dinsdag 8 mei 2012

Dag 145 - Edelsteen en Orgonite Creaties

Vandaag deel ik dan met jullie de edelsteen en orgonite creaties. Ik heb gisterenavond laat en vanmorgenvroeg nog wat mallen gevuld.
Het is en blijft iedere keer een race tegen de klok zodat de hars niet hard wordt in de maatbeker. Dus niet echt lekker relaxed werken, maar het resultaat mag er zijn.

De zilverkleurige zijn dus de orgonite creaties, gevuld met aluminium en glasheldere giethars én een bergkristallen punt(je). Als je even op 'orgonite' klikt bij labels dan kun je er meer over lezen bij mijn post 'mijn orgonite verhaal'.

Wat betreft de edelsteencreaties, de draak is gevuld met rozenkwarts, de witte engeltjes met seleniet en het blauwe engeltje met kyaniet.

Het heeft lang geduurd voordat ik dan eindelijk mijn eigen engeltjes kan maken. Het is niet makkelijk om engeltjes te vinden waarbij de basis niet te smal is ten op zichte van de vleugels. Maar nu heb kan ik dus mooie engeltjes maken :D.

Dat ene platte orgonite engeltje helemaal rechts is een beetje mislukt, het is niet helemaal gevuld met aluminium, maar ik vind het wel wat hebben. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn creaties vinden.

Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. jaaa! Ze zijn super mooi geworden!! Je mag er heel trots op zijn hoor!!! Hoe groot zijn ze? want dat kan ik eigenlijk niet zo goed opmaken vanuit de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je complimenten, ik ben er ook erg blij mee en ook zeer zeker trots op.
   Ik heb op dit moment alleen de grote engel van de drie bij de hand (het origineel) en die is dus 8cm hoog bij 3cm diep. Dus zo kun je alvast een beetje inschatten hoe groot of klein ;) de rest is.
   Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen
 2. Hihi ja vooralsnog schenk ik ze eerst aan mezelf en er zijn ook nog wat reiki vriendinnen die al langer om engeltjes vragen om te kopen. Dus komt helemaal goed. Maar als er straks eens mensen zijn die willen swappen of kopen. Dan hoor ik het graag. Maar eerst gaan we binnenkort lekker op vakantie en daarna heb ik weer wat meer tijd om te produceren ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo ik ben een nieuwe blog gaan volgen. An angel a day. Blessed me by the way.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi wat leuk. Wie weet win je wel en krijg je het orgonite engeltje toegestuurd

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...