maandag 1 juni 2015

Supermarket, Happy Blue en nog meer leuks

Dag lieverds daar ben ik ook weer, wees voorbereid op een lange blogpost want ik heb heel wat te vertellen en te delen. Ja Tante Betsy is daar natuurlijk ook weer een onderdeel van (want ik heb een nieuw jurkje ;)), maar ik kom ook weer eens wat creatiefs delen en gisteren brachten we een bezoekje aan Supermarket in Maastricht en daar werd ik toch ook wel heel enthousiast van. 


We waren eerst in de buurt naar een rommelmarkt gegaan, maar daar waren we zo uitgekeken. Ik scoorde er wel een bambi :). Tsja vraag me niet wat ik ermee moet, maar staan laten kon ik hem niet. 
Manlief wilde alweer naar huis gaan en opeens realiseerde ik me dat het 31 mei was en dat er Supermarket in de Tapijnkazerne in Maastricht zou zijn. 
We waren eigenlijk te vroeg, want ik hoorde later dat het pas vanaf 12uur was, ze waren namelijk nog stands op aan het bouwen, maar ik genoot van al die creatievelingen uit de Euregio, heerlijk vind ik dat om inspiratie op te doen. Manlief vond het volgens mij minder, maar och ja ik genoot. Lekker even in mijn geboortestad zijn, op een plek waar je vroeger echt niet kon komen. 


Ik scoorde een leuke ketting bij Fredst uit DenHaag http://www.fredst.nl/, dus niet uit de euregio ;). Normaal zou ik zo'n ketting niet snel kopen want ik kan natuurlijk zelf zo'n leuke ketting maken, maar voor €7,50 kon ik die niet laten liggen. Leuk voor bij mijn Tante Betsy jurken :). 


Ik zag geweldig leuke spulletjes bij La Fab, https://www.etsy.com/nl/shop/LaFab71, oh ik moest natuurlijk meteen denken aan Zaanse zolder Syl die ons een tijdlang gek heeft gemaakt met retro spelletjes. Geweldig die presentatie en het visitekaartje, een kaartje van mijn favoriete Memoryspel, brings back Memories!


Koosidesign http://www.koosidesign.com/ was ook al zo'n snoepkraam, toevallig bedacht ik me van de week dat ik nog eens een schilderij wilde maken van mijn geliefde memorykaartjes, binnenkort eens tijd maken... Maar oh al die creaties van retro stofjes...zuchtt...


Naast La Fab stond Chokdi instant happiness en wat wil, onze werkplaatsbegeleidster Marleen zorgde dat een andere werkplaats de kraamvogels mocht vouwen die hier te koop waren http://www.chokdi.nl/ .
Ik kocht er een stel kaarten en had even een klein gesprekje terwijl manlief verderop op me stond te wachten...
Bij de buren kocht ik ook nog een maria beeld, heerlijk überkitsch van plastic in roze, love it!


Ik had ook nog een leuk gesprekje met Patz van der Sloot van Circus Patz, http://www.circuspatz.com/, ik las toevallig zaterdag nog in de Flow, nummer drie, over hem. Geweldig toch al die mooie dingen die me toevallen...


Weet je wat me nog meer toeviel? Dress Happy Blue van Tante Betsy :D. http://www.tantebetsy.com/nl/dress-happy-blue.html
Weten jullie nog dat ik vertelde dat ik Dress Betsy Black van Tante Betsy terugbetaald zou krijgen... Nou die lieve tante heeft het razenddruk (ze doet alles alleen) en ik zag dat het geld nog niet teruggeboekt was en kreeg een idee, misschien zou ze me ook een ander jurkje kunnen toesturen. Het geld is toch al uitgegeven en misschien was deze oplossing ook handiger voor haar administratie. 
Dankjewel lieve Tante Betsy voor deze geweldige jurk, ik ben er heel blij mee!


En yesss zaterdag lag al vrij vroeg op de dag de Happy Blue op de deurmat, nou ja goed verpakt hoor ;). Oh zucht nog zo'n mooie doorknoop jurk, in rood wit blauw met roze accenten, van dat laatste moest ik even slikken, maar och waarom niet.
Ik hield een hele foto sessie met mijn selfie stick, het waaide goed afgelopen zaterdag en het koste me wat moeite om de foto's zo te krijgen zoals ik in gedachten had. Wilde namelijk ook zo'n I love prints foto maken met mijn Tante Betsy jurkjes van de nieuwe collectie. 


