woensdag 23 december 2015

Kerstgroetjes van Susan en verrassingspost

Hey lieverds her en der kreeg ik al te horen...lezen...dat mijn verrassingspost goed is aangekomen. 
Ik verstuurde dit jaar weer engeltjes naar een aantal blogsters, maar een aantal dames kregen er ook nog een extra kaartje bij (had ik tijdens de Geefmaand November willen versturen ;)) of soms nog een extra engeltje, ik volgde gewoon lekker mijn gevoel. 
En natuurlijk had ik beloofd dat er een aantal dames verrassingspost zouden krijgen, ik schreef tien namen op en nummerde ze. De nummertjes schreef ik op een blaadje en trok er drie uit. 
Esther van Pippa's Hus kreeg verrassingspost, Christel van Houtendraad en Esther van Espiratie. 


Ik stuurde ook nog naar jurkjes vriendin Petra leuke post, het beloofde jurkje voor dochter Marit en nog wat ander leuks. 


Ik zag opeens de kerstboom paspop voorbij komen tussen mijn afbeeldingen, die heb ik hier nog niet gedeeld. Nee girls die heb ik niet thuis staan, die staat bij de receptie op mijn werk, vlak bij onze afdeling. Ik mocht het corset naaien, mijn collega's deden de rest (ik was die week ziek thuis).
 

Oh girls ik ben een beetje leeg, waarover te bloggen?
Oh ja ik deelde net mijn outfit op m'n Tante Betsy blog, een jurk uit een oudere collectie...maar eigenlijk gaat het om de quiches die ik maakte. Eentje met wortelen en eentje met broccoli, verder zit er ook nog gekookte aardappel in, een groentemix van uien, prei, courgette en champignons. Ooit deelde ik het recept à la Susan ;). 


En gisteren deelde ik een creatieve foto, ik ben weer bezig aan een lappendeken in opdracht. Volgend jaar maak ik hem af ;). Morgen nog kerstontbijt en dan lekker een weekje vrij. 


Lieverds hele fijne feestdagen gewenst! Het zal niet voor iedereen allemaal zo feestelijk zijn, dierbaren worden gemist...overleden dierbaren, maar ook dierbaren waar geen contact mee is...bij ons is dat laatste het geval. Manlief is naar mijn idee altijd een beetje grumpy, ik neem aan dat hij zijn kids mist. Ja girls jammergenoeg is er nog steeds geen contact...ook al woont zijn dochter bovenaan in de straat, het is zoals het is. Tsja dat krijg je met gescheiden gezinnen...gelukkig komt dochterlief samen met haar vriend morgen gezellig op bezoek, samen de All you need is love kerstspecial kijken en lekkere quiche eten. Verder vieren wij niks en genieten lekker met ons tweetjes van quality time en kijken we eindeloos films ;). Dikke kerstknuffels van Susan


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Wat een gave kerstboom bij je op het werk. Het corset ziet er top uit!

  Fijne kerst, groetjes Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja helemaal heppie met het paard van Pippi (zie esenbritt.blogspot)
  THNXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nogmaals bedankt! xxx
  Geniet van jullie qualitytime!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach lieverd in elke familie is wel wat hoor.. bij ons is het hetzelfde liedje. En als mensen eens wat meer begrip hadden en kunnen vergeven dat zag de wereld er een stuk beter uit. Het is moeilijk. Lekker hoor een hele week vrij lekker genieten van alle feestdagen..

  Lieve groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zag het vanmiddag bij de andere kaartjes. Dank je wel lieverd. Weet je dat je engel qua kleur helemaal perfect is in mijn kerstboom, zelfde kleuren, weet je nu ook gelijk waar hij/zij hangt. Een ere plekje.
   dank je wel....

   Lieve groet,dinah

   Verwijderen
 5. Je mooie engeltje hangt al op hier en de ander netjes aan Ellis afgegeven. Hopelijk heb je mijn kaartje ook op tijd gehad. Hele fijne dagen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, jammer is dat he? Het zou zo fijn zijn als het anders was... Gaan jullie weer lekker met z'n tweetjes de hele dag in bed tv kijken? Zo leuk zoals jullie met z'n 2-en genieten! Ik vind de kerstjurk echt prachtig, zo mooi gemaakt! Fijne dagen meis, geniet van de tijd met je geliefden. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij ook hele fijne feestdagen!!
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...