dinsdag 16 juni 2015

Nog even en dan...Berlijn...

Nog even en dan is het bijna zover, dan gaan we naar Berlijn. Verheug me erop en ben me al via een fantastisch blog aan het inlezen over Berlijn en wat er allemaal te doen is. 


http://berlijn-blog.nl/ is echt een heerlijk blog met goede insiders tips. Rommelmarktjes bezoeken, bunkers, concentratie kamp, bus 100, Joods kerkhof het staat allemaal al op mijn/ons lijstje. 
Ja misschien een heel ander lijstje als menig ander heeft, maar ik hou wel van dingen die anders zijn en manlief ook. 
Alle andere bezienswaardigheden komen vanzelf wel op ons pad. Bus 100 komt langs veel bekende plekken ;) en uitstappen kan altijd of op een later moment terug komen. 
Maar ik sta natuurlijk open voor jouw tips als je al eens in Berlijn was, welke hippe wijken te bezoeken...of een must see dat op jouw lijstje stond en je hebt afgevinkt. 


En natuurlijk gaan er heel wat Tante Betsy jurken mee. Ik heb mijn drie omslagjurken die ik door de loop der tijd kocht eens even aangepast. Het gat voor het lint heb ik hoger gemaakt en het andere dichtgemaakt. En van twee jurken heb ik de mouwen aangepast, van de groene omslagjurk heb ik de mouwen gepimpt met rood kant en de panterprint jurk heb ik de mouwen korter gemaakt en alleen het roze kantje er weer aan vast genaaid. 


Ik heb weer van vier andere jurken de linten eraf geknipt, want die zaten me in de weg bij wc bezoekjes whahaha. 
En van de Tante Betsy Dress Mathilde Green heb ik de mouwtjes een stuk afgeknipt. Hij viel me net niet zo goed bij de schouders en valt nu stukken beter. Wie weet laat ik het wel zo onafgewerkt...heeft ook wel wat ;). 


Mmm het is maar goed dat het hier gisteren wat frisser was (zondag was het hier in het zuiden heerlijk), realiseerde me dat ik toch ook moet zorgen voor een paar Tante Betsy jurken met lange mouwen in mijn reistas. Jip geen koffer, maar een reistas gaat mee in onze classic mini cooper. 
We gaan namelijk ook nog naar een Mini meeting in Duitsland, we gaan er ieder jaar heen. En het kan natuurlijk wel eens flink frisser zijn in de ochtend en avond als je in een tentje aan het kamperen bent. 


Ik ben ook nog creatief geweest gisteren met kralen. Wie weet kan ik daar wel een paar dames happy maken met net zo'n knotsgekke kettingen die ik zelf ook draag. 
Deze keer is de meeting op een nieuwe plek, maar het concept blijft hetzelfde. Hoop dat die net zo goed bevalt als op de camping waar we al jaren heen gingen. Ik zal de campinggasten wel gaan missen, was zo leuk om de kids door de jaren heen te zien veranderen. 


Oh ja voordat ik het vergeet, er is weer een Tante Betsy winactie, deze keer weer op Gaaf voor Mama, weer een kans om een Tante Betsy jurkje te winnen!!  http://www.gaafvoormama.nl/39-mama/2550-happy-zomerjurkjes
Yeahh die kans laat ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij gaan ;), want Tante Betsy jurkjes daar kun je er natuurlijk nooit genoeg van hebben :p. 
Ik koos deze keer de Tolle Lola green (blue is natuurlijk ook goed ;)) uit als mijn favoriet. 
Natuurlijk ben ik blij met iedere andere jurk van de nieuwe collectie, zelfs de theekopjes doorknoopjurk ( Dress Line) begin ik steeds leuker en leuker te vinden. 
Betsy Red vind ik ook zo'n schatje maar die is niet meer in mijn maat. Dress Garden is ook zo'n beauty! Maar ook niet meer in mijn maat verkrijgbaar...
Dat vind ik ook wel leuk aan Tante Betsy, dat de jurken niet in hele grote oplagen gemaakt worden, op=op. 
Oops laat ik maar weer een einde breien aan mijn Tante Betsy reclameblok whahaha. Ja sorry girls dat krijg je als je addicted bent. 


Ik heb ook maar een lekker korte werkweek deze week, we hebben deze week weer iets leuks van het werk. We hebben in snowworld een sportief dagje, wie mij kent weet dat ik absoluut niet van sportief zijn houdt, maar thank God is er nog vrij recent een extra activiteit bij gekomen, yoga dus lekker relaxed :). 
Wandelen met gps, sneeuwpret en klimparadijs waren de andere activiteiten, in eerste instantie koos ik voor wandelen, want men moest mij op de lagere school al uit het wandklimrek halen, ik durfde niet meer omhoog of omlaag, sneeuwspellen neehh daar zit ik ook niet op te wachten dus happy met de nieuwe toevoeging. 


