vrijdag 13 maart 2015

Kringloopgelukjes en nog meer gelukjes

Dag lieverds daar ben ik weer, beetje bij beetje ben ik jullie blogs weer bij aan het lezen. 
Deze week lekker rustig aan gedaan op creatief gebied, na die twee lappendekens genaaid te hebben waar ik alle tandjes moest bij zetten om ze op tijd af te krijgen. 


Woensdag bracht ik een bezoekje aan Maastricht (mijn moeder heeft last van een trombose been) en mijn vader wilde me wel komen ophalen van het station en samen gingen we eerst naar Kringloop Zuid. 
Ze zaten inmiddels in hun nieuwe pand (op dezelfde locatie, maar dan het pand ervoor) en het voelde voor mij weer als vanouds aan (als het oude pand in de wijk Limmel), de energie voelde goed. 
Wat een leuke inrichting, een mega schemerlamp en een superleuke balie met allemaal oude radio's en de prijsjes zijn leuker als hier in de buurt. 



Eerst keek ik tussen de kleren, ik scoorde een leuke trui (geen foto van) waarbij ik me later wel bedacht wanneer ik die dan zou gaan aandoen als ik tegenwoordig alleen nog Tante Betsy jurkjes draag ;) hihihi. Maar voor 2 euro kon ik hem niet laten liggen!
Ik scoorde wel nog 2 lappen roze wit gestreepte stof (ook geen foto van ;))...het zijn gordijnen van bij de Ikea...eentje nam ik vandaag mee naar het werk om te verknippen voor lappendekens. 
En ik vond op het allerlaatst twee leuke retro kaarsenhouders, nou ja ik vind die kitschige bloemen gewoon super!


De andere bloem in het kanten mandje (van een doily) scoorde ik gisteren voor 25 cent bij de prijsmepper waar alle interieurspulletjes 75% afgeprijsd waren... 
Eigenlijk is hij voor op een fiets als versiering...tenminste zo zag ik hem eens eerder. En zo'n zelfde hangt in mijn dromenvanger in de gang (zie een paar blogposts terug). Ik vind hem wel leuk staan in het kanten mandje. 


Maar op manlief zijn verjaardag (vorige week vrijdag) tracteerde ik mezelf ook al op een bezoekje aan de kringloop hier in de buurt, nou ja van mijn werk...en scoorde ik leuke retro tafellakens. 
En een zak met autootjes waar ik eigenlijk nog mee creatief had willen zijn voor manlief zijn verjaardag, maar dat heb ik toen toch maar niet gedaan...maar als ik eens een bijpassende Mini vind, ga ik met het lijmpistool aan de slag. Het Mini torentje stapelde manlief zelf ;). 
Och wie weet laat ik hem ook wel zo, vind het wel wat hebben. 


Ook eindelijk een foto met mijn nieuwe Tante Betsy jurk die ik vorige week al scoorde, maar vandaag op het werk even repareerde, er was een naadje los. De stand staat nu op 15, als ik goed geteld heb :p. 
Marleen onze werkcoach spelde mijn Tante Betsy doorknoopjurk af, die ik hier eens showde ; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2015/02/in-mijn-nopjes.html
Ik kocht hem in maat XL omdat ik niet wist hoe die zou vallen.
Kleiner of smaller maken gaat vaak makkelijker als groter maken ;). Normaal heb ik maat L in het model zoals hier beneden.
Dit weekend ga ik de doorknoop jurk eens naaien zodat ik die ook weer kan aandoen. Deze week nog geen nieuwe Tante Betsy gescoord, wel een paar cowboylaarzen om die verslaving op peil te houden ;). 
Nog een paar weekjes geduld en dan komt de nieuwe voorjaarscollectie en dan ook dé Tante Betsy winactie!!


En voor nu kun je mee doen met de Give Away die ik doe in samenwerking met Posters.nl en Kaartwereld.nl...loopt t/m 22 maart! 


Zo lieverds ik ga er weer vandoor, heb een fijn weekend! 

Warme creatieve groetjes van Susan

25 opmerkingen:

  1. Wat een goeie scores heb je! Vind het een leuke give away die je hebt, merk dat ik alleen niet de rust en tijd heb/neem om te bekijken wat ik dan graag zou willen winnen.
    Fijn weekend! Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat probleem ken ik, geloof me ik heb al uren besteed om te kijken wat ik wilde, maar mijn beslissing staat zo goed als zeker vast.
      Maar reageer gewoon alvast en dan kun je ook nog altijd gaan kijken als je een momentje rust hebt of als je gewonnen hebt ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Hey lieve Susan, kom ook weer eens even gezellig bij je neuzen! Wat een fijne spulletjes heb je weer gevonden en dat Tante Betsy jurkje staat je echt superleuk! Lekker fleurig! Ik ga eens kijken bij de vorige blogpost, ben dol op leuke kaartjes en postertjes, maar daarvoor kwam ik niet langs hoor...hahaha...dat lees ik nu pas! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat jurkje wilde ik al zolang hebben. Rood is een van mijn favoriete kleuren dus die moest ik gewoon hebbennnn! En met die roze rozen...smacht. Alleen erger ik me groen en geel over mijn coupe, het lijkt op niets dus daar ben ik met mezelf nog wel even over in conclaaf of ik eens naar een andere kapper ga of niet en wat ik dan zou willen. Op de foto probeer ik natuurlijk op zijn mooist erop te staan en zie je niet zo goed dat het op niets lijkt whahaha. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Wat scoor je toch leuke spullen bij de kringloop. Altijd lekker om daar rond te neuzen.. En je Tante Betsie is geweldig mooi en heel erg vrolijk..
    Ben wel heel benieuwd naar de nieuwe collectie en de winactie..

