dinsdag 29 december 2015

Laatste Dankbare Dinsdag

Hey lieverds vandaag is dit de laatste dankbare dinsdag blogpost en ik ben me echt heel hard aan het bedenken wat ik met jullie ga delen vandaag. 
De afgelopen kerstdagen hebben we lekker helemaal niks gedaan, dus heb daardoor ook niet echt wat te delen. Vanaf kerstavond heerlijk geluierd in bed :). Dankbaar voor de qualitytime met manlief. 


Ik was wel weer creatief in de keuken en maakte twee quiches à la Susan, het recept deelde ik al eens hier ;). http://365dagencreatief.blogspot.com/2013/02/quiche-la-susan.html
Allebei dezelfde basis, een groentemix van prei, uien, courgette en champignons. Maar in eentje deed ik wortelen erbij en de andere broccoli. Dochterlief en haar vriend hebben er samen met mij op kerstavond van gesmuld. We hebben met z'n vieren een hele gezellige kerstavond gehad, ook iets om heel dankbaar voor te zijn. 


Ik deed mezelf Sendra laarzen kado en kocht ook nog twee Tante Betsy jurkjes in de uitverkoop. Om mijn rekening enigzins te herstellen heb ik wel als een gek een paar jurkjes verkocht ;). Dankbaar voor de mooie deals. 


Ik kreeg nog van een aantal lieverds leuke kerstpost, maar daar heb ik even geen foto's van. Dankjewel aan alle lieverds waar ik kerstkaartjes en lieve post van kreeg. Er vlogen van mijn kant ook heel wat engeltjes de deur uit...hierboven bij Sandra in de boom. 


Sorry girls dit is niet echt een gezellige kwebbelblogpost, manlief wil film kijken en ik wil toch vandaag een blogpost hier delen en niet weer pas morgen. Morgen komt er weer een winactie op mijn Tante Betsy blog ;). http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/
Daar blog ik wel dagelijks...ik mocht pas een winactie doen van sponsor Sokken-online.nl en vandaag 'sprak' ik Ambela van Ambela Factory http://ambelafactory.nl/ en die gaat eens nadenken over een leuke winactie op mijn Tante Betsy blog. Ze heeft nu eentje op Facebook! Check it out!
Ik bestelde ooit eens bij Ambela mijn brandweer rode omslagdoek, de groene omslagdoek liet ik onlangs door iemand via Markplaats voor me maken/haken ;). 


Dankjewel lieverds dat jullie me nog steeds volgen en gezellige berichtjes achterlaten. Dikke dankjewel knuffels!

Warme creatieve groetjes van Susan

4 opmerkingen:

 1. Genoeg om dankbaar voor te zijn :-))
  Jou kennende komen er nog genoeg gezellige kwebbelposten. Het is nu gewoon even cocoontijd voor jou en Manlief xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best een dankbare kwebbelpost hoor
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve susan bedankt voor je lieve post , fijne jaarwisseling gr marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt jezelf goed verwend! Moet ook! Een fijn uiteinde en een mooi en kleurrijk 2016!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...