dinsdag 6 januari 2015

Dankbare Tante Betsy dinsdag


Ik ben Susan en ik ben verslaafd aan Tante Betsy jurkjes!
Ja echt waar het is echt erg met me gesteld, vandaag kwam er weer eentje binnen en ja hoor alweer een blauwe ;). 
Nu is blauw eigenlijk helemaal niet mijn favoriete kleur, maar deze kon ik niet langs mijn neus laten gaan en heb ik voor een leuk bedrag kunnen scoren. Dankbaar dat weer alles goed is gegaan met PostNL en voor de leuke deal!


Ik ben er gewoonweg verliefd op en draag bijna iedere dag zo'n vrolijke Tante Betsy jurk. Je wordt er instant vrolijk van. 
Esther blogde er gisteren en vandaag (zie ik net) ook al indirect over, die gaat ook voor vrolijke en kleurige jurkjes en rokjes...met dito panty's en leggings http://espiratie.blogspot.nl/2015/01/op-reis.html

Op de foto bovenaan zie je mij in mijn Tante Betsy jurk die ik in de webshop van Tante Betsy scoorde tijdens de kerst actie :). Gemaakt met mijn selfie stick whahaha.
By the way er is sale in de webshop! Op de jurkjes veelal €20 tot €40 korting!!



Waar ik me op verheug is op de Lente/Zomer collectie want ik merk dat ik toch het allerblijste wordt van de jurkjes met polkadots en bloemetjes. Nu wordt het wel tijd dat ik ga uitkijken voor een rode of roze, oranje mag ook, want dat zijn mijn favoriete kleuren!
Op de foto zie je een aantal die mijn hart sneller doen kloppen maar die komen niet meer in de produktie hoor, ze zijn van eerdere collecties!


Ze hebben ook jurkjes in een hele andere stijl als de mijne, zoals retro jurkjes.
Maar ook jurkjes die wat 'saaier' zijn ;), voor de dames onder ons die niet zo nodig in de picture willen lopen :D. 


Nou girls tot zover weer mijn reclame blok voor Tante Betsy, misschien toch maar eens gaan mailen met Tante Betsy of ik een leuke actie mag gaan doen in de loop van het jaar...voor de nieuwe collectie bijvoorbeeld...daar zullen vast een aantal dames hier heel happy en dankbaar mee gaan zijn (en ik natuurlijk ook ;)). 


Gisteren ben ik by the way druk bezig geweest met mijn naaikamer to be in orde te maken. De vloer is weer zichtbaar...de tafel is ook bijna ontruimd en de naaimachines en mijn lockmachine staan ook al boven. 
Nu nog tijd maken om weer eens lekker te gaan naaien...en natuurlijk eerst de tafel verder op te ruimen ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan die alvast bij voorbaat dankbaar gaat zijn voor jullie leuke reacties :D. 

29 opmerkingen:

  1. Zo de blogpost nog maar eens opnieuw gepost. Hij was nergens te zien...nou ja wel als je rechtstreeks naar mijn blog ging. Maar niet in mijn leeslijst en niet in mijn lijst aan de rechterkant van mijn blog. Maar het is gelukt ;). Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke jurk! Je hebt inmiddels een hele verzameling, leuk! Kun je in ieder geval niet zeggen dat je niets hebt om aan te doen in 2015 :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha nee dat zal ik echt niet zeggen, maar eigenlijk heb ik dat nooit gezegd hihihi. Maar toch een hele tijd weiniger nieuwe kleding aangeschaft, wel tweedehands...budget is heel lang erg krap geweest. Maar nu verkoop ik gewoon op marktplaats kleding die me niet meer past of bij me past en zo heb ik weer geld om Tante Betsy jurkjes te scoren ;) en nog meer kleur in mijn garderobe te brengen... Knuff!

