dinsdag 31 maart 2015

Dankbare Tante Betsy Dinsdag Winactie

Ja hoor hier is hij eindelijk dan dé Dankbare Tante Betsy Dinsdag Winactie!
Hét moment om een kans te maken op ook zo'n mooie jurk van Tante Betsy. 


Sinds eind vorige week zijn de eerste nieuwe voorjaarscollectie jurkjes van Tante Betsy in haar webshop gekomen en ze vliegen er uit. 
Mijn maat was in ieder geval in no time weg van het jurkje wat ik het leukste vond (Dress Holiday) en ook van een aantal andere jurkjes. Maar dat wil niet zeggen dat ze er helemaal niet meer zijn, want er zijn ook stenen winkels die haar jurkjes verkopen. 


Ja wie wil dat nou niet in zo'n mooie voorjaarsjurk met een vrolijke print rond lopen?!
Iets anders als anders, een jurk die een statement is, een jurk die een feestje is om te dragen. 
Happiness in a dress, is dan ook dé zin die bij de jurkjes van Tante Betsy hoort. 
Tegenwoordig heb ik de banner rechts op mijn pagina staan ;) dus je kunt op ieder moment even doorklikken. 


Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik helemaal verliefd op haar jurkjes en eigenlijk zwaar verslaafd. 
Ik draag niks anders meer, ik maak jullie helemaal gek met mijn liefde voor haar jurkjes, steek jullie aan...maak jullie medeverslaafd...
En daarom mag ik dan ook een winactie doen, zodat ook jullie een kans krijgen om zo'n geweldige leuke jurk in jullie garderobe te hebben. 


Ga eens een kijkje nemen in Tante Betsy haar webshop en vertel me in je reactie welke jurk je zou bekoren. http://www.tantebetsy.com/nl/jurkjes.html
Deze actie is ook voor buitenlandse volgers, je krijgt namelijk een kadobon.

Als je NU echt eentje wilt hebben dan moet je natuurlijk niet tot het einde van deze winactie wachten...want op=op bij Tante Betsy jurkjes. Ennuh de prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland!
Oh ja er zijn ook nog in de outlet van de webshop enkele jurkjes te koop die wat minder opvallend zijn van de wintercollectie. http://www.tantebetsy.com/nl/outlet.html


Binnenkort komen nog meer leuke jurkjes binnen, ik heb al een kijkje mogen nemen en geloof me er komen nog hele leuke aan. 
Ik heb een serie gezien waarvan ik wel 4 van de 5 jurkjes zou willen hebben, zo happy word ik van dat geweldige modelletje en de superleuke prints. 
En er komt nog een hele leuke serie zoals dit doorknoop model...ook weer met leuke printjes!


Dus zie je er nu nog niet meteen eentje die je leuk vind, mag je wel al gewoon mee doen en een reactie achterlaten, en ondertussen de website en mijn blog in de gaten houden en op een later moment laten weten welke je leuk vind (gewoon antwoorden op je eigen reactie). 

Zo lieverds ik ga jullie weer laten, ik moet nog even geduld hebben, maar hoop binnen een paar weken een van die leuke nieuwe modelletjes aan jullie te showen (vandaag scoorde ik nog een ouder model ;)). 
De winactie loopt tot en met 21 april en is alleen voor volgers of je moet even een volger worden ;)...

*Mensen die regelmatig reageren en gaan reageren hebben een streepje voor en krijgen een extra kans. 
Want dat is het leuke aan bloggen, al die leuke reacties. Dankjewel lieverds!


Oh en vergeet niet Tante Betsy te liken op Facebook, daar zie je de nieuwste updates en ook daar komt nog een winactie las ik. https://www.facebook.com/tantebetsyfashion

En Tante Betsy en ik vinden het heel leuk als je op je blog reclame maakt voor deze actie (gebruik de afbeelding boven aan de pagina met de link van deze blogpost) en wie weet deelt ze deze actie ook nog op haar facebook site, deel hem dan ook vanaf daar (tag mijn persoonlijke account er aub niet in!). 
*Als je de actie deelt op je eigen blog, in een blogpost of op facebook, vermeld dat hier dan ook, dan krijg je nog een extra kans!


