zondag 10 juni 2012

Dag 177 - Pat's Creatie

Tsja vandaag gaat het niet echt lukken om creatief te zijn. Op de eerste plaats zijn we lekker lang in bed blijven liggen en daarna op ons gemak om een uur of wat gegeten (brunch kan ik het niet noemen ;)) en daarna zijn we op bezoek gegaan bij vrienden.
Gerwin zou alleen thuis zijn en zouden niet lang blijven, maar Pat kwam ook niet zo heel veel later thuis met de girls, dus zijn gezellig blijven hangen.
En het ziet er nog niet naar uit dat we snel naar huis gaan, dus deel ik Pat's nieuwste creatie.

Ze was een aantal weken geïnspireerd door kransen (ze had toen de ballonnen krans gemaakt) die ik had laten zien op een blog en nu heeft ze zelf deze gemaakt.

Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. Ze heeft dus al deze strikjes een voor een gestrikt aan de hartvormige krans. Ik vind het er in ieder geval harstikke mooi uitzien.
  Zijn inmiddels weer thuis en heb even wat opgeruimd dat nog steeds moest gebeuren (krijgen dadelijk een logé die vanuit Praag onderweg is en al een aantal files achter de rug heeft). Ik had eerst nog wat willen maken, maar zit nu lekker op de bank naast manlief te relaxen.
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ja leuk is die hè, die van mij heeft nog de parapluutjes erin. Ik verander niet zo snel van interieur. Ik ben wat dat betreft heel behoudend, heb jaren dezelfde kussens en de rest eigenlijk ook hihi. Knuff van Ikke !

   Verwijderen
 3. Ik sluit me helemaal bij Sil aan! Leuk om je altijd lange en leuke verhalen te lezen en sorry voor zo weinig reactie van mij kant!!! Helaas is tijd niet te koop!!!! Dikke knuffel terug!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh girl dat maakt toch niets uit. Je hebt ook nog je baan, je gezin en al je creatieve uitspattingen. Ik vind het allang leuk als je zo af en toe een berichtje achterlaat. Knuff!

   Verwijderen
 4. Whaha ja zoveel willen maar de tijd vinden hè ;)
  Jij ook bedankt voor je lieve en leuke reacties :D
  Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...