donderdag 25 oktober 2012

Dag 315 - Zwarte Toermalijn Engelen én Inimini stempeltje

Vandaag deel ik met jullie de Zwarte Toermalijn engelen en de draak.
Ik vind ze deze keer niet zo mooi uit de mal gekomen, eens kijken of ik er nog wat aan kan doen. Het platte engeltje heeft niet genoeg hars gehad, dus is een beetje vreemd en ruw.

En ik deel een inimini stempeltje, een herfstblaadje ;). Heb ik van de week ergens gemaakt. Vandaag wel weer creatief gescheurd in Nouveau's die ik van een vriendin heb gekregen, ik draag ze nu over aan mijn dochter die er ook creatief mee aan de slag kan.
Én creatief gekookt ;) hihi...maar dat doe ik bijna dagelijks :).

Vandaag had ik het liefst de hele dag met een goed boek of goede film in bed blijven liggen, maar ik had een afspraak bij de praktijkondersteuner van de huisarts, halfjaarlijkse controle, deze keer alleen mijn bloeddruk gecheckt die was okay.
En verder ook een Mini kennis op bezoek gehad met zijn schoondochter, de laatste heb ik ook ontmoet op de Elf Fantasy Fair. Ze gaan komend weekend naar Lisse, naar Haunted Castle...als het niet zo ver weg was ging ik ook wel ;). Altijd leuk!! Nog maar even geduld hebben en april volgend jaar afwachten...
Oh ja ze vonden de Min Cooper bonbons lekker :D.


Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. jij zult er wel kijk op hebben susan, ik vind je beelden prachtig gemaakt.
  en die stempel wat goed van je zeg en mooi
  en de visite heerlijk genoten van je bonbonnekes ☺
  misschien dadelijk lekker vroeg naar bed meis, rustig aan he
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi dat zwart!
  Lekker rustig aan doen idd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat zwart inderdaad, heel anders dan een witte engel! Take it easy girl xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind je stempeltje anders ook erg grappig! Ik snijd soms zúlke hompen van m'n gumtabletjes af, da's eigenlijk zonde... Nu heb ik wel een idee wat je er mee kunt ;-) Dankjewel en fijn weekend! Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieverds ik reageer maar effe in een enkel bericht want de site werkt niet echt mee. Het duurt echt een eeuwigheid voordat ik kan reageren.
  Och ze zijn ook niet mislukt hoor de zwarte engelen, maar zijn niet mooi glad, maar dat zie je dus niet op de foto. Maar ik ben er verder wel blij mee en vind ze gaaf.

  Ja dat inimini stempeltje is wel grappig om van de overgebleven stukjes te maken. MiM maakte ook al eens een ijsje, ook zo leuk. Een ijshoorntje en drie bolletjes ijs, allemaal apart ;).

  Lieverds ik ga er vandoor, dikke knuf aan jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je engeltjes prachtig! En je stempel is echt schattig :) En zeer toepasselijk met al die vallende blaadjes nu :-) Heb een hoop bij te lezen zie ik. Ben natuurlijk afgelopen weekend in Sneek geweest (was erg leuk) alleen mijn paard was vrijdag gewond geraakt in de wei :'(. het gaat nu gelukkig wel weer beter maar heb echt nergens anders tijd voor gehad. Lieve groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieverd, ja ze blijven leuk hè?! Ik heb nog plannen om nog eens engeltjes te maken met zwarte toermalijn, maar ben nu in de stempelfase ;).
   Hey lieverd goh wat erg dat je paard gewond is geraakt, gelukkig dan dat het alweer beter gaat. Kan me voorstellen dat je dan even nergens anders tijd voor hebt. Maar ik heb al in mijn postvak gezien dat je al lekker hebt rondgesnuffeld. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...