Warme creatieve groetjes van Susan


Ps Volg je me nog niet, lees dan even in het tabblad Volgen? Hoe je volger kunt worden, want dat is wel een pré bij deze actie. http://365dagencreatief.blogspot.nl/p/volgen.html



44 opmerkingen:

  1. geweldig!!! Je weet mijn voorkeur en zelfs mijn maat jaaaaa met een tante Betsy is de wereld een stuk mooier!!!
    XXX Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha lekker ding! Ja jou heb ik ook al verslaafd gemaakt aan de Tante Betsy jurkjes ;). Maar het is dan ook wel een heerlijke verslaving :D. Ja Dress Garden is jouw favoriet! En jouw maat is er nog :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Oeh, kan het bijna niet onthouden, maar de Cinderella uit de outlet, de Flora en de Sue Black, en oh ja de Cherry zouDen het voor mij zijn.... erg leuk, juist wat ingetogener is nu even mijn smaak geloof ik :)

    Ik zag Tante Betsy gisteren nog in Haarlem, hele vrolijke modelletjes, ook super!

    Veel plezier en succes met deze leuke win-actie en alvast bedankt aan de tante voor het weggeven!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En gedeeld op mijn Facebook, Multi Vroon (met spatie).

      Verwijderen
    2. En gedeeld op mijn Facebook, Multi Vroon (met spatie).

      Verwijderen
  3. Ik ga voor dit fleurige jurkje: http://www.tantebetsy.com/nl/dress-flora.html.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je vorige blogje vond ik heel bijzonder en mooi, maar van deze word ik toch ook wel heel blij van! Een jurkje winnen , nou ik doe mee hoor!
    Natuurlijk reuze benieuwd naar de andere jurkjes , maar uit deze selectie vind ik de aardbeitjesjurk toch wel errug leuk. Dress garden.
    En de link staat uiteraard op mijn blog :-)
    Welke jurk heb je er nog bijgekocht?benieuwd :-)
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Als grote fan van 'Who's that girl' en 'Wow to go' vind ik het erg leuk om gelijkaardige kledij van een ander merk te zien. Alvast bedankt om mij dit te leren kennen!! En wat een leuke give-away... de Zoe Night dress draagt mijn voorkeur weg... heel leuk met die bollen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben een fan van je blog en jaloers op je uitgebreide collectie tante Betsy jurkjes. Ik vind dat je ze altijd zo leuk weet te combineren mer kettingen, omslagdoek en stoere laarzen. Ik droom van het jurkje op de foto, de lichtblauwe met bloemetjes. Bedankt tante Betsy voor de give-away en jij voor de moeite.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Yes, yes, yes. Lieve Susan tuurlijk doe ik mee met deze te gek gave coole winactie. Ik ben door jou helemaal verslaafd aan Tante Betsy en volg haar webiste nauwlettend. Zelfs mijn man zat er al te neuzen en gaf aan wat hij leuk vindt. Al die mooie jurkjes, helemaal verliefd. Ik zal een linkje plaatsen. Lieve groetjes en een dikke knuf Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Eindelijk daar is ie dan!! Natuurlijk doe ik mee maar ik moet nog even uitzoeken welke ik het leukste vind, maat is in ieder geval M.
    groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tuurlijk doe ik mee! Op dit moment nog niet "mijn" jurkje gezien, ik heb het liefst iets met lichtblauw of turkwaaze (geen idee hoe je dat eigenlijk schrijft ...)!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik zou heel graag mee doen. Ik moet wel nog even uitzoeken (=een keuze maken) tussen de vele leuke jurken.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Susan! Wát een toffe actie! Ik zou graag meedoen, maar ik heb laatst al wat gewonnen, dus deze is buiten mededinging, maar wilde het toch even delen; de groene Mathilda lijkt me super! Lekker KNAL, om de lente uit te dagen om de herfst voorgoed weg te jagen (nou ja, tot oktober in ieder geval :-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heb je nou weer voor leuke giveaway, zo snel achter elkaar! Ohhh oh woei! Ik vind dat ik meer kleur moet dragen, maar als ik op de site kijk smelt ik dan toch voor Sue dark blue, lekker effen, niet te opvallend. Die vrolijke patronen laat ik gewoon aan jou over :) ik waag een gokje....Lien Goes Betsy ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jaaaaa, ik doe mee. Tante Betsy liken had in natuurlijk allang gedaan he. Jij hebt me zo aangestoken met de leuke jrukjes datik ook Betsty fan ben geworden.... hahahahaha. Ik vind hetmoielijk om nu al een keuze te maken..watn ik vind er zoveel leuk..... Mijn voorkeur gaat wel uit naar z;n leuke doorknoop jurk, die hebik namelijk nog niet en volgensmij staat mij dat heel goed.... En nu maar mijn vingers kruizen en hopen dat ik straks win... Ik zal de actie ook ff delen op mijn blog... Mag je zelf ook wel een kansje wagen toch??

