dinsdag 9 juni 2015

Dankbaar op een grote paddestoel rood met witte stippen

Dag lieverds wow die week vliegt om, het is alweer dankbare dinsdag.
Ik had al een paar dagen geleden een blogpost willen maken, ik kocht namelijk een paar superleuke laarzen, rood met witte stippen :) en ik ben ook nog creatief geweest. 


Ja naast een Tante Betsy jurkjes verslaving heb ik ook nog een laarzen tik.
Zijn ze niet übercute?! Nou ja ik snap natuurlijk wel dat niet iedereen van dit soort laarzen houdt, ik ben er heel blij mee en dankbaar voor de leuke deal. 
En het liedje 'op een grote paddestoel rood met witte stippen' kreeg ik van de week maar niet uit mijn hoofd, vandaar de titel. 


En ja hoor ik ben ook weer eens thuis creatief geweest. 
Ik ben eindelijk eens aan de slag gegaan met memory kaartjes van het 'kom er maar eens achter' spel, we hadden het vroeger thuis en ik vind de plaatjes zo gaaf. 
Er zit bijna een compleet spel in. 
Syl van Zaanse Zolder blogde er ook al eens over en zo kwam ik op het idee; http://zaansezolder.blogspot.nl/2012/12/sweet-memories-creatief-met.html


Alleen duurde de uitvoering wat erg lang hihihi, maar nu heb ik dan ook zo'n heerlijk retro creatie bij ons in de huiskamer hangen ipv een schilderij dat ik ooit eens tijdens een Ikea workshop maakte. 


Ik ben ook nog aan de slag geweest om te puzzelen met lapjes. Ik wilde alvast eens een lappendeken maken, dus hup een fleecedeken uitgelegd en puzzelen maar met de lapjes die ik tot nu toe gesneden had. Allemaal retro bloemenprints, I love it!


En ik heb er nog eentje bij elkaar gepuzzeld. Maar deze keer bij een paars-oranje fleecedeken, ik kwam namelijk wat lapjes tegen die daar wel bij pasten. Het was even puzzelen en soms heb ik bepaalde dezelfde lapjes ook vaker in een rij gebruikt. 


Alleen toen ik zaterdag aan de slag wilde met de lockmachine, bleek die nog steeds niet correct te locken...grrr...ik had dit probleem al eind februari toen ik manlief en dochterlief hun lappendekens wilde maken. 
Ik dacht dat ik het destijds opgelost had, maar blijkbaar niet.
Ik krijg hem maar niet juist afgesteld. Misschien dat ik morgen wat meer energie heb om me er nog eens in te verdiepen. 
Maar morgenvroeg komt ook mijn meisje, dochterlief, op bezoek dusss...


Gisteren genoot ik lekker van de zon in een Tante Betsy look-a-like jurk. Ik had eigenlijk ook nog creatief willen zijn maar ben lekker sociaal geweest en heb eens even uitgebreid bijgekletst met familieleden aan de telefoon. Oh ik heb wel een 'vliegen gordijn' opgehangen ;). De haakjes van de looprolletjes heb ik gewoon door de gaatjes van het kanten gordijn gestoken hihi, onderaan ga ik nog een loodveter verwerken. 


En sneakers onder een Tante Betsy jurk gaan ook heel goed! Nou ja met een iets kortere legging ziet het er beter uit ;). 


Zo lieverds ik ga ervandoor, ik ga nog creatief zijn met stempels. Oh ja ik ging vandaag ook naar een diëtiste, ik wil toch een halt toeroepen aan de kilo's die er ieder jaar beetje bij beetje aan komen, vooral nu ik in de overgang ben. 
Ik ga niet flink afvallen hoor, nou ja er mogen heus wel wat kilo's vanaf, maar echt een dieet volgen daar doe ik niet aan mee. Gewoon wat minder eten op mijn bord leggen, opletten met snoepen (of liever niet snoepen). We gaan het zien...

Deze wolkenclub foto maakte ik gisteren.


Warme creatieve groetjes van Susan

23 opmerkingen:

  1. hippe sneakers, leuk!!! Oh en je lappendeken, mooooooi mooi!
    Veel plezier morgen met dochterlief
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben ook blij met de sneakers en dat voor iemand die altijd heel fervent laarzen draagt ;). Maar ze lopen lekker en zo in deze zomerse dagen ook wel handig als ik niet mijn sleehak sandalen aan wil.
      Oh ja het kriebelt gewoon om aan de slag te gaan met de lappendekens, heb me al bedacht of ik ze niet toch gewoon ga locken en dan nog eens naai, maar dat is dubbel werk, we shall see... Knuff!

