donderdag 11 oktober 2012

Dag 301 - Engelen in de maak

Vanmorgen heb ik de orgonite engel uit de mal gekregen.
Zie de foto in het gras, de grootste engel is dat ;).

En vanmiddag na creatief geshopt te hebben voor MiM en natuurlijk ook nog een beetje voor mij, heb ik nog meer engelen creaties gemaakt deze keer niet met de orgonite mix (aluminium met allerlei soorten edelsteengruis, bij de orgonite mix voeg ik altijd nog een bergkristallen punt in de creaties) maar gevuld met seleniet.
Wie weet kan ik ze morgenvroeg uit de mal halen, anders morgenavond óf zaterdagochtend.

Morgen ga ik namelijk op bezoek bij MiM van het blog 366 x Engel ( http://366xengel.blogspot.com/ ) en van het blog MiM's tasjes ( http://mimstasjes.blogspot.com/ ).
We verheugen ons er allebei al op, we hebben ons al eens ontmoet in Maastricht toen MiM op bezoek was bij haar allerbeste vriendin van de gehele wereld en ik een workshop stempels maken van MiM heb gekregen.

Wie weet gaan we morgenmiddag nog creatief zijn en plaats ik een berichtje erover op de terugweg in de trein van mijn dagje uit, maar het zit er dik in dat we gewoon lekker gaan kweppen.


Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja bijna vergeten...ik kan nu eindelijk mijn knopen sleutelhanger/tashanger delen die ik gemaakt heb voor Tante Jannie.
Gisteren is mijn envelop bij deze gezellige tante aangekomen en ze schreef er vandaag een heel gezellig en leuk blogberichtje over;
http://tantejannie.blogspot.nl/2012/10/parijse-post-1.html

6 opmerkingen:

 1. wat een mooie dingen heb je gemaakt. Die sleutelhanger is toppie. Maar ook je engelen zijn super gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Susan.
  thnx voor je berichtje! ja die verificatie heb ik ongewild aanstaan, hoe zet je dat uit?? En ik heb stempels besteld bij psikhouvanjou.nl. erg leuk hoor! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt fan van je knopensleutelhangers! Echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig! Afspreken met MiM! Lijkt me ook een zeer inspirerend persoon als ik haar blog lees :) Hihi dat is mijn mooie sleutelhanger! Ben er echt blij mee! (maar dat wist je al haha) Ik heb er ook een idee mee want ik wil hem niet zomaar aan mijn sleutelbos hangen. Ik loop al een poosje met het idee om een nieuwe tas te gaan maken zodat ik mijn tekenmap ook fatsoenlijk mee kan nemen zonder dat mijn tas bijna uit zijn voegen barst. Ik heb een super mooi stofje met (ja ja) de Eiffeltoren er op. Het is grijs met zwart en wit dus daar past de hanger heel erg mooi bij. Ik ga hem dan dus aan mijn nieuwe tas hangen! En die neem ik overal mee naar toe dus dan kijk ik er elke dag naar :-) Zo leuk! Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor jullie reacties, ik ben effe aan het reageren op jullie reacties, effe inhalen, maar ga nu koken. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...