maandag 23 maart 2015

Gescoord in Aken en Give Away uitslag

Hey lieverds ik kom even showen wat ik heb gescoord in Aken, jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik gek ben op Tante Betsy jurkjes, maar gisteren toen ik deze geweldig leuke jurk van Blutsschwester zag hangen was ik meteen verliefd. En yess gelukkig past ie en staat hij leuk!
Ik kreeg er zelfs de papieren tas bij van Blutsgeschwister, net alsof hij rechtsteeks uit de winkel kwam ;). 


Gisteren was in Aachen Altstadt een Antik und Trödelmarkt, wel jammer dat je pas je slag mag slaan na 11uur, maar er staan toch wel vaker standhouders met leuke spullen tov ander Trödelmarkten waar we heen gaan, dus ik ga er graag heen. 


Het pip studio tasje scoorde ik wel op een andere Trödelmarkt ;), waar we eerst heen gingen. 
Eigenlijk was ik op zoek naar een grotere tas, maar ik kon deze niet laten liggen :). 
Uhm ik heb niet een van de tassen hieronder gescoord, die waren best wel prijzig, maar er zaten wel bijzondere exemplaren bij, vooral die met borduurwerken op. 


En die leuke strijkapplicatie kocht ik van de week online, alsook dat rode stretch kanten lint, eigenlijk om een Tante Betsy jurk of een look a like die ik ooit nog wil maken op te pimpen, maar wie weet komt die strijkapplicatie wel op deze leuke jurk. 
De roosjes strijkapplicaties kocht ik wel in Aken. 


Maar vandaag zou ik ook bekend maken wie de winnaars zijn van de give away van Kaartwereld ( http://www.kaartwereld.nl/ ) en Posters.nl ( https://www.posters.nl/ ).
Deze give away is gesponserd, ik mag een review doen over beide websites en het leek me leuk om jullie ook met iets te verrassen. 


Vanmorgen schreef ik alle namen onder de desbetreffende give away, Essebes en Maddy allebei bij Kaartwereld, omdat een eigen afbeelding alleen mogelijk is bij de Webprint site zelf. 
Dus dan zou een waardebon bij Kaartwereld een optie zijn...


Als eerste deed ik de Posters.nl namen opgevouwen in het Pip Studio tasje en Sandra kwam er uit als winnares! Van harte lieve Sandra, stuur je me even een mailtje op 365dagencreatief(apestaartje)gmail.com

En daarna de namen van Kaartwereld, daar kwam Neeltje (Firewoman) uit als winnares. Lieve Neeltje als het goed is heb ik jouw adres, ik zal je even nog voor de zekerheid mailen of dat klopt. Ik hoop dat het boekje wat je uitzocht jullie weer wat vreugde brengt in deze moeilijke tijd. 


Én ik ga nog iemand verrassen :), maar die kom ik dan zelf brengen...ja Lien jouw naam trok ik ook nog...ik had nog eens alle namen die nog niet getrokken waren bij elkaar in het tasje gegooid en daar kwam jouw naam uit als winnares! Kun je Serah happy maken ;) en gaan we dan toch maar eens een datum prikken wanneer ik op bezoek zal komen...
De afbeelding hieronder heeft niks met je keuze te maken, maar vond hem wel toepasselijk. 


Zo lieverds ik ga er weer vandoor, als het goed is komen morgen weer leuke Tante Betsy aankopen aan...jaja ik kon me weer eens niet inhouden...zelfs die lieve Tante Betsy vind dat ik niet helemaal normaal ben met mijn 15 Tante Betsy jurkjes en lachte me zelfs een beetje uit in haar mailtje aan mij whahahaha. Dikke knuffels voor al jullie leuke reacties!


Warme creatieve groetjes van Susan
16 opmerkingen:

 1. Ja die zijn ook leuk die jurkjes, past wel in het rijtje besty, king louie, oa.. Meiden gefeliciteerd met jullie prijzen en Susan bedankt voor de kans..


  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dit past wel bij jou Susan, helemaal in de goede stijl !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat leuk, dat boek willen de kinderen vast lezen (ik lees het dan graag voor). Inmiddels pakken we de draad zo nu en dan weer op (en raken we hem nog wel eens kwijt, haha). Ik heb jouw pakje ook al gekregen met de engelenpost. Ik schrijf hier straks op mijn blog nog even over. Je bent echt een engel! Dikke kus Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, en ik heb zojuist ook een Tante Betsy jurk besteld :-)
   Ik zou er nu weer in moeten passen en na al die leuke jurken hier op de site, kon ik het niet langer weerstaan.

   Verwijderen
 4. Wanneer komt dde lijn Tante Susan op de markt? Volgens mij kun je zelf ook heel goed zulke kleurige jurkjes ontwerpen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie jurk heb je gescoord. Die gaat je vast weer super goed staan. Dames gefeliciteerd met het winnen van de give away en Susan bedankt voor het organiseren. Lieve groetjes, dikke knuf Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor dat ik jouw blog ging lezen had ik werkelijk nog nooit van tante Betsy gehoord. Het past mij niet hoor maar leuk dat jij er helemaal weg van bent. Gelukkig maar voor tante Betsy toch? De winnaressen gefeliciteerd en geniet van jullie cadeau :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaaaaaaaaaahhh!!
  Joehoeoeoe!!
  :-))))))
  Ik heb je post wel 3x gelezen. Ikke? Echt? Gaaf! Ik mail je!
  En je jurkje is gaaf! Goed 'getrödeld'!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke hobby is dat he, het afstruinen van "rommel" markten.
  Je hebt weer mooie dingen kunnen scoren zeg.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh wat leuk! Het is dat Serah al in bed ligt, maar morgenvroeg breng ik haar het goede nieuws! Ik vind het zelf ook erg leuk, hihi! Dankjewel en leuk dat je het zelf komt brengen! Dan moeten we zeker een afspraak plannen binnenkort! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk je jurkje Susan en wat heb je weer veel mensen blij gemaakt!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Susan, wat is het lang geleden dat ik bij je op visite was. Ik was je een beetje uit het oog verloren. Zo gaat dat soms. Maar gelukkig vond ik je terug. Het was fijn weer bij je op visite te komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke spulletjes heb je weer gekocht, dat je dat tegen komt op die rommelmarkten.
  En ze staan er op hé,...de nieuwe jurkjes ! Kan nu al niet kiezen en er komen er volgens mij nog meer.
  Ben benieuwd met welke tante bets je nu weer komt {lol}
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik denk dat ze je gauw een job gaan aanbieden bij Tante Betsy ... mooiere oprechte reclame bestaat er toch niet? Heel fijn dat je zulke leuke dingen kon scoren! Prachtig kleurtje groen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dankjewel lieverds voor al jullie leuke enthousiaste reacties. Ja deze jurk van Blutsschwester past perfect in het rijtje en is me ook op het lijf geschreven, mooie halslijn, heerlijke stof, vrolijke kleur. Ik vind de jurkjes van Blutsgeschwister niet allemaal leuk en die van Tante Betsy wel weer, en ja ik zal altijd eerlijk mijn mening blijven delen, alsook bij de reviews over kaartwereld en posters.nl.
  Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk! Ik kan nooit de "juiste" markten vinden! Overal waar ik kom is het echt alleen maar zooi. Vind het heerlijk om te struinen (zonder Marit ;-) )

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...