vrijdag 18 mei 2012

Dag 155 - Notitieboek/Schetsboek bekleed

Ik heb net mijn schetsboek af. Ik wil natuurlijk toch op vakantie creatief zijn (365 dagen creatief, dus ook op vakantie ;)) en neem dit schetsboek mee op vakantie.

Het was nog even moeilijk om een schetsboek te vinden met harde kaft. Maar het is me gelukt en ik wilde het toch even bekleden.
Ik heb een mooie kaart van Happinez genomen. De stof voorop is van een fleecedeken van de Ikea waar ik al eens stof van gebruikt heb om een kussenhoes voor mijn dochter te maken. De achterkant is van een of ander retro gastendoekje ;).

Ik ga er weer vandoor, ik hoop op onze kampeertrip toch iedere dag een blogpost te kunnen doen.
We gaan met onze Mini (Innocenti Mini Traveller uit 1969) samen met 6 Mini vrienden uit Nederland, Engeland en België de trip maken naar Hongarije alwaar de Internationale Mini Meeting gehouden wordt in Balatonfüred.
We gaan via Kassel - Dresden - Praag - Bratislava naar Balatonfüred.
De terugweg zullen we denkelijk met ons tweetjes doen. We willen Budapest voor een paar dagen bezoeken en willen Praag ook nog wat langer aandoen.

Mijn dochter blijft alleen thuis, maar zal gezelschap hebben van mijn moeder. Ze is dan wel al 19, maar om al die tijd alleen thuis te zijn is natuurlijk niet echt leuk en mijn moeder vind het gezellig en gaat hier lekker van onze tuin en ons lichte huis genieten ;).

Warme creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

 1. Geniet van je vakantie!!! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijne vakantie! Hopelijk veel moois en lekker rust voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk en heeeeeel veeeeeel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor jullie lieve berichtjes. Gaat helemaal goed komen, morgen alles zover klaar maken (dat wordt nog flink stressen) en dan zondag een poging doen om nog lekker uit te slapen en dan gaan met die banaan...uhm Mini ;). Warm groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hele fijne vakantie toegewenst. Veel plezier. Lieve groetjes van Korina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk boekje geworden! Opdat je fijn mag doedelen! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks. Heb gisteren gedoodled... Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...