      Verwijderen
  2. Er zijn van die dagen dat je inderdaad prachtige wolkenfoto's kan maken, kijk je ook altijd of je er wat inziet :-)
    Die lookalikejurk ziet er ook errug leuk uit,welk merkje is dat?
    Die stippellaarzen zijn leuk maar die sneakers zeker ook !
    Je bent lekker creatief bezig geweest. leuk hoor.
    Groetjes en veel plezier morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi nee eigenlijk niet, ik geniet alleen maar van de wolkenpracht. Uhm heb even moeten zoeken, er staat geen etiket in, mama&co zei de dame er destijds bij, maar kan er niets van vinden...
      Ja verheug me om mijn meisje weer wat langer te zien, zagen ons wel vrijdag toen we samen naar de tandarts in Maastricht waren. Maar dat was maar kort dat we elkaar gesproken en gezien hebben. Knuff!

      Verwijderen
  3. Ooowwww... Dat memoryspel had ik vroeger.... Herinneringen.... Hele mooie herinneringen!
    Leuk, je blauwe teentjes :-)
    En een vliegengordijn, daar moet ik me ook eens over buigen. Ik wil er eentje haken (weet manlief nog niet :-)) want die vliegenbeesten negeren mijn 'no fly-zone' :-)))
    Fijne dag met je dochter!
    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha je bent me een mooie, ja volgens mij helpt het toch wel dat vliegengordijn. Maar hij sluit niet aan op het raam en het is nog niet echt mooi weer geweest met de hele dag de deur open, we gaan het zien. Succes met jouw vliegengordijn! Ik heb ooit eens gedacht over een flesdopjes gordijn, maar dat heb ik manlief maar niet aan gedaan whahaha. Knuff!

      Verwijderen
  4. Veel plezier morgen. mooie jurk, laarzen en sneakers heb je. dat memory spel in een lijstje is enig.

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd, ja ben ook echt blij met hoe het geworden is alhoewel ik eerlijk moet bekennen dat het memoryspel in lijst niet echt opvalt omdat hij nogal hoog hangt, maar is weer eens wat anders als die vlinder ;). Knuff!

      Verwijderen
  5. Ooooh ik herken de plaatjes gelijk van het memoryspel ;) leuk zeg!
    En wat zijn je laarsjes leukkkk
    Ik heb een paddestoelenrokje :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohhh een paddestoelen rokje is ook te leuwk! Ik moet mijn Tante Betsy paddestoelenjurkje nog op maat gaan maken...die is ook to cute <3.
      Ja dat memoryspel vind ik toch het leukste van alle memoryspellen, maar dat komt vast omdat ik het een leuk spel vond om te spelen ;). Het was niet altijd een feestje bij ons thuis om samen een spel te spelen, het was vaker een moeten en daardoor heb ik een grondige hekel aan spelletjes gekregen...tsja jeugdtrauma's whahaha. Knuff!

      Verwijderen
  6. I ♥ memory hahaha leuk! Je laarsjes vind ik schattig, helemaal a la Suus.
    Ik zit ook in de lapjes op dit moment, lekker niet nadenken (nou ja klein beetje).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ben zo benieuwd wat je aan het maken bent. Ook een lappendeken? Gaan we vast binnenkort zien op je blog :). Knuff!

      Verwijderen
  7. Wat ben je toch weer met een mooi patchwork kleed bezig zeg!♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh zo heerlijk is dat, mmm nou ja als de lockmachine goed werkt is dat heerlijk ;) hihihi. Eens kijken of ik er vandaag wel tijd voor heb om naar te kijken en eindelijk te beginnen. Knuff!

      Verwijderen
  8. Goed bezig! Succes met de kilo's! Het patch work kleed wordt erg mooi! Geniet van het zonnetje vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Oh ben toch wel heel benieuwd of het me deze keer gaat lukken om wat kwijt te komen. Gisteren genoten van de qualitytime met dochterlief :D. Knuff!

      Verwijderen
  9. Wat een gezellige post weer. Bewonder je lef met de laarzen!
    groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi och dat zijn dingen waar je schijt aan moet hebben wat anderen er van denken. Ik ben een individu en loop lekker niet met de massa mee ;). Nou ja draag nu wel sneakers, dat is weer hip tegenwoordig whahaha. Verder ben ik nu toch al een opvallende verschijning in mijn Tante Betsy jurkjes ;). Ik doe gewoon lekker aan waar ik me prettig in voel. Knuff!

      Verwijderen
  10. Mooie lapjes allemaal, maar wel balen dat je machine het niet doet... Leuke laarzen helemaal vrolijk. En nog lekker creatief geweest heerlijk is dat hè!

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa dat is balen dat ik hem niet goed afgesteld krijg. Maar eens aartsengel Michaël aanroepen vandaag, wie weet kan die me helpen :). Want het kriebelt toch wel hoor die lappendekens, maar heb nog genoeg te doen...anders moeten ze maar wachten tot na ons tripje naar Berlijn. Ja het voordeel is wel dat ik op het werk ook al creatief bezig ben en daar al energie van krijg. Maar spelen met de memory en puzzelen met de lapjes was heel leuk om te doen. Knuff!

      Verwijderen
  11. Mooie lapjes allemaal, maar wel balen dat je machine het niet doet... Leuke laarzen helemaal vrolijk. En nog lekker creatief geweest heerlijk is dat hè!

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie wolken, dotjes én memory kunst!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...