Vergeet niet nog even tips te delen over Berlijn, als je er al eens geweest bent. Want dat staat heel binnenkort op het menu! Och en verder volg ik gewoon lekker mijn gevoel in zo'n wereldstad, lekker onze neus achterna lopen. Dit wordt onze eerste keer en wellicht vinden we het wel zo leuk dat we hier vaker terugkomen als we naar de Duitse Mini meeting gaan. 


Warme creatieve groetjes van Susan 

15 opmerkingen:

  1. Veel plezier in Berlijn! Staat ook nog op ons lijstje, dus geen tips maar ik hoor ze graag ;)
    Geweldig die kettingen! Daar is vast animo voor, zo leuk.
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Wendy. Had even snel eentje van die kettingen aangedaan om mijn groene omslagjurk te showen en zucht die ketting is toch wel heel leuk geworden. Mmm misschien vandaag nog wat kettingen voor mezelf maken ;). Knuff!

      Verwijderen
  2. Hey, ik zag 'ergens' een mailtje van jou en ontdekte jou blog. Wat een leuke blog en wat een heerlijke jurkjes heb je! Ik ga ook eens neuzen bij Tante Betsy! ;-) Veel plezier in Berlijn en ik ben benieuwd naar je verhalen als je terug komt. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi dadelijk nog eentje erbij die ik aansteek met mijn Tante Betsy gekte ;). Leuk dat je me komt volgen :). Gaat vast goed komen in Berlijn. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  3. Wat een gezelligheid hier bij jouw, en al die kleurtjes aan je was lijn ..ha ha .
    Mooie jurkjes weer en veel plezier in Berlijn .tot gauw knuff marloes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi thanks lieverd. Dikke knuffels! En wie weet tot ziens bij Lien!

      Verwijderen
  4. Heerlijk vooruitzicht lekker naar Berlijn. Ik ben er geweest toen de muur nog stond, een uur wachten op checkpoint Charlie. Het was erg armoedig in oost berlijn. Maar prachtige kunst en daar kwamen we voor want ik zat op de kunstacademie en was op studiereis.. geweldig gehad. Maar daar heb je nu niet zo veel aan want het is allemaal veranderd. er is wel een museum checkpoint Charlie, geen idee of het leuk is... Ik lees gewoon even mee, wan tik wil ook nog wel eens naar Berlijn. Leuk was dat toen ink naar Berlijn ging dat lied vna het goede doel zo veel gedraaid werd. Alleen de vogels vliegen van oost naar west berlijn.. Prachtig lied...
    En natuurlijk maak je de blits in tante Bestsy en heb je mooie hippe kettingen bij je., top....

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is dan al een tijd geleden hè lieverd. Ja heb over checkpoint charlie gelezen, we gaan het zien wat we allemaal gaan bezoeken. Manlief zal zich pas aldaar verdiepen in Berlijn, daar heeft hij nu niet de kans voor ;). Oh hoop zo dat het weer mee valt want zie nu toch wel over het algemeen veel regen :(. Yeah Tante Betsy in Berlijn here we come! Knuff!

      Verwijderen
  5. Geniet van je trip, héél veel plezier! xxx Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel plezier in Berlijn en neem zeker warme kleren mee voor het kamperen, 's nachts is het nog best koud... Een meeting is altijd leuk toch, allemaal gelijkgestemden!
    groetjes Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is goed dat ik een wake up call kreeg want anders had ik alleen zomerse jurkjes bij me. Maar gaat goed komen. Ik zorg wel voor laagjes ;). Knuff!

      Verwijderen
  7. Heel veel plezier in Berlijn! Lijkt me een leuke stad. Dank voor je winactie tip heb gelijk even gekeken. Liefs Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel veel plezier in Berlijn en bij de minimeeting !
    Gelukkig heb je genoeg keuze voor elke weeromstandigheid met de tante betsy's ;-)
    lfs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. o cool Berlijn! Ik ben er een paar keer geweest en vind het zo'n relaxte stad. http://berlijn-blog.nl/ dit vind ik een leuk blog met allerlei leuke tips! Ik vond het verlate vliegveld Berlin Tempelhof erg gaaf. Dat is een echt vliegveld wat tijdens WOII gebruikt werd door Hitler. Maar nu is het het grootste stadspark van eh Duitsland ofzoiets. In ieder geval je kunt er wandelen, fietsen, skeeleren, wat dan ook doen op alle landingsbanen. Zo apart om daar te lopen en de remstrepen van vliegtuigen onder je te hebben. Toen wij er waren stond er ook een man op een zijbaan te oefenen op z'n trompet. Fiets huren en gewoon lekker rondfietsen. Fiets dan ook langs Spreepark en gluur tussen de bomen naar het verlaten pretpark wat je dan kunt zien. Ook zo bizar!! Alle leuke winkeltjes van creatievelingen in de wijk Kreuzberg. Lekker goedkoop eten. En oooo als ik dit zo allemaal opschrijf wil ik ook weer een keer er naar toe!!! Jij in ieder geval veel plezier. Geniet ervan! x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...