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oooow té leuk, net als Lien zou ik ook meer kleur willen maar ja.. ik zie dan toch ook weer andere dingen : daisy blue, cherry, mollie of zora (petrol!) of toch sue black. Hoe dan te kiezen?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuk! Ik ben net volger van je geworden. Ik heb je al een aantal keer voorbij zien komen en je schrijft erg leuk. De jurk, zoe green, vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw wat een actie de jurkjes zijn zo giga gigantisch gaaf maar er hangt ook een prijskaartje aan natuurlijk en met 4 kids in huis kan ik er niet zo snel één kopen. Maar ze zij echt supermooi. Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil heel graag meedoen en bedankt voor de tip. Ik ga eens op marktplaats neuzen.

      Verwijderen
  17. Tss... Mathilda Blue, Garden, Holiday, de polkadot versies... je verwacht toch niet echt dat ik hier uit kan kiezen? Te veel leuks (en dan is de nieuwe collectie nog niet eens online)... hoop dat ik win, maat M graag..

    BeantwoordenVerwijderen
  18. De tante Betsy jurkjes vind ik heel erg mooi bij andere vrouwen.
    Helemaal mijn ding.
    Alleen: één probleem: ik koop voor mezelf zeer zelden een jurk.
    Om de één of andere reden voel ik me daarin erg ongemakkelijk.
    (voor mij moeten het twee stuks zijn, iets boven en iets onder...)
    Dus om die reden, laat ik met alle plezier de blogsters hierboven hun kans wagen.

    Veel succes met je wedstrijd en fijne paasdagen!

    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Suzanne! Bedankt voor je berichtje op mijn blog om me even attent te maken op je fijne actie. Ik loop weer hopeloos achter en doe dan inhaalacties om alles weer te lezen, zo ook bij jou steeds :-) Wow, dankzij jou ben ik ook al fan van Tante Betsy maar heb er nog geen enkele in mijn bezit. De Dress Mathilde Green kan me ontzettend hard bekoren, maar ook al de andere modelletjes vind ik super :-) Fijn dat jij je liefde mag delen met ons! Liefs, Trui x

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Moest inderdaad nog komen bijlezen. Wauw wat een actie! De jurkjes zijn superleuk. Mochten ze hier te koop zijn had ik er al lang eentje. Online kopen doe ik niet graag. Een dagje Arnhem moet er ooit wel eens inzitten. ;-) Als ik deze winactie win bijvoorbeeld. Hahahaha! ;-) Alle jurkjes zijn leuk natuurlijk maar het Zippie Blue Jeans Summer en Daisy Blue jurkje zijn 'bangelijk' om het op z'n Vlaams te zeggen. Echt een toffe actie. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke actie.
    De tante Betsy jurken ken ik uit je vorige enthousiaste blogberichten. Zojuist doorgeklikt naar hun website en ben verliefd geraakt op de voorjaarskleurtjes, zo vrolijk met de gekleurde kousjes er onder. Jurkjes 'met kraagjes zie ik ook hier, die draag ik graag!
    Al typend word ik steeds enthousiaster en doe graag mee aan deze actie.
    Groetjes Katrien.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een leuke actie.
    De tante Betsy jurken ken ik uit je vorige enthousiaste blogberichten. Zojuist doorgeklikt naar hun website en ben verliefd geraakt op de voorjaarskleurtjes, zo vrolijk met de gekleurde kousjes er onder. Jurkjes 'met kraagjes zie ik ook hier, die draag ik graag!
    Al typend word ik steeds enthousiaster en doe graag mee aan deze actie.
    Groetjes Katrien.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hey lieverd, wat een heerlijke actie!
    Ik zou dolgraag de Daisy green in Xl winnen. Wat een vrolijke jurkjes...
    Liefs Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Susan,

    Wat een plezier beleef ik aan het lezen van jouw enthousiaste blogs.

    Zoals je weet ben ik een echte medeverslaafde! Haha en af en toe een tikkeltje doorgeslagen. Nog steeds veel op mijn wensenlijst. Ook van de oude collecties. Ik zag dat jij een roze Hoodie hebt (ook die staat nog op mijn wish list). Van de nieuwe collectie zag ik nu de roze flora maar een minuut of 10 geleden een foto gespot met nieuwe jurken en daar zit een roze met oranje tussen. Super gaaf! Ach ja, alles op se foto was gaaf. Ook wacht ik met smart op het blauwe doorknoopjurkje van de banner (zo benieuwd of die ook in andere kleuren komt). Heb sinds kort retro nikes in het roze, dus daar moet nog een jurkje bij.

    Kiezen is nu dus nog heel erg moeilijk!

    Conclusie is: IK DOE MEE!!!!

    Jurkjes heb je nooit genoeg. Elke dag is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen (jurkjes aantrekken)!
    In de winter net zo gekleurd naar buiten als zomers. En dat mensen mij nakijken interesseert mij allang niet meer. Get over it!


    Duimen maar.......

