donderdag 31 mei 2012

Dag 168 - Vlooienmarkt en Kerkhof in Boedapest

Vandaag zijn we met ons tweetjes op stap geweest door Boedapest. Een vlooienmarkt en het kerkhof stonden nog op onze verlanglijst.

De vlooienmarkt Ecseri viel echt heel erg tegen, echt tien keer niks. Maar het kerkhof Kerepesi maakte alles goed. Echt een top kerkhof, voor mij was dit de zevende hemel. Ik heb ruim 150 foto's op het kerkhof gemaakt. Heb super genoten van de prachtige natuur met daar tussen de oude graven. Het was echt helemaal te gek, we hebben er toch snel twee tot drie uur overheen gelopen en ik ben mijn man Arno toch ook wel heel dankbaar dat hij daar met me heen is geweest en niet al na een kwartier of zo ervan af wilde. Hij heeft misschien nog wel meer foto's als mij gemaakt.
Weet je mijn man kan soms een brombeer zijn, maar hij kan ook zo lief zijn dat hij toch zoiets samen met mij doet en mij mijn gang laat gaan.

De foto rechtsboven is van de collage die ik net gedeeld heb op mijn engelenblog www.anangeleachday.blogspot.com
Met daar beneden een foto van in het museum dat er bij het kerkhof hoorde (ik was op zoek naar ansichtkaarten, die ik niet heb kunnen vinden). Het was een uitvaartmuseum, ik vond het wel wat hebben. Maar het kerkhof zelf is tig keer prachtiger :D.

De foto van die auto (Trabant denk ik, maar kan ook zomaar een andere zijn geweest) heb ik genomen vlak bij het kerkhof met de tram op de achtergrond.
En de foto van het gereedschap is van op de vlooienmarkt, ik vond al dat gereedschap dat daar al jaren lag weg te roesten wel wat hebben.

4 opmerkingen:

 1. Oops ik ben wat vergeten ;).

  Warme groetjes van Susan :)
  Het is hier trouwens nog prachtig weer, maar zou vanaf morgen minder/slechter gaan worden. Het is de bedoeling om morgen naar Praag te gaan rijden met ons tweetjes.
  Robert is de enige van het groepje die nog hier in Boedapest is gebleven maar die blijft denkelijk hier nog een aantal dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, wie wil dat geroeste gereedschap nou? Het maakt wel een leuk plaatje. Maar ik kan me voorstellen dat je niets naar je gading gevonden hebt. De begraafplaatsfoto's zijn prachtig! Benieuwd naar de rest! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat bedacht ik me ook toen ik die stapel roest zag ;).
   Ik heb wel iets gevonden hoor, ik heb twee oude ansichtkaarten gekocht :).

   Begraafplaats was echt Top!! Knuff!

   Verwijderen
  2. Gelukkig maar :) ansichtkaarten zijn altijd fijn!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...