Gisteren haalde ik alle, ja alle, Tante Betsy jurken naar beneden en maakte nog wat foto's (ik deed even een andere jurk aan, want tsja ik draag dus alleen nog maar Tante Betsy jurken ;)). 
Oeps als je dan een paar keer de trap af loopt met je handen vol jurken, realiseer je pas hoe erg de Tante Betsy verslaving is whahaha. Uhm de stand is 13 jurken met lange mouwen/driekwart mouwen en 16 jurken met korte mouwen...oh ja en twee Tante Betsy hoodie vesten...hihihi.


Weet je wie nog een leuke blogpost maakte over een Tante Betsy jurk, Dinah de winnares van de gave Tante Betsy winactie die ik hier een aantal weken geleden deed. http://dinahcreatief.blogspot.nl/2015/05/de-tante-betsy-jurk.html
Ik hoorde al eerder van haar welke jurk ze gekozen had, maar het was een verrassing, hij was bestemd om te dragen op het trouwfeest van een nichtje, dus kan ik de collage die ik van ons tweetjes maakte in dezelfde Tante Betsy jurk nu pas delen ;). Allebei happy in onze Betsy Black!


Oh jaaaa Tante Betsy heeft weer een winactie op facebook https://www.facebook.com/tantebetsyfashion gaat het zien, ik doe natuurlijk ook mee hihihi, maar ook een heel stel andere lieverds die ik al gek heb gemaakt met mijn verslaving...


Zo nu over naar het creatieve gedeelte, we hadden workshop en high tea van het werk in een leuke woonwinkel Huis en Sfeer in Landgraaf, http://www.huis-en-sfeer.nl/. Eerst gingen we ons buikje vol stoppen met lekkere broodjes enzo, het zoets besloten we mee te wachten tot na de workshop. 
We mochten kiezen uit een vogelhuisje of een grote plank in de vorm van een huis. Ik ging voor de laatste, we mochten verven, bekleden met stof, lint en allerlei andere leuke dingetjes. Zo leuk om te zien hoe iedereen er weer wat anders van maakt. 


Ik ben heel happy met mijn creatie, echt helemaal Me geworden, maar het was vooral ook een hele gezellige ochtend samen met collega's en onze twee werkbegeleidsters. 

Zo lieverds, ik ga er weer vandoor, morgen ga ik weer met de trein naar Maastricht, een keer per jaar kom ik samen met twee vriendinnen uit de tijd dat we alledrie alleenstaande moeders waren met kids van dezelfde leeftijd. Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

21 opmerkingen:

  1. 29 jurken, echt? Ik hoop dat je een grapje maakt. En ik hoop ook dat je gauw weer posts schrijft over alle andere leuke dingen in het leven, die mis ik echt Susan, jij schrijft altijd zo inspirerend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha nee dat is geen grapje hoor en het bewijs is te zien in de fotocollage ;). Ja op dit moment komt het er niet altijd van om blogposts te maken en dan gooi ik alles in eentje. Ik doe mijn best :). Knuff!

      Verwijderen
  2. Je nieuwste aanwinst is helemaal mijn smaak! En leuk die Supermarkt, is weer eens iets anders dan de Appie, haha.Ik was laatst bij een Aziatische supermarkt in Maastricht, dat was ook een feestje! Niet creatief, maar wel leuk al die Chinese thee en Japanse snoepjes... Het winkeltje in Landgraaf klinkt ook erg leuk! Dat is het handige bij jou... als je tips hebt, is het meestal lekker in de buurt :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die supermarket is echt leuk. Is in feite zoiets als die handgemaakt markten enzo. Van mij mocht zoiets ook wel in Heerlen zijn, nou ja stond al eens op eentje, maar of die voor herhaling vatbaar is... Van mij mag dat wel wat grootser aangepakt worden... Wie weet...
      Ennuh graag gedaan voor de tips! Dat winkeltje in Landgraaf is ook heel leuk, leuk om te gaan workshoppen... Knuff!

      Verwijderen
  3. Hihi Susan, 29 stuks in totaal ?? Je bent onverbeterlijk ! In jouw kleerkast is geen plaats meer voor iets anders dan die jurkjes !!
    Veel plezier in Maastricht vandaag !! (Laat me raden in wat je gekleed zal gaan...;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi nou in mijn kast (2 van de 3) hangt en liggen nog genoeg andere kledingstukken die ik nu niet aan doe, maar wie weet. Alhoewel ik denk dat deze verslaving niet meer overgaat, we zullen zien ;). En jaaa natuurlijk in een Tante Betsy wel met driekwart mouwen en met mijn nieuwe ketting aan :). Knuff!