      Verwijderen
  3. Hm... nu wordt ik alweer indirect saai genoemd, het staat jullie netjes :p
    Nee, ik houd absoluut niet van al die kleurexplosies (die teckel die ik vandaag postte vond ik niet zo leuk om te maken, maar wil ook niets weggooien, vandaar), maar saai ben ik ook niet echt, alhoewel... hahaha!
    Leuke foto heb je gemaakt met je stickie! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha oops ja dat is waar, zo stout van ons :p. Misschien komt het ook wel dat je in de rest van mijn/ons interieur niet veel kleur tegen komt, het is vrij saai bij ons ;).

      Maar nee ik weet waardoor het komt, ik sta gewoonweg niet met saaie kleuren, ook niet met pastelkleuren die ik nu veel in de mode tegenkom. Doet helemaal niks met mij en heeft nooit wat met me gedaan, daar word ik bleekjes van. Dus daarom ga ik voor knalkleuren, daar zie ik beter mee uit.
      Maar zwart is wel ook een van mijn favoriete kleuren hoor en ook al word ik blijer van mijn fleurige Tante Betsy jurkjes toch ben ik ook happy met mijn petrol polkadot jurkje, zwart met blauwe stippen.
      Dikke knuffels en mijn oprechte verontschuldigingen dat ik je indirect saai heb genoemd hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  4. Ze zijn echt enig hoor ook ik houd van kleurige kleding, heb al is gekeken ,ga gauw is weer kijken en misschien wel iets kopen ,ben trouwens ook gek op rokjes hoor ,gr marloes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik had al gelezen bij Essebes dat jij ook voor kleur gaat. Ja ook ik hou van rokjes, maar op dit moment draag ik meer jurken. Ik zou het liefst in iedere jurk een steekzak of zo hebben, maar aan de andere kant ziet dat ook niet uit als ik daar mijn iPhone in zou hebben ;).
      Jij kunt natuurlijk op die rokjes je zelf gemaakte truien dragen...och zo hebben we ieder ons eigen ding. Want oops ik heb dames 'saai' genoemd hihi, zo stout van mij, maar niet iedereen staat met felle kleurtjes...of houdt van felle kleurtjes. Ik in ieder geval wel ;).
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
    2. whahahaha ik heb ook saai gebruikt oeioei

      Verwijderen
  5. Ja, daar is ie. Word ik dan weer blij van, zo'n blogpost! Prachtig jurkje weer. Ik ga donderdag weer voorzichtig aan het werk en loop even langs de oude Bieb, ga ik je ff een berichtje sturen hoe de Tante Betsie outlet er in het echt uitziet ;-)
    groetjes Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh jippie wat fijn voor jou dat je weer aan het werk gaat maar zeer zekers ook voor mij, my personal shopper :D. Oh ik verheug me er nu al op... Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Hahaha, verslaafd, ja nou! :) Maar het staat je inderdaad goed, en super dat je het zo kunt regelen om je garderobe te vernieuwen!

    Zet m op met je kamer, rustig aan, maar het is zo heerlijk om dingen lekker op te ruimen en te ordenen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi daar heb ik nu weer geen last van dat ik het heerlijk vind om op te ruimen hihihi, maar gaat vast goed komen. Vandaag heb ik een appeltaartendag gehouden, dus gewoon lekker genoten...
      En ik verheug me nu al op Christel haar shopping experience bij Tante Betsy's outlet :D, ik heb het al opgebiecht aan manlief ;). Knuff!

      Verwijderen
  7. Biecht het maar op Susan.. ;-) Ik vindhetook erg leuk staan al die vrolijke jurkjes, ook ik vind het leuk maar ik vind de retro en die iets minder felle kleuren net iets mooier.. voor mij dan he!!!

    Hij is weer prachtig hoor je mooie jurk en ja een flinke korting of iets extra's als give away van tante Betsy,, zou toch leuk zijn, je maakt zo veel reclame voor hun.