    Fijn weekend en lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben er ook weer echt happy mee. Wordt zo happy van al dat retro bloemig spul :D. Ik heb eigenlijk nooit bloemen in huis staan maar ik fleur de boel wel op op mijn eigen manier hihihi. Oh ik ga al iedere dag eventjes neuzen...kan niet wachten en ben zo benieuwd! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Super goed, kleurrijk en vrolijk, dat tante Betsy jurkje! Staat je top, zeker met die ketting.
    Die tafelkleedjes zijn ook gezellig! Bij de roosjes heb ik even mijn ogen dicht gedaan, hihihi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha werd het kitsch gehalte wat te hoog? Hihi. Ik ben zo happy met deze Tante Betsy, zo super dat ik er dan eindelijk eentje heb met mijn kleurtjes...rood en roze. Voelt zo goed zo'n vrolijke jurk aan mijn lijf :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Ik moet toch echt ook eens naar de kringloop in Maastricht!! Morgen is een rommelmarkt bij de Afcent, die Amerikanen hebben hopelijk ook veel leuks te koop :) je kitsche boeketjes doen me denken aan mijn communie, toen had ik zo'n bosje in mijn handen! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi zie het helemaal voor me die kleine Carolien met zo'n plastic boeketje in haar handen...sweet!
      Ja eigenlijk zouden we samen eens een kringlooprondje moeten doen, alle kringlopen in de buurt afgaan op een dag hihi of zou dat dan op een gegeven ogenblik helemaal niet meer leuk zijn als je zoveel ziet hihi. Net zoals zo'n mega rommelmarkt in het Mecc...
      Jammer dat je gisteren niks mocht gaan scoren. Vandaag is er eentje in Aken centrum, alleen hebben die pech met het weer...die hebben normaal alleen open kramen zonder zeil boven hun hoofd. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. whoooohooooo wat een vondsten!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whiiihiiiii jaaa altijd leuk hè. Wordt tegenwoordig blij van spulletjes met een hoog kitsch gehalte ;) en van alweer een nieuwe Tante Betsy komt het zien komt het zien. Ik voel een dankbare Tante Betsy dinsdag aankomen... Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Prachtig die jurk en wat leuk al je kringloop vondsten!Lucky you!

    liefs
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ben er ook zo happy mee :D. Nu nog eens tijd maken om al die leuke stofjes te verwerken tot leuks, in ieder geval een retro lappendeken...die staat nog steeds in de planning! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Fijn weekend! Ik loop hopeloos achter met bloggen maar ik zie dat je weer hele mooie lappendekens hebt gemaakt en fijne dingen hebt gescoord. Altijd superleuk! Nog van harte gefeliciteerd aan je man! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh lieverd ik loop ook hopeloos achter hoor met al die energie die ik gestoken heb in die lappendekens... Binnenkort weer eens gezellig bij jou op bezoek komen ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. Zo heb ook even lekker bijgelezen ,leuk man die autootjes torens maar ook je dekens ,en moet lachen om je tante betsy verslaving ,goeie verslaving hoor zijn echt heel leuk misschien ga ik ook wel overstag .....ha ha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat is waar dat het een goede verslaving is, ik maak de wereld er vrolijker op! Ik biechte gisterenavond aan manlief op dat ik er weer eentje kocht en hij zei meteen dat hij het echt niet erg vond hoor en dat hij er geen probleem mee had. Je moet weten hij houdt ervan mij in een jurk te zien. Hij keek wel even vreemd op toen hij thuis kwam en een rek vol jurken in de huiskamer zag staan...ja sjat die gaan allemaal marktplaats op! Zo houden we balans ;).
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  10. Bedankt voor je bezoek op mijn blogje en en je opbeurende reactie's , daar word ik blij van :-)
    Die rode tante bets is errug leuk, een rode jurk staat ook nog op mijn verlanglijstje. Het was trouwens geen doorknoop jurk die je zag op de foto maar de blauwe/witte stippen blouse met bijpassende rok van tante betsy. Ik hoop dat ze die ook nog krijgt, van die setjes.
    Heerlijk dat rondstruinen, doe het ook graag. Van de week heb ik nog een paar lieve ontbijtbordjes met bloemetjes gekocht, helemaal niet nodig maar ach.
    Leuke ketting trouwens, heb je die zelf gemaakt?
    Groetjes en nog een fijn weekend !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa ik maak al mijn sieraden zelf :). Ben er ook zo happy mee, deze is van edelstenen gecombineerd met plastic kralen hihi. Heb ik toch goede energie om en een lekker kitsch gehalte! Love it!
      Oh een setje, leuk! Ik hou het lekker bij jurkjes en ben zo happy met deze. Is een feestje om deze jurkjes te mogen dragen. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  11. Wat leuk dat je er weer bent en goede vondst, de autootjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ben ik toch zo benieuwd naar je werk.
    Wat doe je voor werk, dat je daar aan je lappen dekens kan werken.
    Is de jeans deken mooi geworden?
    Ik heb even de blogs gemist, ik ben zelf ook jarig geweest en was erg druk afgelopen week.
    Ik ga ff je blog doorspitten.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey lieverd, wat een prachtige jurkjes heb je inmiddels verzameld. Helaas heb ik zelf vorige week een miskoop via MP gedaan, is me nog nooit eerder overkomen. Ik kocht een Tante Betsy die op de foto een beetje paarsig leek. Alleen nu ik hem hem is het heel zacht roze en het lijkt wel een nachtpon... Niet mijn kleur, het maakt me zo flets. Nog niet besloten of ik hem verknip en vernaai of weer terug op MP te zetten.
    Ik heb besloten toch door te zetten in blogland, ik miste het te veel...
    Dikke knuffel, Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dank voor je lieve engel en kaartje voor de meneer van het hout!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...