ik nu van die verslaving af?? ;). Knuff!

      Verwijderen
  5. Oh ik vind de twee eerste kettingen er mooi!
    ps: je pakje kwam gister toe! Leuk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is heel fijn om te horen dat de Give Away gearriveerd is met die lading gulden zegels ;). Heel veel plezier ervan! Knuff!

      Verwijderen
  6. Awww dat hertje is echt super schattig! Heel veel beterschap! Hoop dat je je vandaag iets beter voelt. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja schattig is ze hè?! Ze ligt hier lekker op tafel bij retro engeltjes te genieten. Knuff!

      Verwijderen
  7. Lief hertje!! En de kaarten zijn ook erg leuk. heel veel beterschap! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo eerst even een algemene reactie, ik ben gelukkig niet ziek. Maar als ik zoiets merk en ik verkeer in de luxe om het rustig aan te doen, dan 'ziek' ik alvast uit voordat het kan toeslaan ;) hihi. Extra slaap, nu ook dus en lekker niks doen heeft me goed gedaan. Normaal zou ik vandaag ook nog thuis blijven, maar ik spring dadelijk op mijn fietsje de stad in en ga even lekker bij een vriendin aan. Manlief zag haar gisteren en zag dat ze het nodig heeft en zei dat hij mij zou langssturen ;). Maar ik doe het verder ook rustig aan hoor, ga denkelijk wel ook nog effe langs de action want dochterlief kwam met mooie harten thuis, eens kijken of er nog zijn. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mmm ben toch niet okay. Ben flink duizelig, dus lig weer terug in bed. Had ook op de bank kunnen gaan liggen, maar is hier warmer ;). Lieverds ik doe het rustig aan en probeer straks nog te reageren op jullie reacties. Knuff!

      Verwijderen
    2. Denk maar eerst aan jezelf! :-)
      Rusten dus ;-)
      Veel beterschap!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...