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zo heeft ieder zijn eigen ding hè, ik vind de retro jurkjes ook heel leuk hoor maar weet dat die stijl me niet zo goed staat en niet bij me past. Zelfs de 'saaiere' jurkjes vind ik leuk, maar ik heb gemerkt dat een bepaalde snit van jurkjes beter bij mijn figuur past.

      Oh zou toch helemaal super zijn als ik een winactie mocht doen voor Tante Betsy, mijn vriendin uit Maastricht was vandaag op bezoek en noemde me al Tante Betsy...ook vandaag natuurlijk weer een Tante Betsy jurk aan ;). Knuffies!

      Verwijderen
  8. Geweldig!!! Ik kreeg er vandaag ook weer 1 binnen via mp, haha één met grote rode rozen, GAAF!!!
    Op mijn foto idd een polkadot met korte mouwen, shirt eronder en ook winterbestendig haha. Weet je al prijzen van die mooie dekens??? X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh een met grote rode rozen...zucht...
      En ja zo maak je ze ook winter, voorjaar en najaarproof...ik heb de zomerjurkjes nog niet gedragen...maar heb nu ook een aantal mooie met lange mouwen...vandaag weer mijn groene aan met mijn nieuwe groene laarzen eronder...superrr.
      Ik zal morgen gaan vragen, ik heb wel aan je gedacht hoor, maar kwam er niet van. Ik ga een notitie in mijn agenda zetten. Knuff!

      Verwijderen
  9. Mooie jurk heb je weer gescoord. Ik ben zelf meer van het veilige qua kleur. Durf het bonte niet zo goed aan, ik doe er kleur bij met een vestje ofzo.
    Ik ben door jou ook aangestoken met het tante Betsy virus en heb al weer zitten neuzen op de site, ben namelijk bijna jarig.
    Liefs Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi zo gevaarlijk hè, misschien moest je eens naar de oude bieb gaan...volgens mij is dat wel een hele leuke plek om te gaan shoppen ;).
      Ja eigenlijk erg hè dat ik jullie aangestoken heb met mijn verslaving...
      Dankjewel nog voor je lieve blogpost over de engeltjes. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  10. Reacties
    1. En die foto van mij in mijn tante betsy jurk is ook nog een petrol jurk. Dus je snapt wel aan wie ik dan meteen moet denken hè ;). Knuffies!

      Verwijderen
  11. oooo ze zijn ook prachtig!! (eerst wat kilo's eraf en dan verdien ik er ook 1)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi jou zie ik dan wel weer lopen in zo'n retro jurk. Och ik heb best ondertussen een flink buikje en heb daar schijt aan. Ik ben 47 en het zij zo. Maar snap heus wel dat je zoiets hebt dat je toch net weer wat slanker wilt zijn ;). Knuff!

      Verwijderen
  12. Reacties
    1. Ja dat is waar. Zo voel ik me meteen wat minder verslaafd. Alhoewelll gisteren met smacht gewacht op een berichtje van mijn personal shopper maar de Tante Betsy outlet was blijkbaar gesloten...bummer.
      Och ja dan moet ik nog even geduld hebben. Knuff!

      Verwijderen
  13. Wat een vrolijke jurkjes!!! Heerlijk...ik moet denk ik toch maar gaan lijnen ;) En je hobbykamer opgeruimd. Misschien nu inspiratie om zelf een jurkje a la tante Betsy te maken?? Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Och waarom zou je moeten gaan lijnen. Ik ben zeer zeker niet de slankste met mijn rubensfiguur en heb best wel een buikje en ik draag deze jurkjes gewoon. Weet je ik heb een L in deze jurkjes (ligt natuurlijk wel aan de snit) en ik heb er ook eentje in XL maar L staat me beter ook al laat die iedere ronding en mijn buik zien ;).
      Maar heb inderdaad ook al een stofje (nou ja 3 pyama jurkjes) klaar liggen om daar een jurkje à la Tante Betsy van te gaan maken, maar eerst mijn winterjas voering afmaken en ander werk doen ;). Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...