zaterdag 20 juni 2015

'Tante Betsy' ist unterwegs nach Berlin

Hihi ja mijn vriendin noemt me wel eens Tante Betsy...helemaal niet vreemd hoor want ik maak niet alleen jullie gek met mijn Tante Betsy jurkjes, maar ook real life vriendinnen en collegaatjes.



Maarreh we zijn dus onderweg naar Berlijn. Ik heb een airbnb overnachting geboekt halverwege in Vlotho, want manlief houdt er niet van om uren te rijden en hij trekt dat ook gewoonweg niet. 
We zijn hartelijk begroet door Claudia en Thomas, die natuurlijk ook onze Mini van kortbij wilden bekijken. We kregen ook nog heerlijke aardbeien koek en mogen zelfs dadelijk wat warms mee eten en gaan ook nog samen Porta Westfalica bezoeken :D.
Wow beter kun je het toch niet treffen?!
Ja het is altijd even zoeken naar een geschikte plek om te overnachten, waar onze Mini veilig kan staan. Want we gaan die natuurlijk niet helemaal uitladen voor die ene nacht. 
Morgenvroeg gaan we dan naar ons Berlijnse adres, niet via Airbnb maar Wimdu. 



Het is toch nog snel bijna vier uur rijden voordat we daar aankomen...maar nu al heerlijk aan het relaxen en aan het genieten van onze vakantie. Een zeer geschikt vakantie adres.
Morgen hopelijk nog even in Berlijn naar het Mauerpark of zo en rommelmarkten, och we zullen zien wat morgen ons verder brengt en ik kom dat natuurlijk weer snel met jullie delen. 
Dankjewel Merula voor de leuke tips!


Maarreh nog even terug naar Tante Betsy, ik heb dus mijn hele reistas vol met Tante Betsy jurkjes, voor iedere dag een ander jurkje ;). 
Met bijpassende leggings, singlets en vestjes en natuurlijk mijn twee Tante Betsy vesten. En ik heb ook een paar nieuwe sneakers, blauwe, yess ik ben er blij mee, ze lopen heerlijk. Maar natuurlijk heb ik ook een paar cowboylaarzen mee, want de weersvoorspellingen zijn niet heel denderend. 



Ik heb eergisteren nog twee kettingen gemaakt. Een ketting van mezelf veranderd, hij was me niet gek genoeg, te gewoontjes, dus nog een Mini Cooper er aan gehangen. Gepimpt met mijn blauwe nagellak en wel even ook nog met blanke lak afgewerkt. 



Ik maakte ook nog een roze-paarse, oh zucht die is ook weer zo leuk geworden, maar daar mag iemand anders van gaan genieten...



En ik verheug me ook op 11 juli want dan is Kitsch in de keet bij Lien (Keetje van Lien), zie ik Lien weer en MiM en wie weet woon jij wel niet zo heel ver van Brunssum en kom je ook een kijkje nemen en Lien's keetje leeg kopen... http://keetjevanlien.blogspot.nl
MiM staat er ook met spulletjes en...och ga maar gewoon kijken op Lien haar blog! 
Ik ben er bij en ik heb Pat gevraagd of ze ook mee gaat, ze leest altijd gezellig alle blogs die ik volg mee dus leek me wel leuk om er samen heen te gaan. Lien heeft nu ook een gave weggever!


Warme creatieve groetjes van Susan

18 opmerkingen:

  1. Fijne mini vakantie. Mooie ketting heb je weer gemaakt. Tja het weer is niet best. ..maar als het droog is kan je wel veel doen. Komt vast goed. Heel veel plezier daar..

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd en ja ik ben zo blij met hoe ik hem nu gemaakt/vermaakt heb, hij is nu meer mij, vrolijker...
      Oh dat gaat vast goed komen in Berlijn en de weersverwachtingen kunnen toch ieder moment veranderen. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Geweldig leuk je kettingen! Fijne tante Betsy vakantie in Berlin
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind ze ook weer heel geslaagd en het gaat helemaal goed komen met de Tante Betsy vakantie in Berlijn! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Je zult er fantastisch uitzien....geniet ervan...wij genieten mee

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja je wordt er gewoon instant vrolijk van om zo'n Tante Betsy jurk te dragen. Dus dat gaat vast een feestje worden in Berlijn ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Veel plezier in Berlijn, je ziet er in ieder geval stralend uit!! Bedankt voor je reclame, lief!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd ennuh graag gedaan! Ik vind het ook zo leuk dat Pat mee gaat. Die kent jullie natuurlijk ook ;) en houdt wel van leuke spulletjes. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Fijne vakantie. En je voorliefde voor Tante Betsy jurkjes is zeer begrijpelijk. Ze dragen echt heerlijk. Geniet van al het moois dat op je pad komt.

    Groet Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Neeltje. Ja hè ze dragen heerlijk hè. Ben ook zo blij dat Tante Betsy in mijn leven gekomen is :D. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Ziet er goed uit, fijne vakantie!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk om je hier ook weer eens te zien. Dankjewel! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Tante Betsy heeeel veel plezier in Berlijn!(staat ook nog op mijn lijstje,ha,ha)Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...