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nou zeg, ik weet niet wat ik heb maar reageren lukt niet echt. Inmiddels berichtje nummer vijf :-( ik doe dus heel graag mee. Liefs Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat ik dus al vier had geschreven zonder dat het lukte om te posten was, super bedankt voor je tip (en lieve reacties) op m'n blog want ik had deze leuke actie gewoon bijna gemist.... Ik wil heel graag een kansje wagen! Ik heb me zitten verlekkeren aan al die mooie jurken daar en vind de Rosalie en Daisy dress red echt heel gaaf!! Heb helemaal niks roods in m'n kast :-D ik zag ook nog een hele mooie in de outlet die ik helaas zal moeten kopen!

      Liefs Marcella

      Verwijderen
  27. Ooohhhhhh gaaaaaaaaaaaf.......Maak me gek ;^) ! Ze hebben zelfs kleine maten !! Dat wist ik niet @_@ Kan echt nergens leuke jurkjes vinden voor mijn ieniemienie maat hihi ! Ben helemaal verliefd op Rosalie, mooie kleuren en heel vrolijk !
    Dank je wel voor deze superkans en deze supertip !
    Lieve groetjes,
    Caroline
    P.s. volgens ben ik al hoor ! Veel te leuk en gezellig blog, dat wil je niet missen !

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Vandaag even gepast om de hoek. Ik vind de spijkerjurk super! Zippie blue jeans summer.
    En Flora en Holiday en de nieuwe roze die nog komt en de nieuwe zwarte met bloemen en en en.....hihi.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Oh, wat heb ik de laatste dagen jouw blog vaak bezocht. Gewoon heerlijk om te lezen en die jurkjes. Ik vrees dat ik ook over ben. Laatst de Lena Grey gekocht en ik krijg alleen maar complimenten. Nu zag ik het eerste gedeelte van de nieuwe collectie en Zoe Green valt mij toch steeds weer op. Ik durf alleen niet te bestellen, want er komt nog meer moois. En om manlief geen hartverzakking te geven, dat ik jurkjes blijf bestellen, eerst maar even afwachten wat er zoal komt.

    Maar ik doe uiteraard graag mee met je actie, hihi. Het zijn leuke jurkjes om in mooie dagen te kunnen stralen !!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, ik heb zojuist er ook bij mij een blogpost aan gewijd, wellicht dat mijn volgers dan een kijkje komen nemen bij je. Dan kunnen we nog meer mensen verslaafd maken aan de Tante Betsy jurken, hihi.

      Verwijderen
    2. Oh, en ik zie zojuist een hele lading nieuwe jurkjes en rokjes op de site staan. Vooral de groene jurkjes vind ik zelf erg leuk (Tolle Lola Green, Zoe green, summer green en matilda green.

      Kijk zelf ook maar eens!

      Verwijderen
  30. Wat een leuke actie. Ik heb in het echt een Tante Betsy gehad, ze was een zus van mijn vader en is helaas al overleden. Het mooiste jurkje vind ik Dress Zoe Night in het zwart met witte bolletjes. Als ik in de zomer lekker bruin geworden ben van het fietsen, lijkt me dat heel mooi staan.
    Groetjes,
    Lianne

    BeantwoordenVerwijderen
  31. ow ho stop! Ik wil ook nog heel graag mee doen!! :) Ik bedoel je heel graag. De jurkjes zijn super gaaf! En ik mag ook wel weer even wat meer kleur gaan dragen. Ik doe dat met periodes wel maar val dan toch altijd weer een beetje terug ofzo. Ook lastig kiezen hoor... dress Flora is prachtig, of de Zoe night met altijd leuke stippeltjes, chery blijft ook mooi. En jouw picknick kleedjes jurk is ook om helemaal vrolijk van te worden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. de zippy black dress summer is geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
  33. de zippy black dress summer is geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
  34. O! wAt ontzettend gaaf! Ik wil graag zo op het laatste moment toch meedoen en een kansje wagen! De zomer komt eraan hé! Ik vind er zo veel leuk dat ik nog geen keuze heb kunnen maken maar dat word dan zeker een jurkje! Love jurkjes...
    Fijne dag!
    Liefs IVon

    BeantwoordenVerwijderen
  35. O! wAt ontzettend gaaf! Ik wil graag zo op het laatste moment toch meedoen en een kansje wagen! De zomer komt eraan hé! Ik vind er zo veel leuk dat ik nog geen keuze heb kunnen maken maar dat word dan zeker een jurkje! Love jurkjes...
    Fijne dag!
    Liefs IVon

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Super leuk! Ik doe graag mee. Ga ff op de site kijken en zet het op mijn blog!

    Groeten Maaike

    PS: Ga je blog vanaf nu volgen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...