zaterdag 20 december 2014

Tante Betsy and a little help from you girls

Goedemorgen lieverds ik heb eigenlijk niet zo heel veel met jullie te delen. 
Ook nog geen mooie foto's in Tante Betsy jurken, ik heb me tot nu toe weten in te houden om er nog meer te scoren.


Selfie's maken wil nog niet zo heel goed lukken, but you get the picture ;). 


Ik merk dat ik toch het allervrolijkste word van de kleurige jurken, mijn blauwe bloemenjurken, maar ook mijn groene en roze polkadot. Je wordt er instant vrolijk van. 
Hier zie je ook meteen mijn nieuwe winterjas en de brandweerrode omslagdoek van Ambela staat er ook super bij. 


En ik hoop in de kerstvakantie de binnenvoering van mijn roze winterjas te kunnen gaan maken. Het zal nog een heel gepuzzel worden, maar het gaat me vast lukken. 
Ik heb foto's gemaakt en instructies opgeschreven welk pand aan welk pand vast gemaakt moet worden. 


Ik heb ook een vraag aan jullie. Ik doe mee aan een winactie van IAK, iedere dag een wens. https://www.iederedageenwens.nl/stemmen/lasapparaat-voor-mijn-man-om-onze-classic-mini-te-herstellen/?w=1101

Om een lasapparaat voor manlief te winnen en ik zou jullie hulp kunnen gebruiken. 
Wil je meehelpen vul dan je emailadres(sen) in en klik op je inbox op de link 'Bevestig stem'. That's it!


Het zou helemaal super zijn als we zo'n lasapparaat zouden kunnen winnen zodat manlief nog meer gemotiveerd wordt om verder aan onze classic mini te werken om hem te restaureren. 

Deze foto is gemaakt in Zwitserland toen we daar op een internationale mini meeting waren in 2011. We zijn er ook nog mee naar Hongarije geweest maar sindsdien staat hij stil. 


Hij heeft onlangs een spit via marktplaats weten te bemachtigen om de auto in vast te zetten zodat hij makkelijker aan alle kanten van onze auto kan werken in onze krappe garage (gewoon zo'n garagebox ;)). 
Alle beetjes helpen om onze Innocenti Mini traveller uit 1969 te restaureren. 
Dus jullie stem kunnen we goed gebruiken om het IAK te laten zien dat die wens een mooie wens is om te vervullen (zij kiezen zelf de 30 wensen uit). Dankjewel girls!

En deze foto is op weg naar het IMM in Denemarken in 2007, al een hele tijd geleden. 
Komend jaar gaan we naar Litouwen...in onze andere Mini die hij ook zelf helemaal in elkaar gezet heeft ;). 


Oh ja er loopt ook nog een give away ter ere van het 3 jarig bestaan van mijn blog, een sprookjes give away. http://365dagencreatief.blogspot.nl/2014/12/365-dagen-creatief-blogfeestje.html
Mmm eigenlijk wel een give away waar het grootste gros van mijn volgsters niet zo veel aan heeft. 
Tenminste er zijn tot nu toe weinig gegadigden, maar lieverds als jullie een heel klein beetje reclame voor me zouden maken zou dat geweldig zijn. 
Wie weet verzin ik in het begin van het nieuwe jaar wel een andere leuke give away waar iedereen enthousiast van wordt. 


En als jullie nu door mij aangestoken zijn tot het kopen van Tante Betsy jurkjes, maak er dan een blogpost over, tag mij erin en vertel het ook even aan mij. 
Wie weet krijgen we dan Tante Betsy zover om hier een leuke winactie te organiseren. Zou toch super zijn?!


Ik ben wel nog in de verleiding gekomen om twee paar supervrolijke laarzen te kopen op marktplaats voor onder mijn Tante Betsy jurken. Hopelijk passen ze me. Maar ik heb ook alweer een paar verkocht ;), dus probeer zo ook een beetje evenwicht in mijn laarzenverslaving te houden hihihi. 

Lieverds heb een fijn weekend! Dikke knuffels van mij. Klik je nog even door om te stemmen voor me/ons? :D


Warme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

 1. Zo lieverds het is alweer 6.16uur, ik ga hopelijk nog lekker even een paar uurtjes naar dromenland. Dat zou ik wel nog goed kunnen gebruiken want ben al drie dagen vroeg wakker... Dikke knuffels!

  555: Huge changes are rumbling throughout your entire life! To keep these changes on the highest possible course, be sure to keep your thoughts positive, and stay centered in prayer and affirmations.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, wat een enthousiasme, vind ze zelf ook super, maar draag het meeste HalsOverKop, dat is wat dikkere kwaliteit. Zal jij vast ook heel mooi vinden! Geniet van je jurken, groet, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks :). Ja die halsoverkop jurkjes zien er ook leuk uit maar ik ben zelf niet zo van de retro stijl. Ook niet bij Tante Betsy hoor, that's not me ;). Maar de retro patroontjes hou ik dan wel weer van, maar het meest nog van polkadots en bloemenpatronen :D. Warme groetjes terug!

   Verwijderen
 3. Wat zie je er stralend prachtig uit in die vrolijke jurkjes! En wat een mooie foto uit 2007, powergirl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die rozen zo prachtig op die jurken. Prachtig en zo vrolijk. Tja geen saaie grijze winter voor jou.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè ik ben er ook verliefd op en op polkadots :D. Nee voor mij geen grijze winter, ik ben het stralende middelpunt ;). Knuff!

   Verwijderen
 5. Ooooh die turkoise met roosjes die wilikookwilikook X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha die zouden ze zomaar wel eens in jouw maat kunnen hebben. Als ik maar L heb dan heb jij zekers S...heb op MP al leuke in kleine maten zien langskomen...zucht ;). Knuffies!

   Verwijderen
 6. Heb gestemd voor jullie hoor! Als 2 CV fan weet ik wat een werk er in zo'n oldtimer zit. Zal ook nog even reclame maken voor je give away.
  Fijn weekend!
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je Christel, we zitten nu op 55 stemmen en duimen hard dat IAK mijn wens uitzoekt als een van de 30 wensen...duim duim duim. Het zou in ieder geval heel veel helpen in het restauratie proces dat hij gewoon zijn ding kan doen wanneer hij zin en tijd heeft. Knuff!

   Verwijderen
 7. Het staat je echt super ! Zeker die turquoise. Ik ben m'n rijtje a/h afwerken. Mijn bloglijst op bloglovin is ineens helemaal LEEG. Lichte paniek hierzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De jurkjes staan je perfect! Bedankt om het met ons te delen. Benieuwd naar je roze jas. ;-) Oh, en ik zal meteen eens klikken voor die wens van je. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Susan, wat leuk je weer eens op mijn blog kwam. Ja Emma is al groot he. Wat een leuke give away!!! super dat je mij er attent op maakte. Kan ik nog meedoen? Die poezieplaatjes en die handpopjes,,,,om te smelten. lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...