zaterdag 13 oktober 2012

Dag 303 - Mini Sleuteldag en Retro vondsten

Vandaag was het Mini sleuteldag bij Mini specialist Sjaak van den Bergh in Brunssum. We waren er vanmorgen als eerste, na het personeel dan ;).

Ik laat een kleine impressie zien van wat Mini's in de garage. Enkele van Sjaak zelf en enkele waar aan gesleuteld wordt. En ja er lopen ook een paar jonge Mini liefhebbers rond:).

Ik ben zelf even lekker uitgebreid gaan winkelen in de kringloopwinkel verderop, waar ik normaal met vliegensvlugge vaart doorheen moet sjeezen en nu lekker op mijn gemak doorheen kon lopen, slenteren. Nadeel is natuurlijk wel dat er meer aan mijn vingers blijft plakken ;).
Maar voordeel voor jullie is dat ik me ter plekke bedacht om een Retro Give Away te organiseren.

Ik heb een paar leuke dingen gescoord en een dezer dagen, misschien vanavond wel, ligt er effe aan hoe laat we thuis zijn, gooi ik de Give Away op het blog. Maak je geen zorgen deze keer zal hij wat langer lopen, dus je loopt hem niet zo snel mis ;).

Ik heb ook net even een foto gemaakt van mezelf, mijn hoofd eraf geshopt ;) en een foto van mijn tas. Meestal probeer ik me wel in het Mini thema aan te passen. Allebei trouwens zelf gemaakt, de ketting heb ik hier al eens gedeeld en de tas heb ik een aantal jaar geleden gepimpt.


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps foto's van mijn eigen retro vondsten heb ik nog niet ;)

8 opmerkingen:

 1. ik ben heeeeeeeeeeel benieuwd naar je retro-vondsten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En zo te lezen heb je ze nu gezien. Heb zelf alleen nog wat kaarten gekocht en twee oude sigarendoosjes/blikjes, eentje voor mijn vader;). Knuff!

   Verwijderen
 2. Haha, ik ga ook altijd voor het onderhoud naar Sjakie van de Berg en dan vind ik het helemaaaaal niet erg om even te moeten wachten met de kringloop ernaast, haha. Hadden ze leuke spulletjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahhaha wat grappig. Ja ik vroeg me al af of je die kende, maar ja je woont in Brunssum en is best een grote hè.
   Normaal moet ik er dus doorheen sjeezen, nu op het gemakkie. Knuff!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke foto's! De foto's van de Mini's in de garage doen me denken aan een vriend van me die zelf een Ford Mustang Fastback heeft en daar zelf aan sleutelt :-) (die Mustang van dat schilderij laatst op mijn blog) Ik ben benieuwd naar wat je allemaal gevonden hebt in die kringloopwinkel!! Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh een Ford Mustang zou manlief ook dolgraag willen hebben.
   We vinden amerikanen namelijk ook superrr.
   Hebben zelfs een aantal jaren geleden eentje gehad, een Ford ltd Country Esquire stond in de papieren maar zou eigenlijk een Mercury...uhm iets zijn... 5.80m lang zo'n stationwagon ;). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...