      Verwijderen
  4. Wat een weelde, geweldig! Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind die foto van ons in dezelfde jurk o grappig. We lijken wel zussen zo.. Heti s een hele mooie jurk en de stof is ook zo lekker, lekker stevig echt kwaliteit.. Susan je kan wel een winkel beginnen in tante Betsy jurken zoveel heb je er onderhand. De nieuwe blauwe is ook erg mooi hoor. Lekker fris die kleuren bij elkaar.
    Ik heb ook meegedaan met de like actie van de tante.
    Lekker creatief bezig geweest zie ik en met collegas is altijd gezellig.
    Leuke spullen gekocht op de markt, nou helemaal leuk weer.

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat stom, ik dacht dat ik hierop een reactie achtergelaten had...oops blijkbaar toen te snel weggezapt of zo. Ja leuk is die foto van ons tweetjes hè?! Ik ben ook mega happy met die blauwe, is echt een feestje om te dragen. Oh nee geen winkel...ik wil ze niet verkopen whahaha veel te leuk om iedere dag een andere te kunnen dragen naar mijn mood van die dag of naar het weer ;). Ben er veel te blij mee. Knuffies!

      Verwijderen
  6. Dappere vrouw; jij durft ze te tellen én ervoor uit te komen! :-)))
    Ik heb dan wel (nog) geen TB, maar ik ben geloof ik bij 14 gestopt met tellen... maar ach, ze zijn het hele jaar door te dragen. Laagje eraf, laagje erbij, meisje weer blij! :-)))
    En ik heb meegedaan met de FB actie van TB! Duim duim duim....
    Bambi had ik ook niet achter kunnen laten hoor!
    Bedankt voor de tips!
    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. P.S. Super nieuwe aanwinst weer! Perfect bij je bril, dus 'made for you!'

      Verwijderen
    2. Hihi grappig is dat hè. Ik had deze reacties al gelezen alleen de tijd niet genomen om te reageren en nu ik hem nog eens lees vat ik hem pas. Ja ik kom er gewoon voor uit hoor, ik ben mega verslaafd! Alleen zit er de rem toch wel op nu het mis gegaan is met die blauwe polkadot die niet is aangekomen. Vind dat nog steeds zo erg...
      En ja het hele jaar door ga ik ze dragen, kan bijna wel mijn hele andere garderobe de deur uit doen...langzaam verdwijnen er wel kledingstukken uit mijn kast en zo heb ik weer geld om nieuwe te kopen :D. Knuff!

      Verwijderen
  7. Het is nu officieel...je bent echt zeer ernstig verslaafd :-) aan Tante Betsy.
    29 jurken en dan nog 2 vesten tjee. Maarre geen rokjes voor jou ? Die zijn ook heel leuk.
    Leuke workshop heb je gedaan.

    Lfs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa heel ernstig verslaafd! Uhm nee geen rokjes... Ik droeg normaal wel regelmatig rokjes, maar het liefst heb ik toch een jurk aan. En deze jurken zijn de Bombbb! Maar dat wist je al ;). Knuff!

      Verwijderen
  8. Wauw, 29 jurken. Dat is met recht een verslaving. Leuke snuisterijen heb je gezien en gekocht. De workshop ziet er gezellig uit. Het resultaat is idd erg leuk.

    Groet Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja te erg voor woorden hè, maar wel een hele happy verslaving! En ja die Supermarket in Maastricht was ook een feestjuh! Heerlijk zo snuffelen tussen al die bijzondere handgemaakte spulletjes. Knuff!

      Verwijderen
  9. Nou, jij hebt je wel weer vermaakt, afgelopen tijd :-)
    Leuk, dat jullie samen met de collega''s zo lekker (en) creatief bezig zijn geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja dat kun je wel zeggen. Ja het was echt voor herhaling vatbaar die workshop gecombineerd met een high tea, we riepen allemaal 'volgend jaar zie je ons weer!'. Volgende week hebben we alweer een dag samen met alle andere collega's...een sportieve dag...niet echt mijn afdeling, maar het gaat vast gezellig worden! Knuff!

      Verwijderen
  10. Tjonge dus jij kunt de hele maand lang elke dag een ander jurkje aan, wauw en ze zijn allemaal zo leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja bijna wel hè, maar die met de lange mouwen laat ik nu zoveel mogelijk in de kast ;). Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...